Behandeling

PDO-draden

Wil je je gezicht, hals, armen, benen, buik of decolleté laten liften, zonder chirurgische ingreep? PDO-draden zijn dé oplossing bij milde huidverzakkingen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

PDO-draden

Voor het liften van de wallen, wenkbrauwen, wangen, kaaklijn en de hals.

PDO-draden zijn geschikt voor milde verzakkingen bij patiënten in de leeftijdsgroep tussen de dertig en veertig jaar. De PDO-draden zijn gemaakt van polydiaxone en lossen na zes tot acht maanden volledig op. Deze draden bevatten kleine weerhaakjes die zorgen voor de lifting en daarnaast stimuleren ze de collageenvorming. Het effect blijft ongeveer een jaar zichtbaar. Ze zijn geschikt voor het liften van de wallen, wenkbrauwen, wangen, kaaklijn en de hals.

PDO-draden

Onze resultaten van PDO-draden

Met PDO-draden worden uitstekende resultaten bereikt bij (vooral) vrouwen en mannen tussen de 30 en 40 jaar, die last hebben van milde huidverzakkingen. Lees de ervaringen van onze enthousiaste cliënten met gelifte wangen, wenkbrauwen, wallen, kaaklijn of hals.

PDO-draden

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

PDO-draden

Prijzen en vergoedingen

Een behandeling met PDO-draden is individueel bepaald. Skin + Surgery heeft transparante en eerlijke prijzen en adviseert je op maat over de beste en voordeligste aanpak. Deze betaalbare cosmetische ingreep wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

PDO-draden

Vanaf € 400,-
Voor
Na
Voor
Na

PDO-draden

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende typen draden op de markt die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en verschillende mate van verzakkingen. Daarom is het heel belangrijk om de juiste draadtype te kiezen voor een gewenst resultaat. Dr. Thanya Tha-In werkt met alle typen draden die op de markt zijn en kan je goed adviseren over welk type draad bij jou past.

Een draadlift heeft een kortere hersteltijd dan een operatie en je houdt er geen littekens aan over. Het resultaat zie je deels direct, maar het volledige resultaat ongeveer na 4-6 weken. De draadlift heeft een langdurig effect van 1-2 jaar, afhankelijk van de leeftijd en mate van collageenvorming. Om de collageen vorming van binnenuit te optimaliseren, adviseren wij het gebruik van voedingssupplementen zoals de Boost&Lift van Laviesage Nutricosmetics® of Innèov® versteviging 45+.

Allereerst zal de arts je adviseren over welke draden het beste bij je passen en uitleggen welk resultaat je mag verwachten. Hierna dienen wij een plaatselijke verdoving toe, waardoor de behandeling geheel pijnloos is. Na de verdoving worden er met een naald meerdere hechtdraden in de diepere huidlaag geplaatst. De naald wordt weer verwijderd en de hechtdraad blijft achter in de huid. Deze hechtdraden zetten zich vast en dat zorgt ervoor dat de onderliggende huidlagen licht strak trekken. Je ziet direct het resultaat van de mechanische lifting. De draden zijn na zes tot twaalf maanden volledig opgelost. Tijdens het oplossen zal er zich collageen (bindweefsel) vormen rondom de hechtdraden. Het collageen zorgt voor een stevige, volle en elastische huid. De behandeling is meestal binnen een uur klaar en je kan direct na het plaatsen van de draadlift naar huis.

Het plaatsen van een draadlift is zeer veilig bij Tha-In Clinics. Dokter Thanya Tha-In is de specialist op dit gebied. Hiernaast worden er hechtdraden gebruikt die langzaam oplossen. Er worden dus geen permanente draden geplaatst. Hierdoor is de kans op blijvende complicaties zeer klein.

 • Personen die allergisch zijn voor polydiaxone, polymelkzuur of coprolactone.
 • Personen onder behandeling voor o.a. maligniteiten en autoimmuunziekten.
 • Personen jonger dan 18 jaar.
 • Personen die infecties of acute ontstekingen hebben in de te behandelen huidgebieden (acne, herpes, etc.).
 • Personen die vlak voor deze behandeling een tandheelkundige ingreep hebben ondergaan.
 • Personen die lijden aan een auto-immuunziekte en/of een immuuntherapie krijgen.
 • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
 • Patiënten met een extreem slappe huid.
 • Patiënten met een aanleg voor het vormen van hypertrofe (brede, roze) littekens. Patiënten met een extreme mate van verlies van vetweefsel in het gelaat of in de hals.
 • Informeer je arts over eventueel medicijngebruik (met name als je cortison, antibiotica, slaappillen, kalmerende pillen, anticonceptie en dergelijke gebruikt).
 • Stop met het gebruik van geneesmiddelen die acetylsalicylzuur bevatten (zoals aspirine).
 • Informeer je arts als je verkouden bent, keelpijn hebt, hoest en/of last van een huidaandoening krijgt.
 • Was je haren de avond voor de behandeling.
 • Draag geen nagellak of make-up op de dag van de behandeling.
 • Rook niet.
 • Esthetische (gelaats)behandelingen mogen alleen worden uitgevoerd met toestemming van de arts.
 • Vermijd het gebruik van haarkleurmiddelen en behandelingen met irriterende stoffen gedurende minimaal een maand.
 • Er mag drie dagen na de behandeling geen make-up worden gebruikt.
 • Lichamelijke activiteiten kunnen na twee of drie weken na de behandelingen worden hervat.
 • Vermijd gedurende minimaal een maand blootstelling aan direct (zon)licht of intense warmte (zoals bijvoorbeeld zonnebank en sauna’s).

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

PDO-draden

Blij van een jongere gezichtsuitdrukking

PDO-draden zorgen op eenvoudige wijze voor een effectieve huidverbetering en een jongere gezichtsuitdrukking, zonder operatie of littekenvorming.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak