Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Halslift met platysmaplastiek

Heb je last van een verslapte hals? Een lift en correctie van de halsspieren geven je weer een jeugdige uitstraling

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Halslift met platysmaplastiek

Ouder worden we allemaal, maar soms zijn de tekenen van ouderdom overdreven zichtbaar in onze hals. Dit kunnen we verhelpen met een halslift.

Slapper wordende huid in het halsgebied kan er voor zorgen dat we er ouder uitzien dan dat we ons voelen. En dat terwijl we blij kunnen zijn met de rest van ons gezicht. Een lift kan helpen om definitie terug te geven aan de hals en kaaklijn.

 

Het kan voorkomen dat de verslapping van de hals wordt veroorzaakt door verzakking van de halsspieren. Indien dat het geval is, kun je bij Skin + Surgery ook terecht voor een platysmaplastiek: een ingreep om de spieren in de hals weer te verstrakken.

Een halslift en platysmaplastiek worden uitgevoerd onder lokale verdoving. De chirurg maakt incisies achter de oren en onder de kin om het onderhuidse weefsel en de spieren weer aan te spannen. Vaak wordt de halslift in combinatie met de facelift gedaan om een totaal, gezicht en hals, mooi in harmonie te brengen.

 

Na het liften wordt de overtollige huid verwijderd en word je kundig gehecht om de kans op zichtbare littekens te minimaliseren. De ingreep duurt gemiddeld anderhalf uur. Na de ingreep mag je worden opgehaald en kun je direct naar huis.

Halslift met platysmaplastiek

Onze resultaten van een halslift

Bekijk de resultaten van de verschillende faceliftbehandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling zie je duidelijk het natuurlijke resultaat van de gezichtsverjonging.

Halslift met platysmaplastiek

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een halslift gaan altijd meerdere adviesgespreken met onze plastische chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of een halslift een geschikte behandeling voor jou is en of deze het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de behandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de halslift hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je een halslift wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Een halslift is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen. Bij een halslift wordt overtollige huid van de hals verwijderd. Ook worden de onderliggen halsspieren strakgetrokken en naar hun oorspronkelijke plek teruggebracht. Dit heet een platysmaplastiek.

 

De halslift en platysmaplastiek nemen gemiddeld tussen de 1 en 2 uur in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en de overgang naar je hals wordt prominenter. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Een halslift kan na 10 tot 15 jaar worden herhaald.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Je hals is de enkele dagen na de halslift wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de halslift normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Een halslift is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: halslifts worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Halslift met platysmaplastiek

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van een halslift zijn transparant en duidelijk. Een halslift wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 4000,-

Facelift

€ 6000,-

Facelift en halslift

€ 9000,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 10000,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 5000,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 3000,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 1000,- per uur

Halslift met platysmaplastiek

Veelgestelde vragen

Met een platysmaplastiek herstellen we verslapping van de spieren aan de voorzijde van de hals. Door deze spieren te verstrakken worden de plooien en rimpels in het halsgebied zachter en minder zichtbaar. Via een kleine incisie maakt de chirurg de huid aan de voorzijde van de hals los. Hierna brengt hij de verslapte spieren terug bij elkaar met een blijvende hechting. Een platysmaplastiek is een relatief veilige ingreep, mits uitgevoerd door een gekwalificeerd specialist. De behandeling kan onder plaatselijke verdoving plaatsvinden.

Als een halslift of platysmaplastiek niet volstaat bij de mate van verslapping, kun je een face-halflift overwegen. Naast het liften van de hals, wordt ook het gezicht gelift. Het gebied rondom de neuslippenplooi wordt zachter en de kin en kaaklijn krijgen nog meer definitie. Bij Skin + Surgery zijn we gespecialiseerd in verschillende type lifts en technieken. De chirurg kan je dus goed adviseren over de lift die het beste bij jou en je wensen past.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Face- en halslift door Dr. Thanya Tha-In

Hoe gaat een face- en halslift behandeling in zijn werk?

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een face- en halslift

Wat is een geschikte leeftijd voor een face- en halslift?

Halslift met platysmaplastiek

“Dit was precies het effect dat ik hoopte te bereiken”

Kan een halslift jou de gewenste resultaten geven? We bespreken graag de mogelijkheden met je tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over een facelift, of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.
Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak