Skin + Surgery

Beste filler
kliniek

Beste filler kliniek skin surgery clinics 2 scaled e1650977519636.jpeg scaled

Beste filler kliniek

De beste kliniek voor fillers

Bij Skin + Surgery bent u in goede handen. Skin + Surgery staat bekend om onze hoge kwaliteit, onze NVCG gecertificeerde artsen, de persoonlijke aandacht die wij iedere cliënten beloven en de prachtige, natuurlijke resultaten die uw innerbeauty laat schijnen.

Hoogste kwaliteit

NVCG gecertificeerd

Persoonlijke aandacht

Innerbeauty

Natuurlijk resultaat

Skin + Surgery: De  beste filler kliniek

Beste filler kliniek – Bent u op zoek naar de beste filler kliniek voor jouw filler behandelingen? Dan is Skin + Surgery Clinics de juiste keuze. Persoonlijke aandacht, de hoogste kwaliteit en natuurlijke resultaten die uw innerbeauty naar buiten laten komen. Skin + Surgery mag zich de ‘beste filler kliniek’ noemen omdat wij consistent, transparant en kundig werken. Bij Skin + Surgery, winnaar van de Clinic Awards 2022, weet u zeker dat u in goede (NVCG gecertificeerde) handen bent.

We heten u graag welkom bij een van onze klinieken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maak snel een afspraak en laat ons u helpen. Ons Skin + Surgery team staat voor u klaar.

Bij aankomst kunt u rustig zitten in de wachtkamer met een glas water of een kopje koffie. Onze specialisten nemen u tijdens de behandeling mee in alle informatie en denken graag met u mee over de mogelijkheden. We zijn zeer betrokken bij uw uiterlijk en geven u de ruimte om uw wensen uit te spreken. Onze persoonlijke aanpak is wat de resultaten zo natuurlijk maakt. Ze passen perfect omdat er op een holistische wijze naar uw gezicht wordt gekeken.

Skin + Surgery heeft klinieken in Rotterdam (Bergschenhoek) en Den Haag. Onze klinieken zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. We zijn van maandag tot en met zondag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 tot 22:00.

Beste filler kliniek

Resultaten van filler behandelingen bij de beste filler kliniek

Skin + Surgery beschikt over ervaren artsen die naast kennis en kunde, ook een oog voor esthetiek hebben. Skin + Surgery specialisten hebben een holistische kijk op schoonheid. Dat betekent dat naast uw wensen, ook gekeken wordt naar de samenhang, balans en harmonie van uw gezicht. Wilt u bijvoorbeeld graag filler in uw jukbeenderen om een meer V-vormig gezicht te krijgen? Dan kunnen we u een botuline toxine rimpel relaxer aanraden om de kaken te ronden. Skin + Surgery specialisten denken met u mee en dit wordt door onze cliënten gewaardeerd. Bekijk de reviews van onze cliënten op kliniekervaringen.nl en laat u overtuigen!

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Beste filler kliniek

Kwaliteit is onze passie

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dominique SkinSurgery Clinics

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”

Dominique Kortenoeven

Gecertificeerd Huidspecialist
Naomi

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.

Naomi Sambo

Gecertificeerd Huidspecialist
Michelle

Huidspecialist Michelle is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Michelle Kok

Gecertificeerd huidspecialist
ImageWithList

Beste filler kliniek

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery maakt gebruik van verschillende soorten fillers voor verschillende doeleinden. De hyaluronzuur fillers die we gebruiken zijn Restylane en Stylage. Daarnaast bieden we ook collageen aanmakende fillers aan zoals Profhilo en Sculptra. De prijzen verschillen per hoeveelheid en doeleinde. Bekijk onze prijzenpagina om een overzicht te zien van alle filler behandelingen die we aanbieden. Over het algemeen worden filler behandelingen niet vergoed.

Beste filler kliniek

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan nu contact op.

Van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Is het injecteren van filler veilig?

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook leest u in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door u gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Hoelang is de werking van fillers?

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Fillers, wat zijn dat nou precies?

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in uw lichaam en zorgt ervoor dat uw huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Waarvoor wordt een filler gebruikt?

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat uw gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van uw gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Beste filler kliniek

Natuurlijke en harmonieuze resultaten

Schoonheid is te vinden in balans, symmetrie en uniekheid. Ieder gezicht is een schilderij en alleen een ervaren arts met een oog voor esthetiek weet precies wat er moet gebeuren om van een schilderij een kunstwerk te maken. Skin + Surgery is de beste filler kliniek in Nederland omdat onze artsen weten waar ze mee bezig zijn. Uw wensen zijn leidend, maar wij zullen altijd transparant zijn over wat het beste bij u past. Dit is wat ons onderscheid van vele andere klinieken en wat ons tot de beste filler kliniek in Nederland maakt.