Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Magic Jawline

Skin+Surgery gelooft in gouden combinaties. Een filler in combinatie met Btx geeft een strakke, gedefinieerde kaaklijn, maar wel met een natuurlijk resultaat.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Nieuwe behandeling: Magic Jawline

Je ziet direct resultaat en je oogt gelijk frisser en jonger. Bij deze behandeling wordt meer een V-shape gerealiseerd, wat ook wel ‘de driehoek van de jeugd’ wordt genoemd.

Bij Skin+Surgery Clinics geloven we in gouden combinaties. Elke behandeling heeft haar eigen kracht. Sommige behandelingen kun je daarom uitstekend combineren om een nog mooier en natuurlijker resultaat te behalen. Dit geldt ook voor een strakkere kaaklijn. Met een filler zetten wij de kin en de kaaklijn scherper aan en de rimpelrelaxer zorgt ervoor dat de kin minder naar beneden getrokken wordt, maar juist wordt gelift. Het resultaat? Een strakke, gedefinieerde kaaklijn, maar wel met een natuurlijk resultaat. Ontdekt de Nieuwe behandeling: Magic Jawline bij Skin+Surgery Clinics.

 

We helpen je graag verder in één van onze klinieken in Den Haag, Bergschenhoek of Utrecht. Plan nu jouw gratis adviesgesprek in.

Bij onze nieuwe behandeling: Magic Jawlineg wordt meer een V-shape gerealiseerd, wat ook wel ‘de driehoek van de jeugd’ wordt genoemd. Er ontstaat een sterke, gedefinieerde kaaklijn, wat niet alleen een jeugdige uitstraling geeft, het is tevens de basis voor het hele gezicht. Door ervoor te zorgen dat het stevig is, kan de huid langer gelift blijven. Tegenwoordig willen de meeste mensen die een cosmetische behandeling ondergaan hun natuurlijke uitstraling behouden, waar wij zeker een voorstander van zijn. Mannen willen voornamelijk een ‘gebeitelde en sterke kaaklijn’ hebben, terwijl vrouwen willen dat hun kaaklijn delicaat en stevig is. De Magic Jawline behandeling biedt een combinatie van Rimpelrelaxer en Filler dat een mooi en subtiel resultaat geeft.

Magic Jawline

Resultaten van de Magic Jawline behandeling

Een filler voor de kaaklijn biedt een uitstekende oplossing om een gezakte kaak te liften. Bekijk de mooie, natuurlijke resultaten bij onze cliënten die eerder in onze toonaangevende en drukbezochte kliniek de contouren van hun gezicht in balans brachten.

Magic Jawline

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw kaaklijn en bespreekt welke filler het meest geschikt is. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in de kaaklijn geïnjecteerd worden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Magic Jawline

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery heeft transparante en eerlijke prijzen. Je betaalt een vast tarief voor de Magic Jawline behandeling. Het is een effectieve investering en een cadeau aan jezelf. De fillerbehandeling om cosmetische redenen valt buiten het zorgverzekeringspakket.

Magic Jawline

€ 900,-

Magic Jawline

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Specifieke rimpels, zoals de fronsrimpels, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes, kunnen worden vermindert door de spier te laten ontspannen die ze veroorzaakt. Dit wordt gedaan met behulp van een injecteerbare neuromodulator (btx). Het blokkeert bepaalde signaaltjes in de spier, zodat deze niet kan samentrekken en ontspant en helpt zo om lijnen en rimpels te verzachten.

 

De toxine behandelt rimpels die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Dat maakt de behandeling ook zeer geschikt vanaf midden 20 tot begin 30 jaar, en je preventief wilt werken aan rimpels die zich later ontwikkelen.

Desalniettemin is het bij iedere injectable behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geïnjecteerd, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik geven.

 

In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Magic Jawline

Een strakke kaaklijn als blikvanger

Een mooi gevormde kaaklijn straalt kracht en charisma uit. Met een filler voor de kaaklijn wordt je gezichtscontour hersteld, met verbluffend resultaat.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak