Skin Surgergy Menu icon

Ooglidcorrectie

Mannen

Bijna iedere man krijgt vroeg of laat met hangende oogleden of wallen onder de ogen te maken. Ooglidcorrecties voor mannen zijn de oplossing.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Cosmetische ingrepen voor mannen

Ooglidcorrectie mannen

Heb jij last van zware oogleden en/of hangende wallen? Belemmert dit jouw zicht, of heb je een drukkend gevoel op je ogen? Je bent niet de enige man die zich hieraan stoort. Een ooglidcorrectie voor mannen is de oplossing. Skin + Surgery deelt graag meer informatie over ooglidcorrecties voor mannen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Ooglidcorrectie voor mannen – Wist jij dat de meest voorkomende cosmetische ingreep een ooglidcorrectie is? Voor zowel vrouwen als mannen geldt dat de oogleden naarmate van tijd beginnen te hangen. Verslechterd zicht, hoofdpijn of een vermoeide uitstraling zijn klachten die kunnen ontstaan door hangende, zware oogleden. Een ooglidcorrectie voor mannen kan dan de uitkomst zijn.

 

Veel mannen krijgen last van laaghangende oogleden vanaf 40 jaar en soms zelfs eerder. Dit is een natuurlijk gevolg van ouder worden. De huid maakt minder collageen en elastine aan, wat er voor zorgt dat de huid rondom de ogen begint te hangen. Daarnaast verliezen we langzaam vet in het gezicht, waardoor het effect van hangende huid versterkt wordt. Sommige mannen kiezen ervoor een facelift te ondergaan, anderen vinden een wenkbrauwlift genoeg, maar veruit de meeste mannen kiezen voor een ooglidcorrectie om de zone rondom de ogen aan te pakken.

 

Een ooglidcorrectie voor mannen is een relatief eenvoudige ingreep wanneer deze wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Een voorbeeld van een fout die een deskundige arts nooit zal maken, is het teveel weghalen van de huid. Wanneer dit gebeurt, kan het zijn dat de oogleden niet meer goed sluiten. Daarom is het zeer belangrijk om voor een A-kliniek te kiezen, wanneer je besluit een ooglidcorrectie voor mannen te ondergaan.

 

Bij Skin + Surgery ben je aan het juiste adres. Naast ervaring en kennis over bovenooglidcorrecties, biedt Skin + Surgery ook onderooglidcorrecties, en dubbele ooglidcorrecties (ook bekend als Aziatische ooglidcorrectie) aan. Lees hier meer over de verschillende soorten ooglidcorrecties die wij aanbieden en de prijzen van deze ooglidcorrecties. Benieuwd naar de voor en na foto’s van ooglidcorrecties voor mannen? Scrol naar beneden en bekijk de foto’s. Overtuigd, of heb je twijfels? Je kunt altijd een geheel vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten plannen, waarin alle mogelijkheden met je worden besproken.

Skin + Surgery is goed te bereiken vanuit verschillende plekken in Nederland. Onze klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken met de auto en maar ook met het openbaar vervoer. De auto is wel iets sneller.

 

Kom je voor een ooglidcorrectie? Dan kun je niet alleen naar huis rijden. Neem dus iemand mee op de dag van je ingreep. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken. 

Ooglidcorrectie mannen

Ooglidcorrectie reviews van mannen 

Als man is een ooglidcorrectie een investering in jezelf. Cosmetische ingrepen zijn voor iedereen en mannen hebben net zo zeer last van hangende oogleden en diepe wallen als vrouwen. Een ooglidcorrectie voor mannen zorgt ervoor dat de ogen weer een podium krijgen. Skin + Surgery heeft veel ervaring met het uitvoeren van ooglidcorrecties en ook specifiek met ooglidcorrecties voor mannen. Lees onze vele reviews op Kliniekervaringen en laat je overtuigen door de positieve ervaringen van de mannen die je voorgingen.

Ooglidcorrectie mannen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een ooglidcorrectie voor mannen wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van een ooglidcorrectie voor mannen.

Een ooglidcorrectie mannen vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een ooglidcorrectie voor mannen wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie voor mannen wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie mannen is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie voor mannen kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een ooglidcorrectie voor mannen tegen hangende oogleden, of hangende oogleden,  gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties voor mannen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ooglidcorrectie mannen

Prijzen en vergoedingen ooglidcorrectie mannen

Niets is belangrijker dan transparantie als het gaat om chirurgische ingrepen, niet alleen over de risico’s van een ingreep, maar ook de prijs. Een ooglidcorrectie voor mannen is niet duurder dan een ooglidcorrectie voor vrouwen. De prijzen verschillen op basis van de gekozen behandeling. Skin + Surgery’s ooglidcorrectie prijs voor mannen is inclusief voor- en nazorg. Onze specialisten bespreken graag alle mogelijkheden met je, (inclusief betaalmogelijkheden als je dit aangeeft) tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Onderooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie prijs

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 2500,-

Ooglidcorrectie mannen

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie voor mannen tegen een hangende oogleden, wordt overtollige huid en vet van de boven oogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Teveel huid rondom de ogen is een veel voorkomende klacht bij mannen richting de 40 of 50. Het gevolg? Zware oogleden, wallen onder de ogen en laaghangende wenkbrauwen. Ooglidcorrecties voor mannen zijn niets nieuws, maar binnen de branche is te merken dat de focus toch meer op vrouwen ligt. Dit terwijl mannen net zo graag in zichzelf investeren! Skin + Surgery maakt geen onderscheidt. Een ooglidcorrectie voor vrouwen of een ooglidcorrectie mannen. Iedereen verdient het zich goed te voelen in zijn of haar eigen vel.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Ooglidcorrectie mannen

Mannen investeren in zichzelf.

Je hebt een aantal voor en na foto’s van ooglidcorrecties bij Skin + Surgery gezien en je bent nu bekend met de prijs van een ooglidcorrectie voor mannen. Misschien heb je meer vragen of twijfels die je wil bespreken voordat je een ooglidcorrectie voor mannen ondergaat. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in en laat je adviseren door onze specialisten. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

De kosten van een behandeling liever niet in één keer betalen? Cosmetic Finance biedt je de mogelijkheid om cosmetische behandelingen in termijnen te voldoen.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak