Skin Surgergy Menu icon

Kosten

Liquid Facelift kosten

Geïnteresseerd in een Liquid Facelift, maar wil je eerst meer weten over de verschillende Liquid Facelift kosten? We helpen je graag!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Kosten

Liquid Facelift kosten

Investeer in jezelf want je bent het waard! Kies voor een massage, een manicure of trakteer jezelf op een Liquid Facelift om je jeugdige uitstraling weer terug te krijgen. De Liquid Facelift kosten verschillen per pakket.

Liquid Facelift kosten bij Skin + Surgery – Ouder mogen worden is een mooi iets, maar helaas kan het ook best duur zijn. We hebben producten en behandelingen nodig waar we eerst nooit aan hadden gedacht. In onze jeugd dachten we geen enkele minuut aan een facelift, terwijl de meeste van ons vanaf 40 jaar wel al de gevolgen van ouder worden ervaren. Hangende mondhoeken, lijntjes, rimpels en ingevallen wangen. We worden er mee geconfronteerd en de een staat het iets beter dan de ander.

 

Wil jij graag je jeugdige uitstraling terug, maar ben je nog niet toe aan een ‘grote’ operationele facelift? Dan kun je kiezen voor de Liquid Facelift. De twee zijn trouwens niet met elkaar te vergelijken, omdat ze beide zeer verschillende dingen doen. De Liquid Facelift voegt volume toe aan het gezicht, wat het dus weer opvult en zo strakker maakt. Daarnaast heeft de behandeling een hydraterend effect. Daarnaast zijn de Liquid Facelift kosten toch iets voordeliger dan de ‘grote’ Facelift.

 

Je kunt kiezen voor een Liquid Facelift als eerste stap tegen een hangende huid. Het is dus ideaal voor mensen die nog niet veel elasticiteit hebben verloren. Wat het beste bij jou past, bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek. Ook bieden we drie verschillende soorten Liquid Facelifts aan en zijn er dus ook drie verschillende Liquid Facelift kosten te vinden op onze prijzen pagina. Skin + Surgery biedt adviesgesprekken ter waarde van € 75,- gratis in om je te helpen met je keuze. Dit zal dus geen extra kostenpost voor je zijn en hoort niet bij de Liquid Facelift kosten.

 

Skin+Surgery heeft een holistische kijk op schoonheid en dat betekent dat we gaan voor het mooiste schoonheidsideaal dat er is: harmonie. We vinden dat je de investering waard bent en hopen dat je er zelf ook zo naar kijkt. Je goed voelen in je eigen lichaam is een belangrijk onderdeel van je zelfvertrouwen en mentale welgesteldheid.  Herstel je frisse uitstraling en voel je weer jezelf. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat ons je helpen!

Skin + Surgery hanteert de gepatenteerde MD codes techniek en focust zich hiermee op volume herstel. We verfrissen en liften je gezicht door ons te richten op sleutelpunten in je gezicht. De jukbeenderen zijn belangrijke punten die effect hebben op het hele gezicht. We maken gebruik van Juvéderm filler, een stevige filler die volume toevoegt, hydrateert en lang werkt. We liften je gezicht door het midden van je gezicht te accentueren, wat weer effect zal hebben op het onderste gedeelte. We gaan door naar de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn. Ook hierbij geldt dat het opvullen een subtiele lift creëert. Deze methode wordt ook wel de 7-point lift bij vrouwen en de 9-point lift bij mannen genoemd.

 

Deze techniek is zeer precies en eist een vaste, kundige hand. Daarnaast is het ook van belang dat de specialist je gezicht als geheel ziet en dus niet alleen de sleutelpunten opvult, maar kijkt naar het effect wat dit zal hebben op het totaalplaatje. Skin + Surgery hanteert daarom een holistische aanpak.

Liquid Facelift kosten

Reviews Liquid Facelift en kosten

De Liquid Facelift heeft al vele cliënten voor je geholpen zichzelf weer te vinden! Een aantal van hen delen hun resultaten op deze pagina. Daarnaast kun je ook een hoop reviews vinden op Kliniekervaringen.nl. Een Liquid Facelift bij Skin + Surgery heeft ongeveer een jaar effect en is dus volgens ons zeker de Liquid Facelift kosten waard!

Liquid Facelift kosten

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw gezicht en bespreekt welke behandeling het meest geschikt is en welke gebieden behandelt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Dit heeft te maken met het verlies van volume en is dus heel verschillend per persoon. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in het gezicht geïnjecteerd worden, ook zal er een canule gebruikt worden om de filler zo mooi en geleidelijk mogelijk te verspreiden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Let er ook op dat je na de behandeling niet naar een zonnige bestemming gaat, de felle zon kan een negatieve invloed hebben om het behandelde gebied, er kunnen bijvoorbeeld pigmentvlekjes ontstaan. Breng de huid ook niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Amra Sabanovic

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij u direct resultaat ziet.
Lees meer over onze specialisten

Liquid Facelift kosten

Prijzen en vergoedingen

Investeren in jezelf is een must! De Liquid Facelift kosten spelen natuurlijk een rol in je keuze en daarom delen we graag hoeveel iedere behandeling kost. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten Liquid Facelifts en dus drie mogelijke Liquid Facelift kosten. Kies je voor het Light Pakket, het Medium Pakket of het Intens Pakket? We helpen je graag met je keuze tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Lees meer over de Liquid Facelift kosten op onze prijzen pagina. De Liquid Facelift kosten worden (doorgaans) niet vergoed door zorgverzekeraars.

Liquid Facelift kosten

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Met behulp van de gepatenteerde MD-codes techniek kan je je gezicht liften en verfrissen, zonder dat er rimpel voor rimpel wordt opgespoten. De techniek is gebaseerd op volume herstel. Door de te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken.

 

Door voor een Liquid facelift met Juvéderm fillers te kiezen pak je het probleem bij de wortel aan. Het verschil tussen een losse filler behandeling en een Liquid Facelift met Juvéderm is dat we je hele gezicht op een holistische manier mooi in evenwicht brengen. Holistisch naar iets kijken betekent dat je naar het geheel kijkt en dat is precies wat wij doen bij deze behandeling voor een natuurlijk ogend resultaat. We richten ons op alle elementen van het gezicht en maken gebruik van de gepatenteerde MD-codes techniek, ook wel bekend als de 7-points lift bij vrouwen of 9-points lift bij mannen.

Door te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken. Twee belangrijke punten zitten op het jukbeen. Je jukbeen is namelijk de kapstok van je gezicht. Door hier gericht een Juvéderm filler te plaatsen, kan je je ‘lower face’ liften, zonder bolle wangen of een onnatuurlijke look te creëren.

Na het liften van het jukbeen, worden de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn aangepakt. Door de fillers op deze manier te verdelen ontstaat er een subtiele lift en een natuurlijk en fris eindresultaat. Deze unieke techniek met de hoge Juvéderm filler kwaliteit zorgt ervoor dat je gemiddeld 18-24 maanden kunt genieten van het mooie resultaat. Dat is 6 tot 12 maanden langer dan een gemiddelde filler behandeling!

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Juvéderm® fillers blijven gemiddeld 18–24 maanden in de kin en kaaklijn. Na 18 maanden zien bijna 2 op de 3 patiënten nog steeds een
verbetering in hun kin en kaaklijn. Omdat Juvéderm® fillers integreren met het eigen weefsel onder de huid, draagt dit bij aan een
natuurlijk uitziend resultaat en een natuurlijk gevoel.

Wij adviseren om de eerste 24 uur niet te sporten, onder de zonnebank te gaan, de sauna te bezoeken, make-up aan te brengen en uw gezicht niet volledig blood te stellen aan UV-straling. Bescherm uw huid ook altijd wanneer u de zon in gaat met een SPF50. In onze webshop hebben we een ruim aanbod aan hoogwaardige zonbescherming producten. Klik hier.

Juvéderm® fillers bevatten lidocaïne, een verdovingsmiddel dat kan helpen eventuele ongemakken tijdens de behandeling te voorkomen * Op basis van marktonderzoek onder ruim 1700 zorgprofessionals uit 16 internationale markten. Gebaseerd op preklinische in-vitro-vergelijkingstesten en resultaten van herhaalde behandelingsgegevens, toegevoegd aan klinische studies met Juvéderm® VOLUX en Juvéderm® VOLUMA met lidocaïne. 49 van de 79 patiënten in een studie van Allergan die de verbetering beoordeelden aan de hand van de Global Aesthetics Improvement Scale (mITT-populatie). Weefselintegratie werd aangetoond in in-vivoonderzoeken met Juvéderm® VOLUX na 4 weken.

Er zijn enkele potentiële, tijdelijke reacties op de injectieplaats die verband houden met het injecteren van fillers® Deze omvatten:

• Hardheid
• Gevoeligheid
• Zwelling
• Roodheid
• Knobbels/bultjes
• Blauwe plekjes

Deze reacties zijn meestal licht tot matig van aard en de meeste cliënten merken dat hun reacties op de injectieplaats binnen een week na de behandeling zijn verdwenen. Zoals bij elke injectie bestaat er een risico op infectie . Dit is geen volledige lijst van mogelijke bijwerkingen.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Liquid Facelift kosten

Je bent de investering waard

Herken jij jezelf in de spiegel? Voel je je lekker in je vel? Of wil je stiekem iets veranderen? Jij kiest wie je bent. Het enige wat belangrijk is, is je eigen geluk. Merk je dat het moeilijk is jezelf te herkennen? Ingevallen wangen, een ingezakte kaaklijn en hangende mondhoeken kunnen je veranderen. Skin + Surgery helpt je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan voor een Liquid Facelift met Juvéderm en laat ons je helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak