Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Lipolaser onderkin ervaringen

Ben je geïnteresseerd in een lipolaser onderkin behandeling, maar wil je eerst meer weten over de lipolaser onderkin ervaringen van anderen? Lees snel verder!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Ervaringen

Lipolaser onderkin ervaringen

Schoonheid op maat is een realiteit met de lipolaser onderkin behandeling van Skin + Surgery. Wanneer sporten niet helpt en je denkt dat je last hebt van een genetisch bepaalde onderkin, kan de lipolaser onderkin behandeling de oplossing zijn!

Lipolaser onderkin ervaringen – Zou je jezelf als gezond omschrijven? Beweeg je bijvoorbeeld regelmatig en beschik je over een gezonde levensstijl? Dan kan het extra vervelend zijn wanneer je last krijgt van een onderkin, vooral omdat overgewicht niet het probleem is in dit scenario. Sommige mensen bewaren helaas nu eenmaal een deel van hun vetopslag in de onderkin. Daarnaast kan het verminderen van collageen en elastine ervoor zorgen dat naast vet, ook een verslapte huid mee speelt in het uiterlijk van de onderkin. In dit soort gevallen is de lipolaser behandeling voor de onderkin de oplossing! Onze cliënten vertellen graag meer over hun lipolaser onderkin ervaringen, maar eerst vertellen we je meer over wat de behandeling inhoudt. 

 

Zoals we al zeiden, is een lipolaser behandeling van de onderkin dé manier om van je onderkin of verslapte kaaklijn af te komen. Wij raden deze behandeling eigenlijk alleen aan wanneer onze cliënten niet leiden aan overgewicht. In het geval van overgewicht weten we namelijk niet zeker of de onderkin genetisch is, of dat het vet wegens een overtollig gewicht hier opgeslagen wordt. Sommige cliënten kiezen ervoor eerst af te vallen, zodat onze specialisten daarna kunnen controleren of een lipolaser behandeling de juiste vervolgstap is. Een van de redenen waarom de Skin + Surgery lipolaser onderkin ervaringen zo positief zijn, is omdat Skin + Surgery specialisten altijd eerlijk zijn met hun cliënten en onze expertise op maat aanbieden.  

 

Een lipolaser onderkin behandeling dient twee doelen, namelijk het wegsmelten van lokale vetophopingen en het verstrakken van de huid. Dat maakt deze kleine ingreep enorm impactvol, wat zich weer verder vertaalt naar de positieve lipolaser onderkin ervaringen die je op deze pagina kunt terug vinden. Het resultaat van de vet vermindering is eigenlijk al direct zichtbaar, en neemt in de weken na de behandeling toe. De verstrakking van de huid duurt iets langer. De huid moet herstellen en zich aanpassen aan de vermindering van vet en weer terug smelten met het overgebleven weefsel. 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten of je geschikt bent voor deze behandeling. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en laat ons je helpen!

 

Hélène over de Lipolaser: Persoonlijk, service gericht, en deskundig

Ik kende de kliniek niet, maar ben op mijn gevoel af gegaan na het surfen op het net. Mijn gevoel was helemaal goed. Er wordt goed naar je geluisterd, duidelijke uitleg. Ik heb een hals, kin liposuctie gehad, je krijgt een klein roesje, daardoor merk je niks van de ingreep. Het is nu pas dag 4. maar ik zie nu al verschil. Het enige jammere is dat ik het niet eerder heb gedaan.

Lipolaser van de hals wordt onder plaatselijke verdoving en een roesje uitgevoerd. Je kunt dit ervaren als een slaperig en ontspannen gevoel waardoor je weinig van de operatie meekrijgt. Er zullen geen littekens ontstaan en zelfs qua pijngehalte is de behandeling zeer mild! Hoe gaan we te werk? De lipolaser, een laserapparaat, behandelt je onderkin met warmte en licht. Dit licht smelt de onderhuidse vetcellen weg en deze vet smelting verandert de structuur van je huid. Dit samen leidt tot een strakkere huid en zorgt voor scherpere contouren.

 

Om het vet op een veilige manier af te voeren worden er kleine incisies gemaakt onder het oor aan beide kanten en onder de kin waar je na de operatie vrijwel niks meer van zult zien. Naast dat het vetweefsel makkelijker verwijderd kan worden zorgt de laser ook voor het activeren van onze natuurlijke collageen productie. Dit resulteert in een subtiel gelift gelaat en een gedefinieerde en strakkere kaaklijn.

Skin + Surgery specialisten beschikken over een holistische kijk op schoonheid. Daarom vinden we persoonlijke begeleiding onmisbaar. We beginnen graag met een persoonlijk adviesgesprek, waarin we je wensen bespreken en je gezicht onder de loep nemen. Je onderkin kunnen verwijderen klinkt natuurlijk geweldig, maar wat zal het effect zijn op je kaak? Wil je misschien je hals meenemen in de behandeling? En zorgt de verstrakte look ervoor dat je gezicht op andere plekken juist slap lijkt? Misschien is een facelift een interessante vervolgstap in de toekomst. Al deze vragen komen aan bod in ons gesprek. We vinden transparantie naar onze cliënten erg belangrijk en nemen je uiterlijk en esthetiek zeer serieus. Zoals dat ook hoort!

Lipolaser onderkin ervaringen

Onze resultaten van Lipolaser

Skin + Surgery is de specialist in Nederland als het gaat om holistische esthetiek. We bieden schoonheid en expertise op maat aan en dat betekent dat per client het doel (net als het resultaat) anders zal zijn. Er is namelijk geen format voor schoonheid, alhoewel sommigen dat wel denken. Je schoonheid moet op maat berekend worden en dat nemen we zeer serieus. Een van de redenen waarom onze lipolaser onderkin ervaringen zo positief zijn, is omdat we ons bewust zijn van je persoonlijke schoonheid en je willen veranderen in de mooiste versie van jezelf.  Je natuurlijke schoonheid naar boven halen, dat is ons doel. Bekijk de lipolaser ervaringen van de cliënten die je voorgingen op Kliniekervaringen.nl

Lipolaser onderkin ervaringen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan Lipolaser van de onderkin gaat altijd een adviesgesprek met onze consulent/ cosmetisch chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of lipolaser een geschikte behandeling voor jou is en of deze het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de behandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de liposuctie hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je deze ingreep wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Lipolaser icm liposuctie van de hals is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is en het ook mogelijk is om wat te eten en te drinken voor de operatie. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen.

 

Lipolaser icm met liposuctie van de onderkin neemt gemiddeld tussen de 1,5 uur in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijkere kaak- en je onderkin zal verminderen, de overgang naar je hals wordt prominenter. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Door de Lipolaser met Liposuctie te combineren is het een definitieve oplossing tegen een onderkin.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Je onderkin is de enkele dagen na de Lipolaser behandeling wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de Lipolaser behandeling normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Liposuctie van de hals is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Kristel Woltman

Gecertificeerd cosmetisch arts

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.Lees meer over onze specialisten

Let op: Lipolaser wordt tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Bekijk de lipolaser onderkin ervaringen van anderen en laat je altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Lipolaser onderkin ervaringen

Prijzen en vergoedingen

Bij Skin + Surgery Clinics vinden we het niet alleen belangrijk dat we onze cliënten de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs bieden, maar ook dat we volledig transparant te werk gaan. Dit verklaart ook de positieve lipolaser onderkin ervaringen van onze cliënten. De kosten van de lipolaser onderkin behandelingen zijn te vinden op onze prijzenpagina, transparant en duidelijk! Lipolaser voor de onderkin wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Lipolaser onderkin ervaringen

Veelgestelde vragen

De Lipolaser is een unieke behandeling die met behulp van een laser de vorm en contouren in uw gezicht weer in model kan brengen. Tijdens de behandeling zal de plastisch chirurg met een laser het vetweefsel ‘smelten’ om het makkelijker te kunnen wegzuigen via een canule. Door deze unieke techniek is de ‘downtime’ korter dan een normale liposuctie. Naast dat het vetweefsel makkelijker weggeleid kan worden, verstrakt de laser de huid waardoor de hals subtiel gelift wordt en de kaaklijn geaccentueerd wordt.

Het kan voorkomen dat de huid rondom de kaaklijn en hals teveel is verslapt, waardoor alleen liposuctie niet het gewenste effect gaat geven. In dat geval zal de chirurg de lipolaser icm liposuctie adviseren waarbij, naast liposuctie, de huid subtiel wordt gelift en uw natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd.

 

Tevens kan lipolaser van de onderkin heel mooi gecombineerd worden met verschillende soorten Facelifts. Hiermee wordt het overtollig vetweefsel dat aanwezig is bij de kin weggehaald en de huid verstrakt waardoor u meer definitief in uw gezicht krijgt.

Goede kandidaten voor lipolaser van de onderkin hebben naast overtollig vetweefsel ook overtollige huid aanwezig. Voorafgaand uw eerste consult beoordeelt de chirurg of je huid voldoende elastisch is om een ​​goed resultaat te garanderen.

 

Lipolaser van de onderkin wordt verder ook niet aanbevolen voor mensen met obesitas. Bij lipolaser icm liposuctie van de onderkin wordt alleen oppervlakkig vet verwijderd en de huid door middel van een laser gelift. Bij iemand met ernstig overgewicht, is er sprake van een laag dieper vet (subplatysmaal vet). Dat gebied wordt met de liposuctie niet bereikt en zal zichtbaar blijven na de ingreep.

Het is een snelle manier om van een onderkin af te komen, met hele duidelijke resultaten en voor-/na verschillen.

 

De ingreep is relatief pijnloos en snel.

 

Door de laser is het een definitieve oplossing tegen een onderkin.

 

De ingreep geeft betere en langdurigere resultaten dan niet-chirurgische ingrepen als bijvoorbeeld coolsculpting.

Het betreft een chirurgische ingreep, waar altijd risico’s mee gemoeid zijn. Denk hierbij aan infectie en tijdelijke gevoelloosheid.

 

Niet iedereen is een geschikte kandidaat.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Lipolaser behandeling uitgevoerd door Dr. Thanya Tha-In

Hoe gaat een facelift behandeling in zijn werk?

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Lipolaser onderkin ervaringen

“Ik ben eindelijk van mijn onderkin af”

De lipolaser onderkin ervaringen van onze cliënten bewijzen niet alleen dat Skin + Surgery een van de beste is binnen het vakgebied, maar tonen ook aan hoe zeer wij gesteld zijn op de persoonlijke begeleiding van onze cliënten. De lipolaser is dé behandelingen om definitief van je onderkin af te komen en je weer goed te voelen in je vel. We bespreken graag de mogelijkheden met je tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak