Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Ooglidcorrectie in Rotterdam

Een ooglidcorrectie biedt een passende oplossing bij overhangende oogleden of wallen onder de ogen. Je krijgt met deze relatief eenvoudige ingreep je open blik en energieke uitstraling terug.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Ooglidcorrectie in Rotterdam

Wil je van je vermoeide blik af en stralen als nooit tevoren? Met een ooglidcorrectie in Rotterdam ziet jouw wereld er heel anders uit.

Zie je er somber en moe uit, terwijl je dat helemaal niet bent? Heb je hangende oogleden die je zicht beperken en je hoofdpijn bezorgen? Met een ooglidcorrectie in Rotterdam verdwijnen klachten als afhangende wenkbrauwen, wallen onder de ogen en een vermoeid uiterlijk. De artsen van Skin + Surgery hebben veel ervaring met bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties. Zij begeleiden je gedurende het hele traject, van het eerste consult tot de nazorg. Een ooglidcorrectie is een relatief eenvoudige behandeling met een natuurlijk resultaat. Je ziet er hierna weer fris, wakker en jeugdiger uit.

 

Naarmate je ouder wordt, verliest de huid zijn elasticiteit. Het komt regelmatig voor dat de huid rond de bovenoogleden zo uitrekt, dat het over de ogen gaat hangen. Je ziet er oud en vermoeid uit. Je kunt problemen krijgen bij het zien. Met een bovenooglidcorrectie worden deze problemen snel verholpen. Je kunt ook last hebben van wallen onder de ogen. Wallen ontstaan door het slapper worden van de huid en de spieren rondom de ogen en/of een vetophoping onder het oog. Wij adviseren een onderooglidcorrectie om weer jonger en vrolijker te ogen.

 

Je kunt deze ingreep dichtbij huis laten doen, doordat onze kliniek uitstekend bereikbaar is. Ben jij op zoek naar een betrouwbare kliniek voor jouw ooglidcorrectie in Rotterdam? Plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Ooglidcorrectie

Onze resultaten van
een ooglidcorrectie

Bekijk de resultaten en lees de boven-en onderooglidcorrectie ervaringen van de vele vrouwen en mannen die dit eerder in onze kliniek ondergingen. Je ziet foto’s vóór en na de behandeling, met natuurlijk resultaat.

Ooglidcorrectie in Rotterdam

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Je eerste stap op weg naar beter zicht en een frissere uitstraling is een afspraak maken met een van onze artsen. Je regelt dit eenvoudig via onze website of door te bellen naar onze kliniek. In een persoonlijk gesprek in een relaxte setting kun je al je vragen stellen, je wensen uiten en je verwachtingen uitspreken. Onze specialist beoordeelt of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie in Rotterdam.

 

Je krijgt in het gratis consult alle informatie en deskundig en eerlijk advies over de behandeling inclusief nazorg, het te verwachten eindresultaat en de kosten. Als je een ooglidcorrectie laat uitvoeren, worden er foto’s genomen van de hangende oogleden of wallen onder de ogen. Deze foto’s worden later naast de foto’s ná de chirurgische ingreep gelegd om het resultaat te bekijken.

Een ooglidcorrectie in Rotterdam vraagt geen opname. Het is een poliklinische behandeling onder lokale verdoving. De ingreep duurt ongeveer een uur. Als je heel gespannen bent voor de ingreep, kan onze specialist je kalmerende medicatie geven. De behandeling is pijnloos. Je mag na de correctie van je bovenste of onderste oogleden en na een kort rustperiode weer naar huis. Het is verstandig om iemand mee te nemen of je te laten ophalen, want je mag vanwege de zwelling bij de ogen na de ingreep nog niet autorijden.

 

Bij een bovenooglidcorrectie wordt een sneetje in de plooi van het bovenooglid gemaakt. De overtollige huid en het vetweefseloverschot worden weggehaald. Het litteken van de hechting valt in de natuurlijke plooi van het bovenooglid en is niet of nauwelijks zichtbaar. Bij een onderooglidcorrectie wordt een sneetje nét onder de wimperrand of aan de binnenkant van het onderooglid gemaakt. Hierna worden de wallen verwijderd. Het minuscule litteken is vrijwel niet zichtbaar. Bij een goede huidverzorging en gezonde leefwijze heb je 10 tot 15 jaar plezier van de ooglidcorrectie in Rotterdam.

Skin + Surgery wil de beste kliniek zijn, met de beste behandeling en nazorg. Wij hebben een speciaal nazorgprotocol ontwikkeld voor een snel herstel na de ooglidcorrectie in Rotterdam. Met het gebruik van een koelbril (om het kwartier) direct na de ingreep wordt de zwelling en roodheid doeltreffend bestreden. Een extra kussen tijdens het slapen (zodat je hoofd hoger ligt) helpt ook. Een paracetamol is toegestaan bij lichte pijnklachten. Je mag na een dag douchen en met een zachte straal je ogen spoelen. Dep het behandelgebied droog.

 

Verricht in de eerste week geen zware inspanning en vermijd bukken, tillen, hoesten en persen. De hechtingen worden na 7 tot 9 dagen verwijderd. Doe dit niet zelf! Roken is slecht voor de wondgenezing. Make-up mag weer nadat de hechtingen zijn verwijderd en de korstjes verdwenen zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de ooglidcorrectie op controle.

De risico’s en kans op complicaties bij een ooglidcorrectie in Rotterdam zijn klein. Er kan soms een nabloeding optreden of het ooglid kan door een reactie van het litteken wat trekken. Dit verdwijnt vanzelf. Je kunt last krijgen van een oogontsteking, vochtophoping rond de ogen of gevoelloosheid van de oogleden. Ook deze klachten gaan na verloop van tijd weg. Incidenteel kan een cyste ontstaan. Neem bij twijfel contact op met je behandelend arts van Skin + Surgery die voor je klaar staat.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics is transparant in zijn prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Soms wordt een ooglidcorrectie om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij je zorgverzekeraar.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie

€ 2450,-

Ooglidcorrectie in Rotterdam

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Ooglidcorrectie in Rotterdam

Dichtbij huis behandeld worden?

Ben je op zoek naar een betrouwbare kliniek voor jouw ooglidcorrectie? Wil je de ingreep graag dichtbij huis uitgevoerd hebben? Skin + Surgery heeft klinieken in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. Daarom is onze kliniek heel goed bereikbaar vanuit Delft, Bleiswijk, Waddinxveen, Zevenhuizen, Gouda, Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs. Onze specialisten helpen je graag met een eerlijk een persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend consult.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak