Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Huidoneffenheden verwijderen

Heb je last van ongewenste huidoneffenheden? Skin + Surgery laat met Onetec hoogfrequente energiepulsen huidonregelmatigheden en huidverkleuringen verdwijnen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Huidoneffenheden verwijderen

De nieuwste innovatie voor verwijdering van huidoneffenheden.

Ondanks intensieve huidverzorging, gezonde voeding en effectieve bescherming van de huid is het mogelijk dat er ongewenste huidoneffenheden ontstaan zoals spider naevi, couperose, hemangiomen, fibromen, pigmentvlekken en rimpels. Deze onschuldige huidoneffenheden worden vaak als cosmetisch storend ervaren, maar daar is nu een oplossing voor. De Onetec is de nieuwste technologische innovatie op het gebied van onmiddellijke verwijdering van huidoneffenheden, met verbazingwekkende behandelresultaten.

 

De nieuwe RWS (Radio Wave Spectrum) methode maakt het mogelijk om cosmetische huidproblemen makkelijk, veilig en met direct resultaat te verwijderen. De technologie is gebaseerd op speciaal gemoduleerde hoogfrequente energiepulsen. Door de huid met de applicator een gecontroleerde energiepuls te geven wordt deze omgezet in een warmtepuls, waardoor huidoneffenheden nauwkeurig verwijderd kunnen worden.

Huidoneffenheden verwijderen

Onze resultaten van verwijderen van huidoneffenheden

Skin + Surgery haalt verbluffende resultaten met de innovatieve Onetec-technologie om huidoneffenheden nauwkeurig te verwijderen. Bekijk de positieve effecten bij behandeling van spider naevi, couperose, hemangiomen, fibromen, pigmentvlekken en rimpels.

Huidoneffenheden verwijderen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek zal de huidexpert de huidoneffenheid beoordelen en de behandelopties bespreken. Huidoneffenheden die behandeld kunnen worden zijn onder andere: couperose, spinnenpootjes, bloedblaasjes, steelwratjes en kleine huidbultjes.

Er is genoeg ruimte om alle wensen en vragen bespreekbaar te maken. Je krijgt goede uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s en het te verwachten eindresultaat. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

Tijdens de behandeling krijgt u een handstuk vast (elektrode) om het verwijderen van de oneffenheden zo spoedig mogelijk te laten verlopen. De huidexpert zal met een ander handstuk, in de vorm van een fijne pen, de huidoneffenheden verwijderen. In de meeste gevallen wordt deze behandeling uitgevoerd zonder verdoving. Het gevoel kan ervaren worden als speldenprikjes.

Direct na de behandeling is de behandelde huid rood en soms een beetje geïrriteerd, dit neemt vanzelf af (meestal binnen een paar uur). Soms ontstaat er een korstje. De huid zal zichzelf herstellen. Om de huid te ondersteunen is het belangrijk om minimaal 2x per dag Alhydran te smeren. Ook is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen uv-straling met minimaal SPF 30. In sommige gevallen gaat de huid licht schilferen, trek/pluk/krab niet aan de losse huid!

De kans op complicaties is minimaal. Zoals bij elke behandeling waarbij de huid zichzelf moet herstellen is er een kleine kans op ontsteking. Meldt het aan de huidexpert wanneer je bekent bent met diabetes mellitus, epilepsie of een pacemaker.

Dominique Kortenoeven

Huidspecialist

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Huidoneffenheden verwijderen

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery staat voor hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Het transparante tarief van huidoneffenheden verwijderen is gekoppeld aan de aard en omvang van de behandelplek. Bekijk je aanvullende verzekering of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

Premium Aesthetic Onetec

Vanaf € 75,-

Huidoneffenheden verwijderen

Veelgestelde vragen

Een spider naevus (ook wel naevus araneus, spider, spinnetje, spinnenkop) zijn rode bloedvaatjes met één centrale kern en hebben een spin-vormige of stervormig patroon. Het wordt veroorzaakt door verwijde bloedvaatjes en komt vaak voor in het gezicht. Spider naevi zijn niet kwaadaardig en alleen cosmetisch storend. Het is mogelijk om spider naevi te behandelen.

Couperose (ook wel erythrosis facialis) wordt gekenmerkt door een diffuse roodheid met teleangiëctasiën (rode vaatjes) in het gelaat. Indien er ook ontstekingen en pustels aanwezig zijn is er sprake van Acne Rosacea. Couperose wordt met name gezien bij vrouwen uit Noordwest-Europa. De oorzaak is onbekend maar mogelijk spelen klimatologische factoren, alcoholgebruik, hete spijzen en dranken een rol. Het is mogelijk om couperose te behandelen.

Een haemangioma senilis (ook wel angioma senilis, cherry angioma) is een klein goedaardig bloedgezwel, kleiner dan 1 centimeter. De felrode, vlakte tot bolronde huidoneffenheden kunnen over het hele lichaam voorkomen en ontstaan meestal op oudere leeftijd. De oorzaak is onbekend. Het is mogelijk om de onschuldige haemangioma te behandelen.

Een fibroom (ook wel steelwratje) is een gesteelde, zachte goedaardige huidtumor. De huidkleurige, soms licht gepigmenteerde huidaandoening komt vaak voor in de hals, oksels, liezen en op het ooglid. Het voorkomen neemt met de leeftijd toe. Het is mogelijk om een fibroom te behandelen.

Er zijn veel verschillende soorten pigmentvlekken, waarbij er een onderscheid gemaakt kan worden in een te veel aan pigment in de huid (hyperpigmentatie) of een tekort aan pigment in de huid (hypopigmentatie). Daarbij kan er een verdeling gemaakt worden in pigment wat bij de geboorte al aanwezig is of pigment wat gedurende de jaren ontstaat.

 

Lentigo solaris (ook wel lentigo senilis, ouderdomsvlek, levervlek) is een goedaardige pigmentvlek die vaak ontstaat lichaamsdelen aan zonlicht zijn blootgesteld. Voorkeurslocaties zijn in het gelaat en op de handruggen. Deze vorm van pigment ontstaat meestal op oudere leeftijd en komt vooral voor bij mensen met een licht huidtype.

 

Afhankelijk van het soort pigmentvlek is deze goed te behandelen. Vraag de huidtherapeut om advies.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Huidoneffenheden verwijderen

Gladde huid door energiepulsen

Laat huidoneffenheden effectief verwijderen met innovatieve Onetec hoogfrequente energiepulsen. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak