Behandeling

Profhilo ervaringen

Ooglidcorrectie kosten

Profhilo ervaringen

Een Profhilo behandeling helpt je mooier ouder te worden en zorgt voor een prachtige glow met een frisse uitstraling. Lees meer over de Profhilo ervaringen van onze cliënten.

Hoogste kwaliteit

NVCG gecertificeerd

Persoonlijke aandacht

Innerbeauty

Natuurlijk resultaat

Profhilo ervaringen van Skin + Surgery cliënten

Profhilo ervaringen – Heb jij het idee dat je huid begint te verslappen? Dat zou kunnen, want vanaf 25 jaar neemt onze collageenproductie af. Ook de aanmaak van elastine neemt af, alhoewel dit vaak pas vanaf 30 jaar echt te merken is. Sommige vrouwen en mannen kiezen voor fillers, wat een goede oplossing kan zijn. Normale fillers zorgen wel voor extra volume en vaak is dat niet waar de meeste naar op zoek zijn. Een betere oplossing tegen huidverslapping is een Profhilo behandeling bij Skin + Surgery. De Profhilo ervaringen van onze cliënten weerspiegelen de resultaten van hun behandelingen. Profhilo is een behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert, zonder extra volume toe te voegen.

Deze innovatieve filler behandeling gaat huidverslapping tegen, middels kleine injecties die de werkzame stof hyaluronzuur in de puurste vorm in de huid injecteert. Eigenlijk kan je Profhilo zien als een soort injecteerbare moisturizer. De Profhilo ervaringen van onze cliënten (en hun voor- en na foto’s) laten natuurlijke resultaten zien. De huid ziet en voelt steviger en gladder met een prachtige glow.

Hyaluronzuur komt je waarschijnlijk bekend voor, want het wordt in synthetische vorm voor andere filler behandelingen gebruikt. Er is wel een groot verschil tussen Profhilo en de gemiddelde filler behandeling, namelijk de toevoeging van hulpstoffen. Door de toevoeging van hulpstoffen, plakken de hyaluronzuurmoleculen aan elkaar vast, waardoor ze volume toevoegen aan gewenste delen van het gezicht. Denk bijvoorbeeld aan lip fillers die meer volume geven aan de lippen. Profhilo bevat geen hulpstoffen en voegt daarom geen volume toe aan het gezicht. Profhilo verspreidt zich makkelijker door de huid, waardoor het vanbinnen hydrateert en een “dewy look” creëert.

Daarnaast is de behandeling (bijna) pijnloos. De kleine prikjes zijn haast niet op te merken en de behandeling duurt maximaal 30 minuten. Deze voorbeelden worden vaak benoemd in de Profhilo ervaringen van onze cliënten. Ben je enthousiast over wat Skin + Surgery  voor jou kan betekenen? Vraag naar meer informatie over onze Profhilo behandeling tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Den Haag en Bergschenhoek in de buurt van Rotterdam.

Profhilo ervaringen

Resultaten van een Profhilo behandeling

Skin + Surgery is de juiste kliniek voor al jouw Profhilo behandelingen. Skin + Surgery Clinics is namelijk de winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat je niet alleen in goed handen bent, maar dat je in de beste handen bent! De Profhilo ervaringen en resultaten van onze cliënten bewijzen dat met jarenlange ervaring en een sterk oog voor esthetiek, een stralende huid een bereikbaar doel kan zijn. Lees meer over de Profhilo ervaringen van onze tevreden cliënten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Profhilo ervaringen

Kwaliteit is onze passie

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dominique SkinSurgery Clinics

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”

Dominique Kortenoeven

Gecertificeerd Huidspecialist
Naomi

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.

Naomi Sambo

Gecertificeerd Huidspecialist
Michelle

Huidspecialist Michelle is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Michelle Kok

Gecertificeerd huidspecialist

Profhilo ervaringen

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery biedt verschillende soorten Profhilo pakketten aan. De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen die je wilt ondergaan. Met een Profhilo behandeling krijg jij weer je frisse, jeugdige uitstraling terug. De Profhilo ervaringen van onze cliënten bewijzen dit. Een Profhilo behandeling om cosmetische redenen wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo ervaringen

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen, neem dan nu contact op.

Hoelang zie je resultaat van een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandeling te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Voor de jongere huid zijn 2 behandelingen vaak voldoende.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Wie is een geschikte kandidaat voor Profhilo?

De Profhilo behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping, oppervlakkige rimpeltjes en roodheid wilt verhelpen, is Profhilo een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: vanaf ons 30ste levensjaar maken we minder collageen aan en is de Profhilo behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling.

Stoor je je aan een specifieke rimpel? Of heb je veel huidverslapping? Dan geeft deze behandeling misschien niet het gewenste effect. Uiteraard bespreken onze artsen graag welke behandeling dan het beste bij je past.

Welke gebieden kunnen met Profhilo worden behandeld?

Profhilo kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

Het gezicht
De hals
Het decolleté
De handen
De armen
De buik

Hoe ziet een Profhilo behandeling er uit?

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Wat zijn nadelen van een Profhilo behandeling?

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn. Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Wat zijn voordelen van een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Profhilo ervaringen

Een betrouwbaar adres dichtbij

Ben je op zoek naar een kliniek in de buurt van Rotterdam of Den Haag waar jij een Profhilo behandeling kan laten doen? Hebben de Profhilo ervaringen van onze cliënten je overtuigd om voor Skin + Surgery te kiezen? Je maakt de juiste keus, want onze specialisten beschikken niet alleen over jarenlange ervaring, maar ook over een oog voor esthetiek. Kennis en kunde zorgen voor de mooiste natuurlijkste resultaten. De Profhilo ervaringen van onze cliënten bewijzen dat onze specialisten weten waar ze mee bezig zijn. Kom lang bij Skin + Surgery Clinics in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. We leveren advies op maat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek dus maak snel een afspraak met een van onze specialisten.