Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Fillers Rotterdam

Wil je het volume terug in je gezicht en je rimpels, lijntjes en plooien laten opvullen? Fillers herstellen de contouren van je gezicht en geven je een frissere en jeugdiger uitstraling.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Fillers in onze vestiging in Rotterdam

Wil je er van buiten net zo energiek en jeugdig uitzien als je je van binnen voelt? Fillers in Rotterdam maken een wereld van verschil. Geniet van het natuurlijke resultaat!

Naarmate we ouder worden, neemt de stevigheid en elasticiteit van onze huid af. Door de huidveroudering ontstaan er rimpels en plooien. Je huid verslapt en wordt minder veerkrachtig. Een behandeling met fillers in Rotterdam zorgt ervoor dat het volume en de contouren in je gezicht verbeteren. Je oogt weer frisser en jonger.

 

Er zijn fillers voor het opvullen van je lippen, om vollere lippen te krijgen. Fillers die je hangende mondhoeken corrigeren, je jukbeenderen en kaaklijn accentueren of je neuslippenplooi opvullen. Wil je met fillers je ingevallen wangen laten liften, je gummy smile laten verdwijnen of imperfecties van je neus laten corrigeren? Onze hooggekwalificeerde en ervaren cosmetisch artsen realiseren de beste versie van jezelf.

 

Fillers in Rotterdam zorgen voor een even subtiele als doeltreffende verandering in je gezicht. Je tekenen van veroudering en vermoeidheid verminderen of verdwijnen. Skin + Surgery gebruikt alleen fillers van A-merken, met een basis van hyaluronzuur. Deze stof komt van nature al in je lichaam voor en zorgt voor versteviging en hydratatie van je huid.

 

Een behandeling met het eiwit botox laat voorhoofdrimpels, bunny lines, fronsrimpels en kraaienpootjes verdwijnen. Wij werken met botox en fillers voor de kin, slaap, ogen/wallen, handen, hals of decolleté. Onze specialisten kunnen je ook alles vertellen over een filler voor een liquid facelift, een Skinbooster behandeling, een Vampire facelift of een Profhilo behandeling. Er zijn aparte fillerbehandelingen voor een runners face en voor transgenders.

Resultaten van een filler behandeling

Bekijk de natuurlijke resultaten van fillers.

Fillers in Rotterdam

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Je eerste stap op weg naar het herwinnen van de natuurlijke schoonheid van je gezicht, is het maken van een afspraak voor een gratis consult in onze kliniek. Je kunt in een persoonlijk gesprek in een ontspannen setting je vragen stellen en je wensen aangeven. Onze cosmetisch arts bespreekt op basis van je wensen de behandelmogelijkheden en geeft aan wat de beste filler voor jou is. En welke resultaat je kunt verwachten. De behandeling kan een combinatie van botox en fillers zijn.

 

Je krijgt informatie en uitleg over het gehele behandeltraject. Over hoeveel filler er tijdens de behandeling nodig is en hoelang de filler blijft zitten. Er worden tijdens het adviesgesprek foto’s gemaakt van je specifieke gezichtsdelen die met fillers in Rotterdam worden behandeld. Deze worden vergeleken met de foto’s na de fillerbehandeling, om je een goed beeld te geven van het natuurlijke effect van de fillers. Je tekent samen met de cosmetisch arts een behandelovereenkomst, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Het injecteren van fillers in Rotterdam is vrijwel pijnloos en gebeurt meestal zonder plaatselijke verdoving. Als je vollere lippen wilt, wordt vaak voorafgaande aan de lip filler een verdovende crème of plaatselijke verdoving gebruikt. Dit vanwege de gevoeligheid van de lippen. Je voorhoofd is gevoeliger dan je jukbeenderen. De filler wordt met een zeer dun naaldje op de specifieke huidplek ingebracht. Het optimale resultaat is al na een paar dagen goed zichtbaar.

 

De fillerbehandeling duurt niet langer dan 15 tot 30 minuten. Je mag na de ingreep naar huis. Het hyaluronzuur lost op natuurlijke wijze na enkele maanden op in je lichaam. Het resultaat van de fillerbehandeling blijft tot een jaar zichtbaar. De volume bevorderende fillers in Rotterdam voor de diepere rimpels en lijntjes zijn tussen de 12 en 18 maanden effectief. Een volgende fillerbehandeling is mogelijk en zelf nog effectiever, omdat de huid na de eerste keer meer collageen aanmaakt.

Skin + Surgery werkt met een zelf ontwikkeld nazorgprotocol, om ervoor te zorgen dat je snel herstelt en het mooiste resultaat bereikt. De roodheid en zwelling van de huid verdwijnen vanzelf binnen een paar dagen. De blauwe plekjes bij de injectieplaatsen zijn binnen een week weg. Je kunt de zwelling tegengaan door direct na de behandeling te starten met koelen.

 

Je mag na 24 uur je gezicht voorzichtig reinigen. Make-up aanbrengen is ook weer toegestaan. Het wordt afgeraden om de eerste 24 tot 48 uur zware fysieke arbeid, intensieve sport of andere inspannende lichamelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast is het verstandig om de behandelde plek de eerste twee weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht, onder de zonnebank of naar de sauna te gaan.

Skin + Surgery werkt uitsluitend met hoogwaardige, veilige fillers. Er is een kleine kans op een allergische reactie of een infectie. Deze risico’s zijn echter minimaal. Bij twijfel over je herstel kun je altijd contact opnemen met je behandeld arts bij Skin + Surgery.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Let op: cosmetische behandelingen zoals filler behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren, cosmetisch arts. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Fillers in Rotterdam

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is eerlijk en transparant in haar prijzen. Je wordt vroegtijdig geïnformeerd over de kosten, die inclusief voor- en nazorg zijn. Een filler voor cosmetische redenen wordt normaliter niet door een zorgverzekeraar vergoed.

Filler behandeling

Vanaf € 295,-

Filler behandeling

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Intake met 3D simulatie

Lipfiller behandeling door Drs. Kim de Weijer

Fillers in Rotterdam

Een betrouwbaar adres dichtbij

Wil je jouw filler behandeling graag in de buurt van Rotterdam laten doen? Skin + Surgery heeft klinieken in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam, en is daarom goed bereikbaar vanuit Waddinxveen, Zoetermeer, Zevenhuizen, Gouda, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Delft. We helpen je graag met een eerlijk een persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend consult. Maak direct een afspraak met één van onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak