Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo Leidsche Rijn

Een Profhilo behandeling in Leidsche Rijn helpt je mooi ouder worden en zorgt voor een prachtige glow met een frisse uitstraling.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Profhilo Leidsche Rijn

Profhilo is een innovatieve filler, omdat het de huid van binnenuit verjongt zonder extra volume toe te voegen. Een Profhilo behandeling in Leidsche Rijn zorgt voor optimale hydratatie, huidherstel en celvernieuwing. Behoudt jouw glow met Profhilo!

Profhilo Leidsche Rijn – Vanaf 25 jaar begint onze collageenproductie af te nemen en dit neemt vanaf dat punt ieder jaar met ongeveer 1-2% af. De afname van elastine is vaak pas vanaf 30 jaar echt te merken, maar dit verschilt per persoon. Je kunt je huid helpen door de collageen aanmaak te stimuleren met een Profhilo behandeling in Leidsche Rijn.

 

Profhilo is een bijzondere soort filler, omdat het geen volume toevoegt maar wel voor een stevige, stralende huid zorgt. Een Profhilo behandeling in Leidsche Rijn hydrateert de huid van binnenuit en  verbetert het de elasticiteit, textuur en teint. Door middel van kleine injecties wordt 100% hyaluronzuur zonder enige hulpstoffen geïnjecteerd in de huid. De huid begint zichzelf van binnenuit te herstellen omdat hyaluronzuur werkt als een soort injecteerbare moisturizer. Dit zorgt ervoor dat je een frisse, jeugdige uitstraling krijgt.

 

Ben je enthousiast over wat Skin + Surgery  voor jou kan betekenen? Vraag naar meer informatie over onze Profhilo behandeling in Leidsche Rijn tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Ben je woonachtig in de regio Utrecht? Kom je bijvoorbeeld uit Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, of Veenendaal. Dan hoef je niet ver te reizen voor een Profhilo behandeling in Utrecht! Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt.

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken

Profhilo in Leidsche Rijn

Resultaten van een Profhilo behandeling

De juiste kliniek voor jouw Profhilo behandeling in Leidsche Rijn is Skin + Surgery Clinics. Met jarenlange ervaring, een sterk oog voor esthetiek en zoals onze uitmuntende reviews kunnen bewijzen, weten onze specialisten wat het beste bij jou past. Lees de reviews van onze tevreden cliënten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen.

Profhilo in Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Profhilo prijzen in Leidsche Rijn

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert eerlijke en transparante tarieven. Onze kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen die wil ondergaan. Met een Profhilo behandeling in Leidsche Rijn krijg jij weer je frisse, jeugdige uitstraling terug. Een Profhilo behandeling om cosmetische redenen wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo behandeling

€ 375,- per behandeling

Profhilo behandeling - kuur

€ 695,- voor 2 behandelingen

Profhilo behandeling - kuur

€ 995,- voor 3 behandelingen

Profhilo in Leidsche Rijn

Veelgestelde vragen

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Profhilo kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

Het gezicht

De hals

Het decolleté

De handen

De armen

De buik

De Profhilo behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping, oppervlakkige rimpeltjes en roodheid wilt verhelpen, is Profhilo een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: vanaf ons 30ste levensjaar maken we minder collageen aan en is de Profhilo behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling.

 

Stoor je je aan een specifieke rimpel? Of heb je veel huidverslapping? Dan geeft deze behandeling misschien niet het gewenste effect. Uiteraard bespreken onze artsen graag welke behandeling dan het beste bij je past.

Een Profhilo behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandeling te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Voor de jongere huid zijn 2 behandelingen vaak voldoende.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo in Leidsche Rijn

Een betrouwbaar adres dichtbij

Ben je opzoek naar een kliniek in Leidsche Rijn waar jij een Profhilo behandeling kan laten doen? Skin + Surgery helpt je graag verder in onze kliniek in Leidsche Rijn. Je kunt Skin + Surgery Clinics ook in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam, vinden. We leveren advies op maat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak met één van onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak