Skin Surgergy Menu icon
Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Skin + Surgery

Injectables

Vind je het vervelend om er steeds moe uit te zien? Hebben de mensen om je heen het idee dat je altijd boos kijkt? Of het nu komt door veroudering of teveel fronsen, rimpels in het gezicht worden vaak als zeer storend ervaren. Skin + Surgery Clinics heeft verschillende rimpelbehandelingen, waarmee rimpels op subtiele wijze verminderen of zelfs verdwijnen. Skin + Surgery Clinics biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van rimpel behandeling. Wij werken alleen met hoogwaardige producten en gespecialiseerde artsen die met zorg en aandacht jouw schoonheid accentueren.

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Drs. Aletta de Wit

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar uw gezicht, luistert naar uw persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in uw gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.
Lees meer over onze specialisten

Injectables

Uiterlijke schoonheid weer in balans.

De injectable behandeling herstelt de balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak