Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Ooglidcorrectie in Waddinxveen

Last van hangende oogleden die je vermoeid doen lijken? Een ooglidcorrectie in omgeving Waddinxveen kan dé manier zijn om jouw fris en fruitige uitstraling terug te krijgen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Ooglidcorrectie in omgeving Waddinxveen

Wil jij jouw sprankelende kijkers terug en ben je die hangende oogleden zat? Zeg gedag tegen die vermoeide uitstraling en hallo tegen onze specialisten van Skin + Surgery die je graag verder helpen met een ooglidcorrectie in omgeving Waddinxveen.

Onze ogen spreken en zijn daarom vaak het middelpunt van de aandacht. Of je nou een sollicitatiegesprek hebt, vriendelijk glimlacht naar de caissière of een selfie maakt, jouw ogen weerspiegelen wie jij bent. Naarmate we ouder worden, begint het vel boven onze ogen in te zakken waardoor we er boos en vermoeid uitzien. Velen kiezen er voor een ooglidcorrectie te ondergaan om zo hun uiterlijk op te frissen.

 

In sommige gevallen kunnen hangende oogleden een kap veroorzaken en het gezichtsvermogen aantasten. Skin + Surgery biedt de oplossing met een relatief eenvoudige chirurgische ingreep. Onze artsen zijn gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties, onderooglidcorrecties en wij bieden ook een Aziatische ooglidcorrectie in omgeving Waddinxveen aan.

 

Wil jij meer weten over de ooglidcorrecties die Skin + Surgery biedt in omgeving Waddinxveen? Bekijk deze pagina voor een overzicht. Benieuwd naar de prijzen? Scroll naar beneden of bezoek de prijzenpagina voor een actueel overzicht van alle behandelingen inclusief ooglidcorrecties.

 

Wil je weten hoe anderen onze behandeling hebben ervaren? Bezoek dan KliniekErvaringen.nl en lees de ervaringen van de vele vrouwen en mannen die jou voorgingen. Bij specifieke vragen kun je direct een specialist spreken door een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen!

Hangende oogleden horen bij het verouderingsproces. Naarmate we ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en verslappen de spieren rondom de ogen. Het vel begint te hangen waardoor de oogleden zwaar worden. De hangende oogleden geven een vermoeide indruk. Daarnaast kan het vel onder de ogen verslappen en wallen creëren wat bijdraagt aan een vermoeid uiterlijk.

 

In ernstige gevallen kunnen hangende oogleden het gezichtsveld beïnvloeden. Wanneer dit het geval is kan men om medische reden een ooglidcorrectie vergoeden bij de  zorgverzekeraar. Vraag een zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie in de omgeving Waddinxveen .

Niets laat beter het verschil zien dan een foto. Bekijk de voor en na foto’s van ooglidcorrecties uitgevoerd door Skin + Surgery en zie hoe het hele gezicht verandert. De contouren van de ogen komen weer mooi naar voren en de hangende flapjes zijn verwijderd. Geen vermoeide uitstraling meer, maar een frisse blik.

 

Ook zijn er geen littekens te zien. Onze specialisten zijn experts in het verdoezelen van de ingreep en de bijbehorende littekens zullen niet te zien zijn omdat de hechtingen in de huidplooi (boven) en vlak onder de wimpers zijn aangebracht. De eerste paar weken zal het behandelende gebied na een ooglidcorrectie gezwollen en rood zijn. Maak je geen zorgen, het gebied rondom de ogen heeft alleen wat tijd nodig om te herstellen.

 

Het eerste resultaat is te zien na een paar weken. De huid is strakker en oogt jonger. Het volledige resultaat is na een aantal maanden volledig te zien. Scroll naar beneden om de voor en na foto’s te bekijken van de vele vrouwen en mannen die jou voor gingen.

Woon je in de omgeving van Waddinxveen en wil je graag een ooglidcorrectie ondergaan dicht aan huis?

 

Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Waddinxveen, Gouda, Moordrecht, Reeuwijk, Gouderak, Stolwijk en Haastrecht. Met de auto ben je binnen 40 minuten bij ons. Ook met het OV zijn wij goed bereikbaar.

Ooglidcorrectie Waddinxveen

Onze resultaten na een ooglidcorrectie Waddinxveen

Lees de ervaringen en bekijk de resultaten van de vele vrouwen en mannen die jou voorgingen. In onze vóór en na foto’s zijn zowel boven-als onderooglidcorrecties te zien. Daarnaast bieden wij ook Aziatische ooglidcorrecties aan (ook wel bekend als dubbele ooglidcorrectie). Skin + Surgery streeft naar natuurlijke resultaten, gepaard met vrolijke gezichten.

Ooglidcorrectie Waddinxveen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een ooglidcorrectie in omgeving Waddinxveen wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van de ooglidcorrectie in Waddinxveen.

Een ooglidcorrectie in omgeving Waddinxveen vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie in Waddinxveen kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een ooglidcorrectie in Waddinxveen gaat niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics en transparantie gaan hand in hand. Onze prijzen zijn afhankelijk van de behandeling die wordt gekozen.  De voor- en nazorg van de behandeling zijn inclusief. Ooglidcorrecties worden in sommige gevallen om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij je zorgverzekeraar.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 845,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie

€ 2800,-

Ooglidcorrectie Waddinxveen

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Ooglidcorrectie Waddinxveen

Wil je dichtbij huis behandeld worden?

Overweeg je een ooglidcorrectie en wil je dichtbij huis geholpen worden? Skin + Surgery heeft klinieken in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. Dat maakt onze kliniek uitstekend bereikbaar vanuit Gouda, Rijswijk, Leidschendam, Zoetermeer, Pijnacker, Delft, Voorburg, Leiden en Nootdorp. Onze specialisten voorzien je graag van een advies op maat tijdens een vrijblijvend consult.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak