Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo ervaringen

Een Profhilo behandeling helpt je mooier ouder te worden en zorgt voor een prachtige glow met een frisse uitstraling. Lees meer over de Profhilo ervaringen van onze cliënten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Profhilo ervaringen

Profhilo is een innovatieve filler, omdat het de huid van binnenuit hydrateert zonder extra volume toe te voegen. De Profhilo ervaringen van onze cliënten benoemen de optimale hydratatie, huidherstel en celvernieuwing die zij hebben ervaren. Bescherm jouw glow met Profhilo!

Profhilo ervaringen – Heb jij het idee dat je huid begint te verslappen? Dat zou kunnen, want vanaf 25 jaar neemt onze collageenproductie af. Ook de aanmaak van elastine neemt af, alhoewel dit vaak pas vanaf 30 jaar echt te merken is. Sommige vrouwen en mannen kiezen voor fillers, wat een goede oplossing kan zijn. Normale fillers zorgen wel voor extra volume en vaak is dat niet waar de meeste naar op zoek zijn. Een betere oplossing tegen huidverslapping is een Profhilo behandeling bij Skin + Surgery. De Profhilo ervaringen van onze cliënten weerspiegelen de resultaten van hun behandelingen. Profhilo is een behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert, zonder extra volume toe te voegen.

 

Deze innovatieve filler behandeling gaat huidverslapping tegen, middels kleine injecties die de werkzame stof hyaluronzuur in de puurste vorm in de huid injecteert. Eigenlijk kan je Profhilo zien als een soort injecteerbare moisturizer. De Profhilo ervaringen van onze cliënten (en hun voor- en na foto’s) laten natuurlijke resultaten zien. De huid ziet en voelt steviger en gladder met een prachtige glow.

 

Hyaluronzuur komt je waarschijnlijk bekend voor, want het wordt in synthetische vorm voor andere filler behandelingen gebruikt. Er is wel een groot verschil tussen Profhilo en de gemiddelde filler behandeling, namelijk de toevoeging van hulpstoffen. Door de toevoeging van hulpstoffen, plakken de hyaluronzuurmoleculen aan elkaar vast, waardoor ze volume toevoegen aan gewenste delen van het gezicht. Denk bijvoorbeeld aan lip fillers die meer volume geven aan de lippen. Profhilo bevat geen hulpstoffen en voegt daarom geen volume toe aan het gezicht. Profhilo verspreidt zich makkelijker door de huid, waardoor het vanbinnen hydrateert en een “dewy look” creëert.

 

Daarnaast is de behandeling (bijna) pijnloos. De kleine prikjes zijn haast niet op te merken en de behandeling duurt maximaal 30 minuten. Deze voorbeelden worden vaak benoemd in de Profhilo ervaringen van onze cliënten. Ben je enthousiast over wat Skin + Surgery  voor jou kan betekenen? Vraag naar meer informatie over onze Profhilo behandeling tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Den Haag en Bergschenhoek in de buurt van Rotterdam,

Profhilo ervaringen 

Resultaten van een Profhilo behandeling

Skin + Surgery is de juiste kliniek voor al jouw Profhilo behandelingen. Skin + Surgery Clinics is namelijk de winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat je niet alleen in goed handen bent, maar dat je in de beste handen bent! De Profhilo ervaringen en resultaten van onze cliënten bewijzen dat met jarenlange ervaring en een sterk oog voor esthetiek, een stralende huid een bereikbaar doel kan zijn. Lees meer over de Profhilo ervaringen van onze tevreden cliënten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen.

Profhilo ervaringen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Profhilo ervaringen

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery biedt verschillende soorten Profhilo pakketten aan. De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen die je wilt ondergaan. Met een Profhilo behandeling krijg jij weer je frisse, jeugdige uitstraling terug. De Profhilo ervaringen van onze cliënten bewijzen dit. Een Profhilo behandeling om cosmetische redenen wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo behandeling

€ 350,- per behandeling

Profhilo Body kuur 2 behandelingen

€ 750,-

Profhilo kuur 3 behandelingen (gespreid betalen mogelijk)

€ 900,-

Profhilo ervaringen

Veelgestelde vragen

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Profhilo kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

Het gezicht

De hals

Het decolleté

De handen

De armen

De buik

De Profhilo behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping, oppervlakkige rimpeltjes en roodheid wilt verhelpen, is Profhilo een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: vanaf ons 30ste levensjaar maken we minder collageen aan en is de Profhilo behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling.

 

Stoor je je aan een specifieke rimpel? Of heb je veel huidverslapping? Dan geeft deze behandeling misschien niet het gewenste effect. Uiteraard bespreken onze artsen graag welke behandeling dan het beste bij je past. Je kunt ook de Profhilo ervaringen van anderen lezen om te begrijpen welke invloed de behandeling op hun heeft gehad.

Een Profhilo behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandeling te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Voor de jongere huid zijn 2 behandelingen vaak voldoende.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo ervaringen

Een betrouwbaar adres dichtbij

Ben je op zoek naar een kliniek in de buurt van Rotterdam of Den Haag waar jij een Profhilo behandeling kan laten doen? Hebben de Profhilo ervaringen van onze cliënten je overtuigd om voor Skin + Surgery te kiezen? Je maakt de juiste keus, want onze specialisten beschikken niet alleen over jarenlange ervaring, maar ook over een oog voor esthetiek. Kennis en kunde zorgen voor de mooiste natuurlijkste resultaten. De Profhilo ervaringen van onze cliënten bewijzen dat onze specialisten weten waar ze mee bezig zijn. Kom lang bij Skin + Surgery Clinics in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. We leveren advies op maat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek dus maak snel een afspraak met een van onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak