Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Facelift Rotterdam

Ziet u er ouder uit in uw gezicht dan dat u zich voelt? Met een facelift neemt u afscheid van de rimpels en lijntjes. U kijkt weer blij in de spiegel.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Facelift in Rotterdam

Reken af met rimpels, kraaienpootjes en ingezakte wangen. Een facelift geeft je weer een fris en jeugdiger gezicht. In Rotterdam en goed bereikbaar!

Iedereen wil fit, vitaal en mooi oud worden. Met het vorderen van de leeftijd neemt de elasticiteit en stevigheid van de huid af. Dit laat sporen in het gezicht achter in de vorm van kraaienpootjes, rimpels en plooien. Een facelift in Rotterdam is een goede oplossing om de contouren van uw gezicht op natuurlijke wijze te herstellen. Het is bij Skin + Surgery een veelvoorkomende behandeling, die door een hooggekwalificeerde en ervaren chirurg wordt uitgevoerd.

 

Het soort facelift is afhankelijk van de wensen, de mate van huidveroudering en het soort huidtype. Bij Skin + Surgery worden verscheidene liften verricht: een S-lift ofwel minilift, een MACS-lift, een facelift  of een face-halslift. U krijgt door de gezichtsverjonging weer een frisse blik, zonder verlies van soepelheid van de huid of van uw gezichtsexpressie.

Facelift in Rotterdam

Onze resultaten van een facelift

Bekijk de resultaten van de verschillende faceliftbehandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling is het natuurlijke resultaat van de gezichtsverjonging duidelijk zichtbaar.

Facelift in Rotterdam

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een facelift in Rotterdam gaan altijd een of meerdere adviesgesprekken vooraf. U krijgt tijdens het vrijblijvende consult de tijd en ruimte om vragen te stellen, uw wensen te uiten en de verwachtingen uit te spreken. Het persoonlijke gesprek vindt plaats in een ontspannen setting. Onze arts beoordeelt eerst aan de hand van foto’s of u in aanmerking komt voor een gezichtsbehandeling en welk type facelift het beste is. Vervolgens krijgt u gedurende het consult duidelijke en eerlijke informatie over de behandeling, nazorg, kosten en het te verwachten resultaat. Uw wensen staan centraal. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd.

De facelift in Rotterdam is een behandeling onder sedatie en plaatselijke verdoving. Er is geen opname noodzakelijk. Bij een S-lift, ofwel minilift, wordt de huid van de wang gelift. De behandeling duurt circa 1,5 uur. Bij de MACS-lift worden de wanghuid en het onderliggende steunweefsel gelift. De behandeltijd bedraagt ongeveer 2 uur. Bij de iets langer durende facelift en face-halslift worden via een incisie achter het oor de wanghuid, het steunweefsel en de hals gelift. Overtollige huid wordt verwijderd, waarna de huid weer strakgetrokken wordt. Het eerste resultaat toont zich na 1 tot 2 weken. Het definitieve, natuurlijke resultaat na enkele maanden tot een jaar. U kunt hier 10 tot 15 jaar van genieten.

De motivatie van de artsen van Skin + Surgery is ervoor te zorgen dat u na de facelift in Rotterdam snel herstelt. De professionele en persoonlijke nazorg gebeurt met een speciaal ontwikkeld nazorgprotocol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Een paracetamol helpt tegen lichte napijn. In de eerste week is voldoende rust en slapen op een extra hoofdkussen van belang. Voorkom de eerste drie weken persen, tillen, bukken of drukken. Vermijd in de eerste zes weken zware lichamelijke inspanningen. Niet roken, geen warme dranken drinken en niet intensief kauwen bevordert het genezingsproces. Evenals voldoende bewegen. U bent na 1 tot 2 weken weer ooglijk om je dagelijkse activiteiten te hervatten. Voorkom de eerste drie maanden blootstelling aan zonlicht, de zonnebank of sauna.

Een facelift in Rotterdam geeft slechts een minieme kans op complicaties. Soms kan een nabloeding, allergische reactie of infectie optreden. Incidenteel treedt een beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, hypertrofische littekens of gevoelloosheid van een gezichtsdeel op. Dit is meestal niet blijvend. De ervaren chirurgen van Skin + Surgery werken met de beste instrumenten, volgens de modernste behandeltechnieken. Dit leidt tot het beste natuurlijke behandelresultaat. Voor meer informatie of behandelingen bekijk onze andere pagina’s op onze website.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: facelifts worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Facelift in Rotterdam

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van de facelift verschillen per behandeling, afhankelijk van de uitgebreidheid van de ingreep. Een facelift wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Facelift S-lift

€ 4000,-

Facelift MACS Lift

€ 5000,-

Facelift

€ 7500,-

Facelift en halslift

€ 9000,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 10.000,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 5000,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Volledige sedatie

€ 1000,-

Facelift in Rotterdam

Veelgestelde vragen

Een facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van het gezicht door de leeftijd verslapt raakt.

Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier-en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Hierdoor krijgt het gezicht, de hals en de kaaklijn een jeugdige contour.

Bekijk onze video’s hieronder waarbij Dr. Thanya Tha-In uitlegt wat een facelift precies inhoudt.

 1. S-LIFT , wordt ook wel de mini lift genoemd. Hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift. Het onderliggende steunweefsel wordt hierbij niet gelift.
 2. MACS-lift: Bij een MACS-lift (Minimal Access Cranial Suspension lift) wordt niet alleen de de huid van de wang maar ook het onderliggende steunweefsel meegenomen en gelift. De hals wordt hierbij niet meegenomen.
 3. Face/ hals lift: Bij een face-hals lift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet alleen de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel gelift, maar ook de hals wordt meegelift.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn single-use en van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en een fijne diathermie, om zo trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van het gezicht. Dit laatste is meestal niet blijvend.

 • Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat iemand u kan helpen.
 • Slaap in rugligging op 2 hoofdkussens. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
 • In de eerste twee weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
 • Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
 • Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
 • Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
 • Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
 • Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
 • Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
 • Plan uw sociale contacten. Blijf een week thuis. Het behandelde gebied zal er de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
 • 1 à 2 weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kan u uw sociale activiteiten weer hervatten.
 • We adviseren u om de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
 • Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift: de ingreep

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Facelift in Rotterdam

Straal weer als nooit te voren. U verdient het.

Heeft u last van rimpels en lijntjes in het gezicht, ingezakte wangen en ingevallen kaaklijn? Een facelift is de geschikte behandeling.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak