Behandeling

Fillers Den Haag

Wil je de tekenen van veroudering en vermoeidheid in je gezicht tegengaan? Met fillers met lichaamseigen hyaluronzuur zie je er weer uitgerust, energiek en jeugdiger uit. Je straalt weer!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Fillers

Fillers bieden een effectieve oplossing tegen rimpels en plooien, verslapte kaaklijn, ingevallen wangen, hangende mondhoeken en dunne, smalle lippen. De mooie, natuurlijke resultaten zeggen alles!

Met het ouder worden verliest de huid aan elasticiteit en stevigheid. Er ontstaan rimpels en plooien in je gezicht. Je wangen vallen in en je kaaklijn wordt minder prominent. Fillers in Den Haag worden niet alleen gebruikt voor het opvullen van rimpels en herstel van volumeverlies. Een filler behandeling bij Skin + Surgery wordt in toenemende mate uitgevoerd voor het mooi vormen van je jukbeenderen, kin, lippen of neus. Of voor het corrigeren van asymmetrie in je gezicht.

 

Je gezichtshuid wordt strakker en stralender met een niet-operatieve liquid facelift met fillers. Het is een veelvoorkomende en veilige behandeling in onze kliniek met het gewenste resultaat. Je natuurlijke schoonheid krijgt een boost. Fillers helpen je ook als je last hebt van een runners face. Er zijn fillers voor transgenders én speciale behandelvormen, zoals de Vampire facelift, Profhilo behandeling en Skinbooster behandeling.

 

Wil je vollere lippen? Met lip fillers kunnen we je lippen opvullen, passend bij de vorm van je gezicht. Je rekent af met hangwangen en een storende plooi vanaf de neusvleugel naar de mondhoek met een filler voor de neuslippenplooi. Hangende mondhoeken en een sombere uitstraling verdwijnen met een filler voor de mondhoeken en marionetlijnen.

 

De vorm van je gezicht wordt in belangrijke mate bepaald door de kaaklijn en de kin. Met fillers in Den Haag bereiken wij het mooiste resultaat. Een filler voor de neus corrigeert de vorm van je reukorgaan. Een filler voor de slaap lift je wenkbrauwen en vult je slapen op. Neem afscheid van wallen onder je ogen en je vermoeide blik met fillers voor de ogen. Fillers voor de handen, hals of decolleté zijn een doeltreffende behandeling tegen zichtbare adertjes en rimpels.

Resultaten van een filler behandeling

Bekijk de natuurlijke resultaten van fillers.

Fillers in Den Haag

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

De cosmetische behandelingen bij Skin + Surgery Clinics worden altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek met de behandelend arts. Je kunt in het gratis consult al je vragen stellen en je wensen en verwachtingen bespreken. Onze hooggekwalificeerde en ervaren specialist bekijkt je gezichtscontouren en legt uit welke fillers in Den Haag het meest geschikt zijn en het mooiste resultaat geven.

 

Je krijgt belangrijke informatie over hoe lang de filler blijft zitten en hoeveel filler er nodig is voor jouw specifieke huidtype. Onze arts geeft deskundige en eerlijke uitleg over het te verwachten resultaat, de risico’s, de nazorg en het herstel. Als je besluit om de fillerbehandeling te doen, onderteken je samen met onze cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden gelijk foto’s vooraf gemaakt. Deze worden later naast de foto’s na de behandeling gemaakt, om aan te tonen dat je de uitstraling krijgt die je wenst.

Het injecteren van fillers in Den Haag is een poliklinische behandeling. Er is geen opname in onze kliniek nodig. Je mag na de behandeling naar huis. Wij gebruiken alleen A-merken fillers, want wij willen voor jou louter het beste. Een verdoving is meestal niet nodig. Bij sommige behandelingen als lippen opvullen voor vollere lippen wordt vaak een plaatselijke verdoving of verdovende crème gebruikt.

 

De natuurlijke stof hyaluronzuur wordt als filler direct in de huid geïnjecteerd met een zeer dunne naald. De behandeling duurt, afhankelijk van het type filler, ongeveer tussen de 15 en 30 minuten. De oplosbare, niet-permanente fillers geven een natuurlijk resultaat. Het hyaluronzuur versterkt het collageen en hydrateert de huid. Het resultaat is al na enkele dagen te zien. Het effect houdt tot ongeveer één jaar aan. Voor diepere lijntjes en rimpels kan een mineraalachtige stof (CaHA) worden gebruikt, waarbij het gewenste resultaat 12 tot 18 maanden aanhoudt.

Fillers in Den Haag gaan meestal gepaard met enige roodheid van de huid, lichte zwelling en blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Start direct met het koelen van het behandelde gebied. Deze bijwerkingen van de behandeling verdwijnen snel. Vermijd de eerste 24 tot 48 uur al te zware lichamelijke activiteiten, zoals sporten, tillen of persen.

 

Skin + Surgery onderscheidt zich van de klinieken in Den Haag en omgeving met de beste behandelingen én een speciaal ontwikkeld nazorgprotocol. Met als doel om zo snel mogelijk te herstellen en het mooiste resultaat te krijgen. Je mag je gezichtshuid 24 uur na de fillerbehandeling voorzichtig schoonmaken. Je mag dan ook weer make-up dragen. Stel je gezicht in de eerste twee weken niet bloot aan felle zonnestralen, de zonnebank of de sauna.

Fillers in Den Haag zijn een zeer veilige en doeltreffende manier om je gezichtscontouren te verbeteren. Er kleven geen grote risico’s aan de behandelingen. De kans op complicaties is minimaal. Er kan, zoals bij elke ingreep het geval is, in incidentele gevallen een allergische reactie of infectie optreden. Twijfel je over bepaalde verschijnselen? Neem direct contact op met je behandelend arts om al je onzekerheid en zorgen over je herstel weg te nemen.

Drs. Kim de Weijer

Dokter Kim is cosmetisch arts met inmiddels ruim 7 jaar ervaring. Gedurende deze tijd heeft zij meer dan vijfduizend cosmetische ingrepen verricht, waarbij haar cliënten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over de behandelingen. Daarnaast heeft zij werkervaring in de spoedeisende hulp en als huisarts. Vanuit haar artsenvisie kijkt ze naar de gehele persoon en niet alleen naar de behandeling. ‘Mijn behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat.’ Lees meer over onze specialisten

Filler behandeling

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler behandeling Den Haag

Geïnteresseerd in een filler behandeling? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak