Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Fillers Leidsche Rijn

Mooi ouder worden? Het kan! Rimpels, lijntjes, plooien en volumeverlies zijn verleden tijd met gebruik van fillers in Leidsche Rijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Fillers Leidsche Rijn

Op zoek naar de juiste kliniek in Leidsche Rijn voor fillers? Bij Skin + Surgery ben je aan het juiste adres. De ervaren specialisten van Skin + Surgery beschikken over een sterk oog voor esthetiek, wat ervoor zorgt dat de resultaten van onze fillers in Leidsche Rijn zeer natuurlijk en mooi zijn.

Fillers Leidsche Rijn – Fillers behoren tot een van de oplossingen tegen het verouderingsproces van de huid. De aanmaak van elastine en collageen vermindert met de jaren, wat ervoor zorgt dat er rimpels, plooien en volumeverlies ontstaat. Onze huid begint meer en meer te hangen, wat ons ouder doet lijken dan we ons voelen. Fillers in Leidsche Rijn zorgen voor direct volumeherstel en kunnen voor verschillende gebieden gebruikt worden. Een behandeling met fillers in Leidsche Rijn doe je weer fris en jeugdig lijken.

 

Met fillers in Leidsche Rijn kun je al jouw schoonheidsidealen waarmaken.

  • Vollere lippen
  • Corrigeren van hangende mondhoeken
  • Imperfecties van de neus bijwerken
  • Kaaklijn en jukbeenderen accentueren
  • Ingevallen wangen liften
  • Gummysmile verwijderen
  • en nog veel meer…

 

Skin + Surgery Clinics in Leidsche Rijn maakt alleen gebruik van A-merk fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die al van nature in het menselijk lichaam te vinden is. We bieden verschillende behandelingen zoals liquid facelifts, Profhilo behandelingen, Sculptra en nog veel meer. Ook bieden we speciale filler behandelingen aan voor transgenders en mensen met runners face.

 

Vraag naar meer informatie en kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Fillers in Leidsche Rijn vragen om nauwkeurigheid en een goede specialist. Je kunt fillers zien als een soort fijne kwast, of penseel. Het is geschikt voor subtiele aanpassen en precisiewerk. Lippen opvullen is bijvoorbeeld veel meer dan alleen filler injecteren. Het is een samenspel tussen esthetiek, gezichtsbalans, symmetrie en meer. Jij en je gezicht verdienen een nauwkeurige hand. Gelukkig bieden de specialisten van Skin + Surgery precies dat met de filler behandeling in Utrecht.

 

Fillers in Leidsche Rijn kunnen het gezicht op een verfijnde en gedetailleerde manier balanceren en ‘beeldhouwen’. Zo kunnen we symmetrie creeren, als een wang bijvoorbeeld voller is dan de ander, of als een kant van de onderlip voller is dan de ander. Dit zijn subtiele veranderingen, maar ze kunnen een wereld van verschil maken. Een andere favoriete behandeling is de kaak sculptuur behandeling. Dit is een behandeling die het algehele uiterlijk verbetert en gezichtsbalans creëert.

 

Maar dat niet alleen, fillers in Leidsche Rijn kunnen ook het uiterlijk van littekens en de effecten van ouderdom, verbeteren. Als je je zorgen maakt over rimpels of een slappe huid, kunnen fillers in Leidsche Rijn je daar ook bij helpen. Skin + Surgery gebruikt fillers die hyaluronzuur bevatten. Deze fillers vullen kraaienpootjes, fijne lijntjes en voorhoofdsrimpels op.

 

Fillers in Leidsche Rijn vereisen geen lange hersteltijd. Wanneer je een afspraak maakt voor fillers in Leidsche Rijn, ben je niet gelijk je hele dag kwijt. Het hele proces duurt ongeveer een half uur. In principe kun je het zelfs tijdens je lunchpauze doen. De injecties duren slechts enkele minuten, het consult vooraf duurt ongeveer 10 minuten. Dit is afhankelijk van de behandeling en je wensen. Je kunt last krijgen van roodheid, zwelling en blauwe plekken, maar dit zal nihil zijn. Eigenlijk mag je al je normale activiteiten onmiddellijk hervatten (behalve sporten, we raden aan minimaal 24 uur te wachten).

 

Maar fillers kunnen soms minder mooi uitvallen dan je wil. Dit kan voorkomen als je niet naar een specialist gaat maar ook als je overboord gaat met fillers. Skin + Surgery specialisten beschikken over een sterk oog voor esthetiek, maar mochten de resultaten niet naar wens zijn, is er een snelle oplossing. In plaats van wachten tot de fillers in Leidsche Rijn vanzelf opgelost zijn, kunnen we op hyaluronzuur gebaseerde fillers oplossen met hyaluronidase.

Ben je woonachtig in de regio Utrecht? Kom je bijvoorbeeld uit Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, of Veenendaal. Dan hoef je niet ver te reizen voor fillers! Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt.

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken.

Fillers Leidsche Rijn

Resultaten van een filler behandeling

Het is belangrijk dat je geholpen wordt door een specialist met esthetische focus wanneer je besluit fillers in Leidsche Rijn te nemen. Skin + Surgery beschikt over specialisten met jarenlange ervaring en een sterk oog voor esthetiek. Wij streven naar natuurlijke, subtiele resultaten. Lees de tevreden reviews van onze cliënten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen. Bekijk ook de voor en na foto’s om de natuurlijke resultaten te kunnen zien. 

Fillers in Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Je eerste stap op weg naar het herwinnen van de natuurlijke schoonheid van je gezicht, is het maken van een afspraak voor een gratis consult in onze kliniek. Je kunt in een persoonlijk gesprek in een ontspannen setting je vragen stellen en je wensen aangeven. Onze cosmetisch arts bespreekt op basis van je wensen de behandelmogelijkheden en geeft aan wat de beste filler voor jou is. En welke resultaat je kunt verwachten. De behandeling kan een combinatie van botox en fillers zijn.

 

Je krijgt informatie en uitleg over het gehele behandeltraject. Over hoeveel filler er tijdens de behandeling nodig is en hoelang de filler blijft zitten. Er worden tijdens het adviesgesprek foto’s gemaakt van je specifieke gezichtsdelen die met fillers in Leidsche Rijn worden behandeld. Deze worden vergeleken met de foto’s na de fillerbehandeling, om je een goed beeld te geven van het natuurlijke effect van de fillers. Je tekent samen met de cosmetisch arts een behandelovereenkomst, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Het injecteren van fillers in Leidsche Rijn is vrijwel pijnloos en gebeurt meestal zonder plaatselijke verdoving. Als je vollere lippen wilt, wordt vaak voorafgaande aan de lip filler een verdovende crème of plaatselijke verdoving gebruikt. Dit vanwege de gevoeligheid van de lippen. Je voorhoofd is gevoeliger dan je jukbeenderen. De filler wordt met een zeer dun naaldje op de specifieke huidplek ingebracht. Het optimale resultaat is al na een paar dagen goed zichtbaar.

 

De fillerbehandeling duurt niet langer dan 15 tot 30 minuten. Je mag na de ingreep naar huis. Het hyaluronzuur lost op natuurlijke wijze na enkele maanden op in je lichaam. Het resultaat van de fillerbehandeling blijft tot een jaar zichtbaar. De volume bevorderende fillers in Leidsche Rijn voor de diepere rimpels en lijntjes zijn tussen de 12 en 18 maanden effectief. Een volgende fillerbehandeling is mogelijk en zelf nog effectiever, omdat de huid na de eerste keer meer collageen aanmaakt.

Skin + Surgery werkt met een zelf ontwikkeld nazorgprotocol, om ervoor te zorgen dat je snel herstelt en het mooiste resultaat bereikt. De roodheid en zwelling van de huid verdwijnen vanzelf binnen een paar dagen. De blauwe plekjes bij de injectieplaatsen zijn binnen een week weg. Je kunt de zwelling tegengaan door direct na de behandeling te starten met koelen.

 

Je mag na 24 uur je gezicht voorzichtig reinigen. Make-up aanbrengen is ook weer toegestaan. Het wordt afgeraden om de eerste 24 tot 48 uur zware fysieke arbeid, intensieve sport of andere inspannende lichamelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast is het verstandig om de behandelde plek de eerste twee weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht, onder de zonnebank of naar de sauna te gaan.

Skin + Surgery werkt uitsluitend met hoogwaardige, veilige fillers. Er is een kleine kans op een allergische reactie of een infectie. Deze risico’s zijn echter minimaal. Bij twijfel over je herstel kun je altijd contact opnemen met je arts bij Skin + Surgery.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: cosmetische behandelingen zoals filler behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren, cosmetisch arts. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Fillers Leidsche Rijn

Prijzen en vergoedingen

De prijzen van fillers in Leidsche Rijn lopen uiteen. Bij Skin + Surgery is de prijs voor fillers in Leidsche Rijn gebaseerd op de behandeling en hoeveel filler er voor nodig is. Vaak worden filler behandelingen gecombineerd met andere behandelingen. Je wordt vroegtijdig geïnformeerd over de kosten van fillers in Leidsche Rijn, inclusief de bijbehorende voor- en nazorg. Fillers worden om cosmetische redenen niet door een zorgverzekeraar vergoed.

Filler behandeling

Vanaf € 295,-

Fillers in Leidsche Rijn

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Intake met 3D simulatie

Lipfiller behandeling door Drs. Kim de Weijer

Fillers in Leidsche Rijn

Een betrouwbaar adres dichtbij

Ben je opzoek naar een kliniek in Utrecht waar jij je fillers kan laten doen? Skin + Surgery helpt je graag verder in onze kliniek in Leidsche Rijn. Je kunt Skin + Surgery ook Den Haag en Bergschenhoek , vlakbij Rotterdam, vinden. We helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Maak snel een afspraak met één van onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak