Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Neckbooster

Hangende huid rondom de hals is een van de grootste indicaties van ouderdom. De neckbooster behandeling gaat dit effect tegen en verjongt direct.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Skin + Surgery Neckbooster behandeling

Wil jij graag een elegante, sierlijke hals? Dit kan met de Skin + Surgery Neckbooster behandeling. Geef je huid de versteviging hydratatie en geniet van de gebalanceerde, natuurlijke resultaten van deze behandeling.

Skin + Surgery Neckbooster – Ons gezicht en onze hals verraden vaak hoe oud we zijn. Dat komt door afname van elasticiteit en collageen naarmate we ouder worden. Een slappe, ongestroomlijnde kaak en hals is een van de duidelijkste tekenen van ouderdom. Daarom kiezen velen ervoor om dit tegen te gaan door middel van verschillende cosmetische ingrepen.

 

Je kunt kiezen voor een facelift in combinatie met een halslift bijvoorbeeld. Wil je liever niet onder het mes, of ben je nog niet toe aan een facelift? Dan is de Skin + Surgery Neckbooster de juiste behandeling voor jou. Deze behandeling verstrakt, verstevigt en hydrateert de kaak en de hals. Dit zorgt voor een frisse, jonge look. Het hangende effect wordt verzwakt en je krijgt een mooie, sierlijke halslijn.

 

Skin+Surgery Clinics heeft deze unieke behandeling ontwikkeld met botulinetoxine en Profhilo. Botulinetoxine, ook wel bekend als btx, wordt in de juiste dosering en op een nauwkeurige wijze in de halsspier geïnjecteerd. Duidelijke halslijnen worden hierdoor aanzienlijk verminderd wat een verstrakkend resultaat creëert. Daarna is Profhilo aan de beurt. Deze injecteerbare behandeling geeft geen extra volume, maar hydrateert de huid van binnen uit. Profhilo verspreidt waterbindend hyaluronzuur onder het huidoppervlak en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt hiermee aan het werk gezet en herstelt zich. Het resultaat? Een sierlijke, elegante hals, met een subtiele overgang van de kaak naar de nek.

 

Ben je benieuwd naar de Skin + Surgery neckbooster behandeling en wil je meer informatie over deze behandeling en hoe deze op jou zo werken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat ons je adviseren. Skin + Surgery specialisten staan bekend om hun deskundigheid, transparantie en holistische kijk op schoonheid.

We maken gebruik van Profhilo en dienen dit toe met een dunne naald. Profhilo bestaat uit hyaluronzuur en dit wordt in de oppervlakkige huidlaag gespoten. De Skin + Surgery Neckbooster geeft niet alleen de nek een oppeper, maar ook de omringende huid omdat het hyaluronzuur zich onder de huid beweegt en hydrateert waar nodig. De huid stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, versterkt en hydrateert, wat weer zorg voor een verfrissende look. Botulinetoxine (btx) wordt in de halsspier geïnjecteerd. Dit ontneemt de lijnen in de hals en zorgt voor een mooi en verstrakkend effect.

 

Skin + Surgery Neckbooster pakket:

Het Skin + Surgery neckbooster pakket bestaat uit twee behandelingen.

  • 1e behandeling: 1e Profhilo behandeling icm botulinetoxine
  • 2e behandeling: Na een tussenpozen van 4-6 weken
  • Profhilo serum ter hydratatie van de huid

Skin + Surgery Neckbooster

Reviews van de Skin + Surgery Neckbooster behandeling

Bij Skin + Surgery vinden we de mening van onze cliënten zeer belangrijk. We luisteren naar de wensen van onze cliënten en werken eraan deze te verwezenlijken. De Skin +Surgery Neckbooster  behandeling is de perfecte mix van versterking, hydratatie en versteviging die we de nek kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat het gezicht de hals beter in balans komen en dat de nek sierlijk en elegant oogt. Bekijk de reviews van onze clienten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen.

Skin + Surgery Neckbooster

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Aletta de Wit

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar uw gezicht, luistert naar uw persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in uw gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.
Lees meer over onze specialisten

Skin + Surgery Neckbooster

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is altijd open en transparant over onze producten, onze specialisten, onze prijzen en nog veel meer. Skin + Surgery werkt uitsluitend met gecertificeerde cosmetische artsen en gebruikt producten van de hoogste kwaliteit. Zo kunnen we een prachtig resultaat garanderen. De Skin + Surgery Neckbooster behandeling combineert het beste van een collageenstimulator en btx. Een natuurlijk en sierlijk resultaat dat 3-6 maanden aanhoudt.

Neckbooster behandeling

€ 895,-
Bekijk alle prijzen

Skin + Surgery Neckbooster

Veelgestelde vragen

De Skin + Surgery Neckbooster kan worden gebruikt om de huid te verjongen en te hydrateren. Dankzij de werkzame stof hyaluronzuur in combinatie met de botulinetoxine geeft de Skin + Surgery neckbooster een hydraterend en verstrakkend effect. Bij Skin+Surgery Clinics hebben we een uniek behandelprotocol ontwikkeld om de nek te verstrakken met botulinetoxine behandeling en Profhilo behandeling.

 

De Skin + Surgery Neckbooster kan worden ingezet om de hals te egaliseren, hydrateren en verbeteren.

De Neckbooster is een combinatie van een injectablebehandeling met hyaluronzuur en botulinetoxine. Profhilo stimuleert de collageen aanmaak en hydrateert tegelijkertijd het gebied. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Botuline toxine wordt in juiste dosering en op een specifieke wijze nauwkeurig in de halsspier geinjecteerd. Dit geeft een mooi en verstrakkend resultaat.

Het resultaat van een Skin + Surgery Neckbooster behandeling is ongeveer na 4-6 weken zichtbaar en geeft gemiddeld 3-6 maanden een mooi en natuurlijk resultaat.

Er is veel onderzoek verricht naar verscheidene injectables. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen.

Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik injectables volkomen veilig is. De producten waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar.

 

Onze artsen zorgen altijd voor een subtiele en natuurlijke look en waken voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Skin + Surgery Neckbooster

Een gestroomlijnde, sierlijke hals.

Wil jij je gestroomlijnde, sierlijke hals weer terug? Naarmate we ouder worden, verslapt onze huid aanzienlijk. Een van de plekken waar we het verschil het meeste op merken is onze hals en kaaklijn. Om precies te zijn, de overgang van de kaaklijn naar de hals. Het verstrakken van de nek en het verzachten van de halslijnen zorgen ervoor dat je algehele uitstraling verjongt. Ben je geïnteresseerd in de Skin + Surgery neckbooster behandeling? Maak snel een afspraak en laat onze specialisten je helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak