Skin Surgergy Menu icon

Skin + Surgery

Beste filler kliniek

Wil jij graag jouw lippen of andere delen van je gezicht opvullen en ben je op zoek naar de beste filler kliniek in Nederland? Bezoek Skin + Surgery en laat ons je helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Beste filler kliniek

De beste kliniek voor fillers

Bij Skin + Surgery ben je in goede handen. Skin + Surgery staat bekend om onze hoge kwaliteit, onze NVCG gecertificeerde artsen, de persoonlijke aandacht die wij iedere cliënten beloven en de prachtige, natuurlijke resultaten die jouw innerbeauty laat schijnen.

Beste filler kliniek – Ben je op zoek naar de beste filler kliniek voor jouw filler behandelingen? Dan is Skin + Surgery Clinics de juiste keuze. Persoonlijke aandacht, de hoogste kwaliteit en natuurlijke resultaten die jouw innerbeauty naar buiten laten komen. Skin + Surgery mag zich de ‘beste filler kliniek’ noemen omdat wij consistent, transparant en kundig werken. Bij Skin + Surgery, winnaar van de Clinic Awards 2022, weet je zeker dat je in goede (NVCG gecertificeerde) handen bent.

 

We heten je graag welkom bij een van onze klinieken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maak snel een afspraak en laat ons je helpen. Ons Skin + Surgery team staat voor je klaar. Bij aankomst kun je rustig zitten in de wachtkamer met een glas water of een kopje koffie. Onze specialisten nemen je tijdens de behandeling mee in alle informatie en denken graag met je mee over de mogelijkheden. We zijn zeer betrokken bij jouw uiterlijk en geven jou de ruimte om je wensen uit te spreken. Onze persoonlijke aanpak is wat de resultaten zo natuurlijk maakt. Ze passen perfect omdat er op een holistische wijze naar je gezicht wordt gekeken.

 

Skin + Surgery heeft klinieken in Rotterdam (Bergschenhoek) en Den Haag. Onze klinieken zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. We zijn van maandag tot en met zondag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 tot 22:00.

Onze Skin + Surgery artsen zijn allen BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin je kan nagaan of een arts geregistreerd is. Onze artsen zijn erkend als Cosmetisch arts KNMG. Dr. Thanya Tha-In, een van de oprichters van Skin + Surgery, is zelfs lid van de wetenschapscommissie van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Bekijk onze specialistenpagina om onze artsen en hun achtergrond te leren kennen.

Skin Surgery is winnaar van de Clinic Awards 2022! Consumenten konden tussen 23 februari en 4 maart stemmen op hun favoriete kliniek en Skin + Surgery heeft de meeste stemmen ontvangen.

 

Skin + Surgery maakt gebruik van verschillende soorten fillers, maar alle fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Daarnaast zijn de fillers tijdelijk, oplosbaar en hebben ze bewezen dat ze op lange termijn veilig zijn. Mocht je het resultaat van de filler behandeling niet mooi vinden, dan kan dit makkelijk ongedaan worden. Mocht er meer filler nodig zijn, is dit ook makkelijk toegevoegd.

 

Onze artsen weten waar ze mee bezig zijn en gebruiker hun canule zoals een schilder een penseel gebruikt. Met precisie, kennis en geduld.  Je verkeert je dus in professionele handen, want onze artsen zijn ervaren, gecertificeerde cosmetisch artsen die zijn opgenomen in het NVCG-register. Daarom is Skin + Surgery de beste filler kliniek!

 

Daarnaast staan we bekend om onze uitstekende service. We denken met je mee en hebben het over al jouw wensen tijdens het vrijblijvende adviesgesprek. We analyseren je gezicht, kijken naar de mogelijkheden en geven uitgebreid uitleg over de behandelingen en wat je kunt verwachten.

Beste filler kliniek

Resultaten van filler behandelingen bij de beste filler kliniek

Skin + Surgery beschikt over ervaren artsen die naast kennis en kunde, ook een oog voor esthetiek hebben. Skin + Surgery specialisten hebben een holistische kijk op schoonheid. Dat betekent dat naast jouw wensen, ook gekeken wordt naar de samenhang, balans en harmonie van jouw gezicht. Wil je bijvoorbeeld graag filler in je jukbeenderen om een meer V-vormig gezicht te krijgen? Dan kunnen we je een botuline toxine rimpel relaxer aanraden om de kaken te ronden. Skin + Surgery specialisten denken met je mee en dit wordt door onze cliënten gewaardeerd. Bekijk de reviews van onze cliënten op kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen!

Beste filler kliniek

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Dokter Leanne Wong is gecertificeerd cosmetisch arts en streeft ernaar om mensen goed en zelfverzekerder te laten voelen. Niet door aan bepaalde standaarden voldoen, maar juist door de natuurlijke en individuele schoonheid van haar cliënten te accentueren. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Beste filler kliniek

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery maakt gebruik van verschillende soorten fillers voor verschillende doeleinden. De hyaluronzuur fillers die we gebruiken zijn Restylane en Stylage. Daarnaast bieden we ook collageen aanmakende fillers aan zoals Profhilo en Sculptra. De prijzen verschillen per hoeveelheid en doeleinde. Bekijk onze prijzenpagina om een overzicht te zien van alle filler behandelingen die we aanbieden. Over het algemeen worden filler behandelingen niet vergoed.

Clinic Awards 2022 winnaar

Skin + Surgery Clinics

Onze Skin + Surgery specialist, Dr. Thanya Tha-In, reageert verheugd op het winnen van de Clinic Awards 2022:

“Wij gaan voor de allerhoogste kwaliteit in cosmetische behandelingen. Al onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG en per 1 juli allemaal geregistreerd als Cosmetisch Arts KNMG. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Het is voor ons extra bijzonder omdat het een consumentenprijs is. Daar doen wij het allemaal voor; superblije klanten!”

Beste filler kliniek

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Beste filler kliniek

Natuurlijke en harmonieuze resultaten 

Schoonheid is te vinden in balans, symmetrie en uniekheid. Ieder gezicht is een schilderij en alleen een ervaren arts met een oog voor esthetiek weet precies wat er moet gebeuren om van een schilderij een kunstwerk te maken. Skin + Surgery is de beste filler kliniek in Nederland omdat onze artsen weten waar ze mee bezig zijn. Jouw wensen zijn leidend, maar wij zullen altijd transparant zijn over wat het beste bij je past. Dit is wat ons onderscheid van vele andere klinieken en wat ons tot de beste filler kliniek in Nederland maakt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak