Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Fillers Zoetermeer

Herstel de contouren van je gezicht en krijg je jeugdige uitstraling terug met fillers in Zoetermeer.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Fillers Zoetermeer

Bent u op zoek naar de juiste kliniek in de omgeving van Zoetermeer voor fillers? Wilt u eruit zien van buiten, zoals u zich van binnen voelt: jong en gebalanceerd? Bij Skin + Surgery hebben we een oog voor esthetiek, wat ervoor zorgt dat de resultaten van onze fillers in Zoetermeer natuurlijk en harmonieus zijn.

Fillers Zoetermeer – Wie het verouderingsproces tegen wil gaan, kan denken aan fillers en rimpel relaxers. Omdat we met de jaren minder elastine en collageen aanmaken, verliest onze huid stevigheid en elasticiteit. Dit zorgt voor volumeverlies, waardoor er rimpels en plooien ontstaan. Fillers vullen als het ware dit verlies weer op en zorgen voor direct volumeherstel. Fillers in Zoetermeer kunnen u helpen met allerlei soorten volumeverlies, maar ze kunnen ook helpen bij het balanceren van het gezicht. Zo kan 1 ml of meer aan filler in de kaaklijn een strakker zijprofiel creëren of kan filler in de neusbrug uw neus rechter maken. Onze ervaren cosmetisch artsen bespreken uw wensen en maken deze waar.

 

Skin + Surgery specialisten werken nauwkeurig en gebruiken alleen A-merk fillers op basis van hyaluronzuur. Deze stof komt van nature al in uw lichaam voor en hydrateert de huid. Door de esthetische kennis en ervaring van onze specialisten zullen de veranderingen zowel subtiel als natuurlijk zijn. Daarnaast is Skin + Surgery Clinics ook winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat u niet alleen in goed handen bent, maar dat u in de beste handen bent!

 

Fillers in Zoetermeer worden gebruikt voor verschillende behandelingen. Fillers worden gebruikt om bijvoorbeeld de lippen te vullen of de kaak te accentueren, maar dat is niet alles! Skin + Surgery biedt bijvoorbeeld ook Profhilo behandelingen aan. Profhilo is een filler met een hoog gehalte aan hyaluronzuur wat werkt als een soort injecteerbare hydraterende crème. Fillers kunnen voor van alles gebruikt worden, wat de mogelijkheden oneindig maakt. Vraag naar meer informatie tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Bergschenhoek (in de buurt van Zoetermeer en Rotterdam) of Den Haag.

Filler in Zoetermeer worden gebruikt om te contouren, te vullen en om kleine, precieze aanpassingen te maken. De canule die we gebruiken is eigenlijk een fijn penseel. Een ervaren arts met een oog voor esthetiek kan u dus zien als een kunstenaar die uw gezicht nog meer verfijnd. Het eerste waar mensen aan denken als ze fillers horen, is het opvullen van de lippen. Niet gek, want dit is een veelvoorkomende behandeling. Toch doet dit fillers tekort, want het kan zoveel meer zijn dan dat!

 

Fillers in Zoetermeer helpen bij het creëren van balans in het gezicht. Niemand is 100% symmetrisch en daar is niets mis mee, want het zorgt ervoor dat u uniek bent. Fillers kunnen iets meer symmetrie creëren om het gezicht harmonieuzer te doen ogen. Een goed voorbeeld is aanbrengen van filler in de kin. Sommige mensen vinden dat hun neus te groot is, omdat hun zijprofiel niet helemaal in balans is. Vaak ligt het niet aan de neus, maar aan de kin, die niet genoeg naar voren projecteert. Een goede arts met een holistische blik ziet dit gelijk. 1 ml aan filler in de kin verandert het gehele zijprofiel op een positieve manier. Zo zijn er meer fillers in Zoetermeer die het gezicht kunnen balanceren en uw algehele schoonheid kunnen benadrukken.

 

Skin + Surgery gebruikt fillers die hyaluronzuur bevatten. Deze fillers in Zoetermeer zijn niet permanent en kunnen, mocht u dat willen, opgelost worden met hyaluronidase. Het mooie aan fillers is dat er (bijna) geen hersteltijd nodig is. Wanneer u een afspraak maakt voor fillers in Zoetermeer, bent u vaak binnen een half uur al de deur uit. Houd er wel rekening mee dat u last kunt krijgen van lichte roodheid, zwelling en blauwe plekken. Per injectie gebied, verschilt het effect. De lippen blijven bijvoorbeeld een week tot twee weken lichtelijk gezwollen. Na een neuscorrectie filler bent u vaak na vijf dagen al van de zwelling af.

Komt u uit Zoetermeer of omgeving? Dan hoeft u niet ver te reizen voor fillers, want Skin + Surgery is de specialist bij u in de buurt.

 

We beschikken over twee klinieken die goed te bereiken zijn met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier uw reis met Google Maps als u onze kliniek in Den Haag wilt bezoeken. Plan hier uw reis met Google Maps als u onze kliniek in Bergschenhoek, Rotterdam wilt bezoeken.

Fillers in Zoetermeer

Resultaten van een filler behandeling in Zoetermeer

Een filler behandeling in Zoetermeer is geen moeilijke opgave voor een ervaren arts. Onze Skin + Surgery artsen kenmerken zich door hun jarenlange ervaring in het vak en hun esthetische manier van kijken naar cliënten. Schoonheid is te vinden in balans en dat is waar onze specialisten naar streven. Je kunt erop rekenen dat onze specialisten 100% eerlijk zullen zijn over wat wel en niet past bij je gezicht. De cliënten die je voorgingen waren ons hier dankbaar voor, zoals je kunt lezen op Kliniekervaringen.nl. We hopen je snel te mogen verwelkomen in een van onze klinieken in de buurt van Zoetermeer.

Fillers in Zoetermeer

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

De eerste stap op weg naar het herwinnen van de natuurlijke schoonheid van uw gezicht, is het maken van een afspraak voor een gratis consult in onze kliniek. U kunt in een persoonlijk gesprek in een ontspannen setting uw vragen stellen en uw wensen aangeven. Onze cosmetisch arts bespreekt op basis van uw wensen de behandelmogelijkheden en geeft aan wat de beste filler voor u is. En welke resultaat u kunt verwachten. De behandeling kan een combinatie van botox en fillers zijn.

 

U krijgt informatie en uitleg over het gehele behandeltraject. Over hoeveel filler er tijdens de behandeling nodig is en hoelang de filler blijft zitten. Er worden tijdens het adviesgesprek foto’s gemaakt van uw specifieke gezichtsdelen die met fillers in Zoetermeer worden behandeld. Deze worden vergeleken met de foto’s na de fillerbehandeling, om u een goed beeld te geven van het natuurlijke effect van de fillers. U tekent samen met de cosmetisch arts een behandelovereenkomst, zodat u exact weet waar je aan toe bent.

Het injecteren van fillers in Zoetermeer is vrijwel pijnloos en gebeurt meestal zonder plaatselijke verdoving. Als u vollere lippen wilt, wordt vaak voorafgaande aan de lip filler een verdovende crème of plaatselijke verdoving gebruikt. Dit vanwege de gevoeligheid van de lippen. Het voorhoofd is gevoeliger dan de jukbeenderen. De filler wordt met een zeer dun naaldje op de specifieke huidplek ingebracht. Het optimale resultaat is al na een paar dagen goed zichtbaar.

 

De fillerbehandeling duurt niet langer dan 15 tot 30 minuten. U mag na de ingreep naar huis. Het hyaluronzuur lost op natuurlijke wijze na enkele maanden op in het lichaam. Het resultaat van de fillerbehandeling blijft tot een jaar zichtbaar. De volume bevorderende fillers in Zoetermeer voor de diepere rimpels en lijntjes zijn tussen de 12 en 18 maanden effectief. Een volgende fillerbehandeling is mogelijk en zelfs nog effectiever, omdat de huid na de eerste keer meer collageen aanmaakt.

Skin + Surgery werkt met een zelf ontwikkeld nazorgprotocol, om ervoor te zorgen dat u snel herstelt en het mooiste resultaat bereikt. De roodheid en zwelling van de huid verdwijnen vanzelf binnen een paar dagen. De blauwe plekjes bij de injectieplaatsen zijn binnen een week weg. U kunt de zwelling tegengaan door direct na de behandeling te starten met koelen.

 

U mag na 24 uur uw gezicht voorzichtig reinigen. Make-up aanbrengen is ook weer toegestaan. Het wordt afgeraden om de eerste 24 tot 48 uur zware fysieke arbeid, intensieve sport of andere inspannende lichamelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast is het verstandig om de behandelde plek de eerste twee weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht, onder de zonnebank of naar de sauna te gaan.

Skin + Surgery werkt uitsluitend met hoogwaardige, veilige fillers in Zoetermeer. Er is een kleine kans op een allergische reactie of een infectie. Deze risico’s zijn echter minimaal. Bij twijfel over uw herstel kunt u altijd contact opnemen met uw behandelend arts bij Skin + Surgery.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: cosmetische behandelingen zoals fillers in Zoetermeer worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren, cosmetisch arts. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Fillers Zoetermeer

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is zeer duidelijk en transparant over haar prijzen. We begrijpen dat u niet voor verrassingen wilt staan en daarom delen we vroegtijdig de kosten van fillers in Zoetermeer, inclusief de bijbehorende voor- en nazorg. U kunt al onze prijzen vinden op de prijzenpagina. U zult zien dat de prijzen verschillen per behandeling. Dit komt door de hoeveelheid filler die gebruikt zal worden. Een 0,5 ml lip filler behandeling in Zoetermeer is logischerwijs iets voordeliger dan een kaaklijn filler behandeling waar 1 ml of meer voor nodig is. Het is ook goed om te weten dat fillers niet door een zorgverzekeraar worden vergoed.

Filler behandeling

Vanaf € 300,-

Fillers Zoetermeer

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat het gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van uw gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook leest u in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door uw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Intake met 3D simulatie

Lipfiller behandeling door Drs. Kim de Weijer

Fillers Zoetermeer

Een betrouwbaar adres bij je in de buurt

Bent u op zoek naar een kliniek in Zoetermeer waar u al uw filler behandelingen kunt laten doen? Of het nu om het opvullen van de lippen gaat of het contouren van uw gezicht, onze Skin + Surgery specialisten helpen u graag verder in een van onze klinieken. U kunt Skin + Surgery vinden in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. Vraag een vrijblijvend consult aan of maak gelijk een afspraak voor uw fillers in de buurt van Zoetermeer.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak