Skin Surgergy Menu icon

Ervaringen

Onderooglidcorrectie ervaringen

Een onderooglidcorrectie is de oplossing tegen wallen, hangende huid of rimpels rondom de ogen. Benieuwd naar de onderooglidcorrectie ervaringen van cliënten die je voorgingen bij Skin + Surgery? Lees dan snel verder.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Ervaringen

Onderooglidcorrectie ervaringen

De ervaringen van anderen zeggen veel over wat je kunt verwachten als je een onderooglidcorrectie wilt ondergaan. Onderooglidcorrectie ervaringen verschillen per persoon, maar ons hoge gemiddelde op kliniekervaringen.nl laat zien dat je bij Skin + Surgery aan het juiste adres bent. Lees meer over de onderooglidcorrectie ervaringen van onze cliënten die je voorgingen en laat je overtuigen.

Onderooglidcorrectie ervaringen – Een A-kliniek, zoals Skin + Surgery, biedt naast goede prijzen en resultaten, ook uitstekende service. Dit maakt het verschil en is vaak wat we terug krijgen uit onze reviews en de onderooglidcorrectie ervaringen van onze cliënten.

 

Christine (20 juni 2021), een van onze lieftallige cliënten,

Uitstekend! Heel lief en enthousiast team! Ik heb een boven en onder ooglidcorrectie gedaan en het resultaat is waanzinnig mooi met een natuurlijke uitstraling.”

 

Margaret

“Zeer goede ervaring bij deze kliniek. Vriendelijk en goed geholpen. Zeer tevreden over het resultaat. Voor en na foto’s zijn te gek. Dank aan dokter Thanya.”

 

Onze cliënte Florida (13 april 2021), geholpen door onze Drs. Kristel Woltman, is heel blij met haar uitgeruste blik en geeft ons een 10:

“Voelde me meteen op mijn gemak. Wat ik heel fijn vond, is dat er bij het eerste consult ook werd gekeken of er vet onder mijn oogleden zat, wat ook uiteindelijk is verwijderd. Super blij mee, eindelijk een uitgeruste blik.”

 

Deze anonieme client (21 maart 2021) is geholpen door Dr. Tha-In en beoordeelt ons met een 9,8.

“Uitmuntend. Ik heb zowel een boven als onderooglid correctie ondergaan. Vanaf het moment van binnenkomst tot intake gesprek, word je warm en vriendelijk ontvangen. Het is laagdrempelig en je voelt je welkom. Nadat ik de beslissing had genomen om voor deze kliniek te kiezen, volgde de dag van operatie. Uitgevoerd door dokter Thanya. Ik kan niet anders zeggen, wat hebben zij mij goed begeleid door deze operatie. Het viel mij erg mee. Ook geen echte napijn. Het resultaat van wat ik tot nu toe kan beoordelen (het is pas 11 dagen geleden), is prachtig! Dr Thanya, … ik heb mijn ogen voor 100% in jouw handen gelegd … en je hebt voor 100% je talent, kundigheid en professionaliteit gegeven. Zo ook alle assistentes. Bedankt!”

 

Scrol naar beneden om meer onderooglidcorrectie ervaringen te lezen. Wil je graag een ooglidcorrectie ondergaan, maar ben je niet geïnteresseerd in een onderooglidcorrectie. Op het gebied van ooglidcorrecties is Skin + Surgery specialst in boven– en onderooglidcorrecties, maar ook in dubbele ooglidcorrecties (ook bekend als Aziatische ooglidcorrectie). Wat jij nodig hebt, kunnen we bespreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Onderooglidcorrectie ervaringen

Onderooglidcorrectie ervaringen

Een onderooglidcorrectie is een investering in jezelf. Je wilt natuurlijk de beste behandeling, de beste service en het beste resultaat. De onderooglidcorrectie ervaringen van onze cliënten bewijzen dat je in goede handen bent bij Skin + Surgery. Wil je alle onderooglidcorrectie ervaringen lezen? Dat zijn er teveel om op een pagina te laten zien. Bezoek kliniekervaringen om ze allemaal te lezen. Al deze positieve ooglidcorrectie ervaringen komen grotendeels voort uit onze service en begeleiding tijdens het proces, maar ook door de prijs van onze onderooglidcorrectie en de deskundigheid van ons team. Wij helpen je graag verder met al je esthetische wensen. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in en laat je adviseren.

Onderooglidcorrectie ervaringen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een onderooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een onderooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van een onderooglidcorrectie.

Een onderooglidcorrectie vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de onderooglidcorrectie kunnen effectief worden bestreden met een coolpack. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de coolpack of zakje bevroren doperwtjes. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een onderooglidcorrectie tegen hangende oogleden, of wallen, gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: onderooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Onderooglidcorrectie ervaringen

Prijzen en vergoedingen onderooglidcorrectie

Transparantie is key bij onderooglidcorrecties, niet alleen over de risico’s van de ingreep, maar ook over de prijs en de onderooglidcorrectie ervaringen van andere cliënten. Deze onderooglidcorrectie ervaringen kun je hierboven lezen. De prijzen van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van het type ooglidcorrectie. Onze ooglidcorrectie prijs is inclusief voor- en nazorg. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Onze specialisten bespreken graag alle mogelijkheden met je (inclusief de onderooglidcorrectie ervaringen van anderen als je dit graag wil) tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Onderooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie prijs

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 2500,-

Onderooglidcorrectie ervaringen

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie tegen een hangende oogleden, wordt overtollige huid en vet van de boven oogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Bij Skin + Surgery vinden wij transparantie zeer belangrijk. Om die reden, zijn wij transparant over onze prijzen, de risico’s van onze ingrepen, en ook de onderooglidcorrectie ervaringen van onze cliënten. Die kun je vinden op Kliniekervaringen.nl en op deze pagina. Onderooglidcorrectie ervaringen zijn zeer persoonlijk, dus jouw ervaring kan verschillen van die van een ander. Wat niet zal verschillen is onze service, deskundigheid en kwaliteit.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Onderooglidcorrectie ervaringen

Een onderooglidcorrectie is een investering in jezelf

Je hebt de onderooglidcorrectie ervaringen van onze cliënten gelezen, je hebt een aantal voor en na foto’s van ooglidcorrecties bij Skin + Surgery gezien en je weet nu ook een hoop over onze prijzen. Dit is jouw beslismoment! Wil jij graag iets doen aan je wallen, verslapte onderoogleden of rimpels rondom de ogen? Dan ben je bij Skin + Surgery aan het juiste adres voor een onderooglidcorrectie en raden we je aan een afspraak met ons te plannen. Misschien twijfel je nog een beetje, dat kan! Het is natuurlijk een hoop informatie. Gelukkig kunnen we al je twijfels bespreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek waarin onze specialisten de tijd nemen om naar je te luisteren en je te adviseren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

De kosten van een behandeling liever niet in één keer betalen? Cosmetic Finance biedt je de mogelijkheid om cosmetische behandelingen in termijnen te voldoen.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak