Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Hydrafacial Luxe Behandelingen

Wil je een mooi egaal stralende huid? Kies voor een complete Hydrafacial behandeling bij Skin + Surgery.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Hydrafacial

De luxe HydraFacial behandeling al geprobeerd? Verwen jezelf, je weet niet wat je meemaakt. Volledig afgestemd op jouw huid en specifieke wensen.

De HydraFacial is een luxe gezichtsbehandeling die in meerdere stappen wordt uitgevoerd. Met behulp van een gepatenteerd apparaat dat Vortex-Fusion gebruikt, wordt de huid gereinigd, geëxfolieerd, worden verstopte poriën verholpen en op maat gemaakte serums in de huid gebracht. Het is een zachte behandeling die veilig is voor alle huidtypes.

 

Tijdens de behandeling wordt een zogeheten ‘Hydra-Peel’-opzetstuk gebruikt om dode huidcellen, vuil en verstoppingen van de poriën als het ware op te zuigen. Dit geeft een mild peeling-effect en zorgt ervoor dat verzorging, zoals antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden, goed kunnen doordringen tot de huid. Zo help je de verzorgingsproducten een optimaal kalmerend, hydraterend en anti-verouderingseffect te bereiken. De apparatuur is niet alleen uniek, het is ook essentieel: de technologie die zo goed werkt voor de huid kan nooit met blote handen worden nagedaan.

 

HydraFacials kunnen worden afgestemd op jouw specifieke huidproblemen en gevoeligheidsniveau. Als je bijvoorbeeld last hebt van mee-eten en een vette huid, zullen we ons meer richten op een goede reiniging. Voor problemen met de huidtextuur, kan meer focus gelegd worden op peeling en glycolzuur.

 

Als je de behandeling herhaalt, kun je heel mooi een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels zachter maken en de zichtbaarheid van grove poriën of acne verhelpen en voorkomen. Een reeks behandelingen kan een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels gladstrijken, de zichtbaarheid van vergrote poriën verminderen en acne verhelpen en voorkomen.

Bij deze behandeling wordt de huid grondig gereinigd, geëxfolieerd en onzuiverheden worden verwijderd. De huid wordt intens gehydrateerd door krachtige serums die hyaluronzuur, antioxidanten en peptides bevatten. Hierdoor krijgt de huid een jeugdige uitstraling met een gezonde glow.  De behandeling wordt afgesloten met LED infrarood lichttherapie, om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen. Of met blauwe LED lichttherapie om acne te bestrijden.

Deze effectieve behandeling bevat alle essentiële  functies van de HydraFacial Signature Glow. Specifieke huidproblemen zoals fijne lijntjes of pigmentatie worden aangepakt via de boosters, die ervoor zorgen dat de behandeling nog persoonlijker wordt. Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van de LED  infrarood lichttherapie, om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen. Of met blauwe LED lichttherapie om acne te bestrijden. De behandeling wordt afgesloten met verzorging en bescherming.

Bij deze behandeling wordt de huid grondig gereinigd,  geëxfolieerd en onzuiverheden worden verwijderd. De huid wordt intens gehydrateerd door krachtige serums die hyaluronzuur, antioxidanten en peptides bevatten. Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van de LED  infrarood lichttherapie, om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen. Of met blauwe LED lichttherapie om acne te bestrijden. De behandeling wordt afgesloten met verzorging en bescherming. Tussendoor wordt de behandeling versterkt met één van de nieuwste boosters:

 

ReGen CF ™:  Regeneratieve peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te bevorderen. Door de diepere en efficiëntere opname zal de huid haar stevigheid en jeugdigheid terug krijgen.

NassifMD ® Hydraglucan ™ Intense Hydration  :  Ontwikkeld door de wereldberoemde plastische en reconstructieve chirurg Dr. Paul Nassif.  Deze gepatenteerde cocktail bevat ingrediënten die de huid hydrateert, verjongt en beschermt. Herstelt de  volheid en uitstraling van de huid en pakt tekenen van veroudering aan.

De behandeling start met de lymfedrainage die voor een detox-proces zorgt. De huid wordt daarna grondig gereinigd, geëxfolieerd, onzuiverheden worden verwijderd en hydrateert de HydraFacial Signature Glow de huid. De behandeling wordt gepersonaliseerd met één van onze boosters die op jouw specifieke huidproblemen werkt. De HydraFacial Platinum wordt afgesloten met LED infrarood lichttherapie, om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen. Of met blauwe LED lichttherapie om acne te bestrijden.

De ultieme HydraFacial ervaring. De behandeling start met de lymfedrainage die voor een detox-proces zorgt. De huid wordt daarna grondig gereinigd, geëxfolieerd, onzuiverheden worden verwijderd en hydrateert de HydraFacial Signature Glow de huid. De behandeling wordt aangevuld met één van de nieuwste boosters!: ReGen CF ™ of  NassifMD ® Hydraglucan ™ Intense Hydration. De HydraFacial Platinum Premium wordt afgesloten met LED infrarood lichttherapie, om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen. Of met blauwe LED lichttherapie om acne te bestrijden.

Hydrafacial Behandeling

Onze resultaten van een Hydrafacial behandeling

Hydrafacial is een complete luxe gezichtsbehandeling, waarmee je huid diep wordt gereinigd. De behandeling is gericht op reiniging, hydratatie en versteviging. Je bent elke dag redcarpet ready.

Hydrafacial

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Reiniging

De behandeling begint net als elke andere professionele gezichtsbehandeling, met een diepe reiniging van je poriën. De HydraFacial gaat echter veel dieper, dankzij het unieke HydraPeel-opzetstuk. Zo wordt alle make-up en vuil als het ware opgezogen uit de huid. Tijdens het reinigingsproces wordt een mix van botanische producten gebruikt, met hydraterende en kalmerende ingrediënten.

 

Peeling

Daarna ga je de peeling fase in, waar een mix van glycol- en salicylzuur wordt gebruikt om de dode, bovenste laag van huidcellen te verwijderen en een stralende teint te onthullen. Zoals bij elke chemische, exfoliërende behandeling, kan dit een tintelende sensatie geven. We gebruiken echter een milde peeling, en het zou daarom dus niet prikken of branden.

 

Het doel van deze eerste fase is om de bovenste huidlagen en dode cellen te verwijderen, zodat de serums dieper tot de huid door kunnen dringen. Hierdoor heb jij het mooiste en langdurig eindresultaat.

Vervolgens zuigt een vacuüm-achtige punt, met behulp van Vortex-Fusion technologie, mee-eters en alle resterende onzuiverheden diep uit je poriën. Deze stap stimuleert de lymfedrainage, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en overtollig vocht en afvalstoffen worden afgevoerd.

 

Afhankelijk van uw gevoeligheidsniveau of gewenste resultaten, kan de huidtherapeute uit zes verschillende opzetstukken voor het apparaat kiezen. Deze variëren van zachtaardig tot krachtiger.

In de derde fase wordt je gezicht voorzien van een gericht serum, een op maat gemaakte cocktail met hydraterende ingrediënten, antioxidanten, peptiden en collageen.

 

Er zijn 11 verschillende boosters beschikbaar die fijne lijntjes en rimpels kunnen helpen verminderen, de huid kunnen oppeppen en verhelderen, de stevigheid kunnen verbeteren en andere problemen kunnen aanpakken. Ingrediënten zijn onder meer antioxidaten, peptiden, zuren en botanische extracten

Voor je vertrekt, wordt er een vochtinbrengende crème aangebracht op de huid. Er is geen verdere nazorg vereist en je kunt gewoon verder met je dag. Wel kan je huid wat rood zijn omdat de bloedsomloop is gestimuleerd.

 

Leuk weetje voor achteraf: we kunnen je het afval laten zien dat we tijdens de sessie hebben verwijderd van de huid en uit de poriën. Dat is leuk om te zien, omdat het bevestigd dat de huidbehandeling echt werkt en mooi de voordelen ervan laat zien.

Dominique Kortenoeven

Huidspecialist

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Hydrafacial Behandeling

Prijzen en vergoedingen

De transparante en eerlijke prijzen van Skin + Surgery zijn gerelateerd aan de specifieke HydraFacial behandelingen en het aantal behandelingen. Cosmetische huidvernieuwing en verbetering wordt normaliter niet door de zorgverzekeraar vergoed.

HydraFacial Signature Glow met LED therapie

€ 165,-

HydraFacial Deluxe met LED therapie + Booster

€ 200,-

HydraFacial Deluxe met LED therapie + Booster + Lymfe Drainage

€ 235,-

HydraFacial Perk Eye

€ 50,-

HydraFacial Perk Lips

€ 50,-

HydraFacial Refresh your Hands

€ 90,-
Bekijk alle prijzen

Hydrafacial Behandeling

Veelgestelde vragen

De Hydrafacial behandeling is geschikt voor iedereen. Jong en oud, iedereen die de huid een boost wil geven. Je gezicht voelt zacht en schoon aan na de behandeling en je huid krijgt een prachtige glow. Ook kan je met een behandeling  op onzuiverheden, pigment of huidveroudering corrigeren. En natuurlijk is de behandeling ook een moment van ontspanning en even tijd voor jezelf.

Zelfs na één behandeling zul je een verbetering zien, aangezien de HydraFacial de huid in het algemeen lichter maakt. Je huid is diep gehydrateerd, straalt en heeft een gelijkmatigere teint. Deze resultaten zouden minstens vijf tot zeven dagen moeten aanhouden. Langdurige resultaten kunnen worden bereikt door middel van een reeks maandelijkse HydraFacials en onderhoudsbehandelingen.

Veel mensen maken, in combinatie met hun HydraFacial behandeling, ook direct een afspraak voor fillers en/of injectables (btx). Dat is geen enkel probleem, mits ze in de juiste volgorde worden gedaan.

Als je de HydraFacial eerst plant, kun je daarna prima door voor een andere behandeling. Heb je éérst fillers of andere injectables ondergaan, dan kun je beter 10-14 dagen wachten tot je langskomt voor de HydraFacial.

Nee, de behandeling doet geen pijn. Sterker nog, de HydraFacial wordt als erg aangenaam en ontspannen ervaren! Daarnaast kan de huidtherapeute uit zes verschillende opzetstukken kiezen voor het apparaat, deze variëren van zachtaardig tot sterker – afhankelijk van jouw probleem, doel en gevoeligheid.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Hydrafacial Behandeling

Laat je huid stralen als nooit te voren

Een zachte, schone en glanzende huid, dat is de HydraFacial behandeling. Toe aan een momentje voor jezelf?  Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak