Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo Body

Profhilo Body zorgt voor een gezonde en verstevigde huid op het lichaam zonder dat hier een operatie aan te pas hoeft te komen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Profhilo Body behandeling

Profhilo Body, speciaal ontwikkeld voor het lichaam

Profhilo Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam.

Naar mate we ouder worden verslapt onze huid, dit hoort bij het huidverouderingsproces. Helaas kun je dit niet helemaal tegengaan, maar wel vertragen met Profhilo. Een Profhilo Body behandeling is daarom uiterst geschikt voor mensen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen willen gaan. Een belangrijk voordeel van Profhilo is dat de huid verjongt wordt zonder volume te geven. De huid herstelt en huidverslapping wordt aangepakt.

 

Profhilo Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. De werking van Profhilo Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

 

Profhilo verspreidt waterbindend hyaluronzuur onder het huidoppervlak als een ‘injecteerbare moisturizer’ of ‘injecteerbare glow’. Ons lichaam produceert van nature ook hyaluronzuur, maar we verliezen het geleidelijk met de jaren. Ook breken collageen en elastine mettertijd steeds meer af en worden ze in mindere mate door ons lichaam aangemaakt. Terwijl deze eitwitvezels de huid juist haar structuur en elasticiteit geven. Profhilo Body kan bij de volgende indicaties ingezet worden:

 

+ Nek en hals
+ Decolleté
+ Handen
+ Armen
+ Knieën

 

Profhilo Body bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en waardoor het zich makkelijk kan verspreiden door de huid om deze optimaal te kunnen hydrateren. Door het hyaluronzuur middels deze injectable behandeling te verhogen, wordt de huid gestimuleerd in haar celvernieuwing en collageen en elastine aanmaak.

 

Ben je benieuwd wat Profhilo Body voor jou kan betekenen? Maak nu een afspraak in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek.

De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen en van de buik. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd. Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling kan goed gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen. Vraag uw behandelend arts naar de mogelijkheden. Een groot voordeel is dat Profhilo een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur is.

Profhilo Body verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Voor het mooiste resultaat adviseren wij 2 behandelingen te ondergaan met een tussenperiode van ongeveer 30 dagen. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden ingepland. Natuurlijk in overleg met jouw cosmetisch arts.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Wel ziet de huid er al snel beter gehydrateerd uit.

Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.


Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?
Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo het resultaat te behouden.

Yuugii Collagen Active
Naast Collageen stimulerende behandeling(en) adviseren wij ook stimulerende supplementen voor het mooiste resultaat. Yuugii Collagen Active voedt, herstelt en hydrateert de huid actief van binnenuit. Door de unieke combinatie van wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten is dit het optimale product voor een gladde en stevige huid met minder fijne lijntjes. Klik hier voor meer informatie over Yuuggii.

 

Positieve effecten:

  • Stralende en egale huid
  • Intensieve hydratatie van binnenuit
  • Bevat hoogwaardig viscollageen, hyaluronzuur, antioxidanten, vitamines en mineralen
  • Met natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegd suiker en kunstmatige toevoegingen
  • Frisse, natuurlijke aardbeien smaak
  • Lost goed op
  • Geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen
  • 450 gram (voor 30 dagen)

Onderzoek toont aan dat bij dagelijkse inname van collageen het 4-8 weken duurt voordat de eerste resultaten zichtbaar worden.

Profhilo behandeling

Resultaten van een Profhilo Body behandeling

Een Profhilo behandeling in de vorm van kleine injecties met hoogwaardig hyaluronzuur geeft uitstekende resultaten, die met een herhaalbehandeling na 1 of 2 jaar zichtbaar blijven. Bekijk de mooie resultaten in het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en de bovenarmen.

Profhilo Body behandeling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Profhilo Body behandeling

Prijzen en vergoedingen

Met een Profhilo Body behandeling krijg je op een natuurlijke manier een frisser en stralender uiterlijk. Onze tarieven zijn transparant, eerlijk en voor een brede doelgroep bereikbaar. De bewezen effectieve behandeling om cosmetische redenen wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo Body behandeling

€ 750,- per behandeling (2 sessies)

Profhilo behandeling

Veelgestelde vragen

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van 10 injecties in het gekozen gebied: voor de nek en hals, het decolleté, de handen, de armen en de knieën. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt, dit trekt snel weer weg.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Profhilo Body kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

+ Het gezicht

+ De hals

+ Het decolleté

+ De handen

+ De armen

+ De buik

De Profhilo behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping wilt verhelpen, is Profhilo Body een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: bijvoorbeeld na de geboorte van een kind is de Profhilo Body behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling om verslapping tegen te gaan en de huid te versterken.

Een Profhilo Body behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandeling te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Het pakket bestaat uit 2 behandelingen en kan eventueel jaarlijks onderhouden worden.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo Body behandeling

De huid herstelt en huidverslapping wordt aangepakt.

Een Profhilo Body behandeling hydrateert en verzorgt jouw huid van binnenuit. Kies ook voor een strakkere, jongere en frissere huid en maak direct een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak