Behandeling

Fillers
Den Haag

Scherm­afbeelding 2024 02 19 om 12.23.06

Wil je de tekenen van veroudering en vermoeidheid in je gezicht tegengaan? Met fillers met lichaamseigen hyaluronzuur zie je er weer uitgerust, energiek en jeugdiger uit. Je straalt weer!

Hoogste kwaliteit

NVCG gecertificeerd

Persoonlijke aandacht

Innerbeauty

Natuurlijk resultaat

Fillers

In Den Haag

Met het ouder worden verliest de huid aan elasticiteit en stevigheid. Er ontstaan rimpels en plooien in je gezicht. Je wangen vallen in en je kaaklijn wordt minder prominent. Fillers in Den Haag worden niet alleen gebruikt voor het opvullen van rimpels en herstel van volumeverlies. Een filler behandeling bij Skin + Surgery wordt in toenemende mate uitgevoerd voor het mooi vormen van je jukbeenderen, kin, lippen of neus. Of voor het corrigeren van asymmetrie in je gezicht.

Je gezichtshuid wordt strakker en stralender met een niet-operatieve liquid facelift met fillers. Het is een veelvoorkomende en veilige behandeling in onze kliniek met het gewenste resultaat. Je natuurlijke schoonheid krijgt een boost. Fillers helpen je ook als je last hebt van een runners face. Er zijn fillers voor transgenders én speciale behandelvormen, zoals de Vampire facelift, Profhilo behandeling en Skinbooster behandeling.

Wil je vollere lippen? Met lip fillers kunnen we je lippen opvullen, passend bij de vorm van je gezicht. Je rekent af met hangwangen en een storende plooi vanaf de neusvleugel naar de mondhoek met een filler voor de neuslippenplooi. Hangende mondhoeken en een sombere uitstraling verdwijnen met een filler voor de mondhoeken en marionetlijnen.

De vorm van je gezicht wordt in belangrijke mate bepaald door de kaaklijn en de kin. Met fillers in Den Haag bereiken wij het mooiste resultaat. Een filler voor de neus corrigeert de vorm van je reukorgaan. Een filler voor de slaap lift je wenkbrauwen en vult je slapen op. Neem afscheid van wallen onder je ogen en je vermoeide blik met fillers voor de ogen. Fillers voor de handen, hals of decolleté zijn een doeltreffende behandeling tegen zichtbare adertjes en rimpels.

Resultaten van een filler behandeling

Bekijk de natuurlijke resultaten van fillers.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Fillers in den Haag

Kwaliteit is onze passie

De behandeling

1.

Adviesgesprek met de arts

1.

Adviesgesprek met de arts

De cosmetische behandelingen bij Skin + Surgery Clinics worden altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek met de behandelend arts. Je kunt in het gratis consult al je vragen stellen en je wensen en verwachtingen bespreken. Onze hooggekwalificeerde en ervaren specialist bekijkt je gezichtscontouren en legt uit welke fillers in Den Haag het meest geschikt zijn en het mooiste resultaat geven.

Je krijgt belangrijke informatie over hoe lang de filler blijft zitten en hoeveel filler er nodig is voor jouw specifieke huidtype. Onze arts geeft deskundige en eerlijke uitleg over het te verwachten resultaat, de risico’s, de nazorg en het herstel. Als je besluit om de fillerbehandeling te doen, onderteken je samen met onze cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden gelijk foto’s vooraf gemaakt. Deze worden later naast de foto’s na de behandeling gemaakt, om aan te tonen dat je de uitstraling krijgt die je wenst.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

Het injecteren van fillers in Den Haag is een poliklinische behandeling. Er is geen opname in onze kliniek nodig. Je mag na de behandeling naar huis. Wij gebruiken alleen A-merken fillers, want wij willen voor jou louter het beste. Een verdoving is meestal niet nodig. Bij sommige behandelingen als lippen opvullen voor vollere lippen wordt vaak een plaatselijke verdoving of verdovende crème gebruikt.

De natuurlijke stof hyaluronzuur wordt als filler direct in de huid geïnjecteerd met een zeer dunne naald. De behandeling duurt, afhankelijk van het type filler, ongeveer tussen de 15 en 30 minuten. De oplosbare, niet-permanente fillers geven een natuurlijk resultaat. Het hyaluronzuur versterkt het collageen en hydrateert de huid. Het resultaat is al na enkele dagen te zien. Het effect houdt tot ongeveer één jaar aan. Voor diepere lijntjes en rimpels kan een mineraalachtige stof (CaHA) worden gebruikt, waarbij het gewenste resultaat 12 tot 18 maanden aanhoudt.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Fillers in Den Haag gaan meestal gepaard met enige roodheid van de huid, lichte zwelling en blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Start direct met het koelen van het behandelde gebied. Deze bijwerkingen van de behandeling verdwijnen snel. Vermijd de eerste 24 tot 48 uur al te zware lichamelijke activiteiten, zoals sporten, tillen of persen.

Skin + Surgery onderscheidt zich van de klinieken in Den Haag en omgeving met de beste behandelingen én een speciaal ontwikkeld nazorgprotocol. Met als doel om zo snel mogelijk te herstellen en het mooiste resultaat te krijgen. Je mag je gezichtshuid 24 uur na de fillerbehandeling voorzichtig schoonmaken. Je mag dan ook weer make-up dragen. Stel je gezicht in de eerste twee weken niet bloot aan felle zonnestralen, de zonnebank of de sauna.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

Fillers in Den Haag zijn een zeer veilige en doeltreffende manier om je gezichtscontouren te verbeteren. Er kleven geen grote risico’s aan de behandelingen. De kans op complicaties is minimaal. Er kan, zoals bij elke ingreep het geval is, in incidentele gevallen een allergische reactie of infectie optreden. Twijfel je over bepaalde verschijnselen? Neem direct contact op met je behandelend arts om al je onzekerheid en zorgen over je herstel weg te nemen.

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dominique SkinSurgery Clinics

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”

Dominique Kortenoeven

Gecertificeerd Huidspecialist
Naomi

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.

Naomi Sambo

Gecertificeerd Huidspecialist
Michelle

Huidspecialist Michelle is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Michelle Kok

Gecertificeerd huidspecialist

Fillers in Den Haag

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is eerlijk en transparant in haar prijzen. Je wordt vroegtijdig geïnformeerd over de kosten, die inclusief voor- en nazorg zijn. Een filler voor cosmetische redenen wordt normaliter niet door een zorgverzekeraar vergoed.

 

Filler Den Haag behandeling

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan nu contact op.

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Is het injecteren van filler veilig?

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook leest u in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door u gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Hoelang is de werking van fillers?

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Fillers, wat zijn dat nou precies?

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in uw lichaam en zorgt ervoor dat uw huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Waarvoor wordt een filler gebruikt?

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat uw gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van uw gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Fillers in Den Haag

Een fijne kliniek in de buurt

Ben je op zoek naar een betrouwbare kliniek voor jouw filler behandeling, in de buurt van Den Haag. Skin + Surgery heeft klinieken in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam, en is daarom goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Pijnacker, Delft, Nootdorp en Leiden. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in voor een persoonlijk consult.