Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Lip Fillers Utrecht

Wil jij mooie, volle lippen krijgen? Lip fillers op basis van hyaluronzuur geven jouw lippen volume en glans. Skin + Surgery Clinics in Utrecht helpt je verder.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Lip fillers in Utrecht

Heb je mooie, dunne of smalle lippen, maar wil je je lippen graag zien met wat meer volume en vorm? Volle lippen zijn binnen handbereik met de lip fillers die Skin + Surgery in Utrecht biedt. Onze specialisten zorgen voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Waarom je dunne lippen hebt, kan van alles afhangen. Sommige mensen hebben dunnere en minder gedefinieerde lippen als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Voor anderen zijn hun lippen altijd smal geweest met een minder uitgesproken cupidoboog. Misschien heb je en litteken, waardoor je last hebt van asymmetrische lippen. Hebben jouw ouders smalle lippen? De kans is groot dat je dat ook hebt. Make-up kan de illusie wekken van grotere lippen, maar veel lippenstiften zijn gevoelig voor vlekken en blijven niet de hele dag zitten. Met de komst van lip fillers kun je nu in Utrecht bij Skin + Surgery, jouw lippen zo laten vormen zoals jij wil!

 

Volle lippen zorgen voor een sensuele en frisse uitstraling en geven je een jeugdige uitstraling. Bij Skin + Surgery helpen we jou aan de lippen van je dromen met gebruik van onze A-merk lip fillers in Utrecht. Gelukkig kun je bij Skin + Surgery Clinics je lippen opvullen met hyaluronzuur, dit is een stof die al van nature in het menselijk lichaam te vinden is. Hyaluronzuur trekt vocht aan en houdt dit vast waardoor jij je volle lippen krijgt. Je lippen zullen niet anders aanvoelen en zullen perfect bij je gezicht passen, met dank aan onze cosmetisch artsen.

 

We bieden verschillende filler behandelingen zoals liquid facelifts, Profhilo behandelingen, een neuscorrectie met fillers en nog veel meer! Vraag naar meer informatie en kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht. Je kunt ook gelijk een afspraak maken.

Er zijn een aantal weetjes die je kunnen voorbereiden op je lip filler behandeling in Utrecht. Zo weet je wat je te wachten staat.

 

Zoals het feit dat je de eerste dag last hebt van zwelling. Hier hoef je niet van te schrikken, dit trekt namelijk binnen een dag of 3 weer bij. Je mond is een gevoelig gebied, waardoor zwelling en zelfs lichte blauwe plekken, niet ongehoord van zijn. Je kunt dus even dag last hebben van de classic duck face look, maar dit is snel weer weg en uiteindelijk krijgen je lippen een natuurlijke uitstraling met meer volume.

 

Ook goed om te weten: je lippen voelen gewoon hetzelfde aan. Velen denken dat de lippen aanvoelen als hard plastic maar niets is minder waar! De lippen zullen juist extra gehydrateerd en zacht aanvoelen. Niets om je zorgen over te maken dus.

 

Iets wat je waarschijnlijk wel hebt gehoord, en ook waar is, is het feit dat lip fillers in Utrecht een beetje pijn kunnen doen. Het is niet ondraaglijk, maar je lippen zijn uiterst gevoelig. Je zult dus wel een prikje voelen. Gelukkig helpt de verdovende zalf en is de behandeling snel voorbij. Je bent binnen 30 minuten de deur weer uit (je mag ook langer blijven als je nog even rustig aan wil doen). In principe zou je dus je lip fillers behandeling tijdens je lunchpauze plannen.

 

Lip fillers in Utrecht hebben een grote invloed op je uitstraling. Lippen zijn nou eenmaal attention seekers en daarom is het zo belangrijk om voor de juiste ‘lip’ vorm te gaan. Als je dunne, smalle lippen hebt, is het slim om geleidelijk je lippen op te vullen. Zo kun je wennen en kijken wat je daadwerkelijk mooi vindt. Velen denken dat ze grote lippen willen, maar groter betekent niet altijd beter. Het moet bij je gezicht passen en de specialisten van Skin + Surgery Utrecht hebben het sterke esthetische oog dat hiervoor nodig is.

Ben je woonachtig in de regio Utrecht? Kom je bijvoorbeeld uit Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, of Veenendaal. Dan hoef je niet ver te reizen voor lip fillers! Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. We bieden fillers voor mooie volle lippen, maar we kunnen je ook verder helpen met volumeverlies, een neuscorrectie met fillers en nog veel meer!

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken.

Lip fillers Utrecht

Resultaten van lippen opvullen

Mooie, volle lippen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer je besluit lip fillers in Utrecht te nemen, moet je de juiste, ervaren specialist vinden met een oog voor esthetiek. Dit is belangrijk omdat de specialist niet alleen jouw lippen moet opvullen, maar ook moet kijken naar de samenhang en symmetrie van jouw gezicht. Onze cliënten op kliniekervaringen.nl geven vol trots aan dat onze Skin + Surgery specialisten dit geweldig doen. Lees de reviews en laat je overtuigen!

Lip fillers kwaliteit in Utrecht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Voorafgaande aan het besluit tot lippen opvullen, heb je een vrijblijvend adviesgesprek met de behandelend arts van Skin + Surgery. Je kunt in dit gratis consult al je vragen stellen en je wensen en verwachtingen over de behandeling uitspreken. Onze cosmetisch arts vertelt je in een persoonlijk gesprek in een ontspanning setting wat de behandeling inhoudt, inclusief nazorg en eventuele risico’s. Je krijgt ook te horen welk mooi natuurlijk resultaat je mag verwachten. Lip fillers in Utrecht worden regelmatig door jonge vrouwen gekozen. Zij willen hun lippen laten opvullen om zwoelere lippen te krijgen.

 

Geen paar lippen is gelijk. Onze arts beoordeelt jouw lippen en geeft deskundig en eerlijk advies welke filler het meest geschikt is. De lippenopvulling wordt perfect afgestemd op wat bij jouw gezicht past én op jouw specifieke behoeften. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Als je gekozen hebt voor lip fillers in Utrecht, teken je samen met de cosmetisch arts van Skin + Surgery de behandelovereenkomst. Er worden vooraf foto’s vooraf gemaakt die later naast de foto’s na de fillerbehandeling worden gelegd. Je ziet hiermee in een oogopslag het resultaat.

In de drukbezochte kliniek van Skin + Surgery worden veelvuldig filler behandelingen uitgevoerd. Het is een kortdurende, poliklinische behandeling. Je mag na de lip filler behandeling in Utrecht weer naar huis. Het lip opvullen is over het algemeen vrijwel pijnloos. Heb je gevoelige lippen of vind je de behandeling spannend? Dan kun je kiezen voor een plaatselijke verdoving of een verdovende crème. De gelachtige filler met hyaluronzuur wordt met een zeer dunne naald in de huid van je lippen gespoten. Hyaluronzuur neemt vocht op en zorgt voor hydratatie en volume van de huid. Onze arts kijkt voor het beste resultaat niet alleen naar de vorm van je lippen. Je gehele gezicht wordt bekeken om een perfecte balans te realiseren.

 

Het injecteren van lip fillers in Utrecht duurt slechts 10 à 15 minuten. Ter bestrijding van de zwelling worden je lippen en het omliggende gebied gekoeld met een ice pack. Wij kunnen je lippen hun oorspronkelijke contour en volume teruggeven, of zelfs iets vergroten. Daarbij wordt rekening gehouden met de verhouding tussen je lippen en jukbeenderen, evenals met de verhouding tussen je bovenlip en onderlip. Desgewenst kun je de liplijn laten accentueren. Er wordt gebruikgemaakt van tijdelijke fillers. Het effect is ongeveer één jaar zichtbaar. Het ingespoten hyaluronzuur is dan volledig door je lichaam opgenomen. De behandeling kan daarna zonder problemen worden herhaald om weer mooie volle lippen te krijgen.

Na het injecteren van lip fillers in Utrecht kunnen je lippen wat rood en gezwollen zijn, of wat blauwe plekjes vertonen. Dit is meestal minimaal. Met direct koelen wordt de zwelling tegengegaan. Deze lichte symptomen zijn niet ernstig en verdwijnen vanzelf. De verdoving werkt ongeveer twee uur. Het behandelde gebied kan hierdoor nog wat ongevoelig zijn. Dit herstelt zich automatisch. Skin + Surgery hanteert een speciaal ontworpen nazorgprotocol, voor een optimale genezing en snel herstel. Je behandelend arts adviseert je om de eerste 24 uur geen alcohol te drinken en niet te sporten of zware lichamelijke activiteiten te verrichten.

 

Je mag na één dag je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het is vanaf dat moment ook weer toegestaan om make-up op te doen. Vermijd in de eerste week na de injectie van lip fillers in Utrecht, blootstelling aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. Het wordt afgeraden om de eerste twee weken na de lipfiller een behandeling bij de schoonheidsspecialist of huidtherapeut te ondergaan. Het eindresultaat is na 14 dagen zichtbaar. Je hebt circa één jaar plezier van vollere lippen met een natuurlijk resultaat.

Lip fillers in Utrecht en het opvullen van de lippen brengen geen grote risico’s met zich mee. De kans op complicaties is ook zeer klein. Onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en met de beste technieken. Zij hebben een speciaal oog voor verhoudingen en passen de lipfiller op een subtiele manier toe. De risico’s worden hierdoor tot een minimum gereduceerd. Zoals bij elke ingreep het geval is, kan er incidenteel een allergische reactie of infectie optreden. Neem bij twijfel meteen contact op met je behandelend arts in onze kliniek.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Lip fillers Utrecht

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Lip fillers in Utrecht

Volle, glanzende lippen maken je blij

Volle lippen benadrukken je vrouwelijkheid en worden gezien als zeer aantrekkelijk. Daarnaast wordt het opdoen van lippenstift een waar feest, met een mooi canvas. Voel je mooi en maak gebruik van lip fillers in Utrecht bij Skin + Surgery Clinics in Leidsche Rijn. Maak nu een afspraak en laat ons je verder helpen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak