Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

PDO-draden

Wil je je gezicht of hals laten liften, zonder chirurgische ingreep? PDO-draden zijn dé oplossing bij milde huidverzakkingen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

PDO-draden behandeling

Voor het liften van de wallen, wangen, kaaklijn en de hals. Stoor jij je aan de verslapping in je gezicht? Misschien kan een draadlift uitkomst bieden!

Een draadlift is een cosmetische behandeling die bijdraagt aan een jongere uitstraling, zonder dat je geopereerd hoeft te worden. Het doel van een draadlift is om slappe huid van de wangen, kaaklijn en hals subtiel te liften en te verstevigen. Door draden onder het huidoppervlak te plaatsen wordt collageen en elastine gestimuleerd. De draden hebben kleine weerhaakjes die helpen de huid vast te pakken. Wanneer ze op de juiste manier worden geplaatst hebben ze een liftend effect en dragen ze bij aan een strakkere huid.

 

Omdat het effect van een draadlift samenhangt met de hoeveel collageen die door het lichaam nog kan worden aangemaakt, is het een behandeling die goed past bij mensen tussen de 30 en 40 jaar bij wie er sprake is van minimale huidverslapping. Doordat de dragen volledig oplosbaar zijn, heb je ongeveer een jaar plezier van de extra collageen en diens bijdragen aan de verbetering in huidstructuur.

 

Draadliften zijn snel, met weinig of geen hersteltijd. De meeste mensen gaan in dezelfde week van de behandeling weer aan het werk. Het is een goed betaalbaar en minder ingrijpend alternatief voor een chirurgische facelift. De resultaten zijn echter subtieler dan bij een chirurgische lift als een facelift, omdat bij een draadlift geen onderliggende weefsellagen worden gelift.

 

Wil je meer informatie tijdens een persoonlijk consult? Maak gerust een afspraak en kom langs bij één van onze klinieken in Leidsche Rijn, Bergschenhoek of Den Haag.

PDO-draden

Onze resultaten van PDO-draden

Met PDO-draden worden uitstekende resultaten bereikt bij (vooral) vrouwen en mannen tussen de 30 en 40 jaar, die last hebben van milde huidverzakkingen. Lees de ervaringen van onze enthousiaste cliënten met gelifte wangen, wallen, kaaklijn of hals.

PDO-draden

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Let op: draadlift behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

PDO-draden

Prijzen en vergoedingen

Een behandeling met PDO-draden is individueel bepaald. Skin + Surgery heeft transparante en eerlijke prijzen en adviseert je op maat over de beste en voordeligste aanpak. Deze betaalbare cosmetische ingreep wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

PDO-draden

Vanaf € 400,-

PDO-draden

Veelgestelde vragen

 • Informeer je arts over eventueel medicijngebruik (met name als je cortison, antibiotica, slaappillen, kalmerende pillen, anticonceptie en dergelijke gebruikt).
 • Stop met het gebruik van geneesmiddelen die acetylsalicylzuur bevatten (zoals aspirine).
 • Informeer je arts als je verkouden bent, keelpijn hebt, hoest en/of last van een huidaandoening krijgt.
 • Was je haren de avond voor de behandeling.
 • Draag geen nagellak of make-up op de dag van de behandeling.
 • Rook niet.

Er zijn verschillende typen draden op de markt die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en verschillende mate van verzakkingen. Daarom is het heel belangrijk om de juiste draadtype te kiezen voor een gewenst resultaat. Dr. Thanya Tha-In werkt met alle typen draden die op de markt zijn en kan je goed adviseren over welk type draad bij jou past.

Een draadlift heeft een kortere hersteltijd dan een operatie en je houdt er geen littekens aan over. Het resultaat zie je deels direct, maar het volledige resultaat ongeveer na 4-6 weken. De draadlift heeft een langdurig effect van 1-2 jaar, afhankelijk van de leeftijd en mate van collageenvorming. Om de collageen vorming van binnenuit te optimaliseren, adviseren wij het gebruik van voedingssupplementen zoals de Boost&Lift van Laviesage Nutricosmetics® of Innèov® versteviging 45+.

Allereerst zal de arts je adviseren over welke draden het beste bij je passen en uitleggen welk resultaat je mag verwachten. Hierna dienen wij een plaatselijke verdoving toe, waardoor de behandeling geheel pijnloos is. Na de verdoving worden er met een naald meerdere hechtdraden in de diepere huidlaag geplaatst. De naald wordt weer verwijderd en de hechtdraad blijft achter in de huid. Deze hechtdraden zetten zich vast en dat zorgt ervoor dat de onderliggende huidlagen licht strak trekken. Je ziet direct het resultaat van de mechanische lifting. De draden zijn na zes tot twaalf maanden volledig opgelost. Tijdens het oplossen zal er zich collageen (bindweefsel) vormen rondom de hechtdraden. Het collageen zorgt voor een stevige, volle en elastische huid. De behandeling is meestal binnen een uur klaar en je kan direct na het plaatsen van de draadlift naar huis.

Het plaatsen van een draadlift is zeer veilig bij Skin + Surgery. Dokter Thanya Tha-In is de specialist op dit gebied. Hiernaast worden er hechtdraden gebruikt die langzaam oplossen. Er worden dus geen permanente draden geplaatst. Hierdoor is de kans op blijvende complicaties zeer klein.

 • Personen die allergisch zijn voor polydiaxone, polymelkzuur of coprolactone.
 • Personen onder behandeling voor o.a. maligniteiten en autoimmuunziekten.
 • Personen jonger dan 18 jaar.
 • Personen die infecties of acute ontstekingen hebben in de te behandelen huidgebieden (acne, herpes, etc.).
 • Personen die vlak voor deze behandeling een tandheelkundige ingreep hebben ondergaan.
 • Personen die lijden aan een auto-immuunziekte en/of een immuuntherapie krijgen.
 • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
 • Patiënten met een extreem slappe huid.
 • Patiënten met een aanleg voor het vormen van hypertrofe (brede, roze) littekens. Patiënten met een extreme mate van verlies van vetweefsel in het gelaat of in de hals.
 • Esthetische (gelaats)behandelingen mogen alleen worden uitgevoerd met toestemming van de arts.
 • Vermijd het gebruik van haarkleurmiddelen en behandelingen met irriterende stoffen gedurende minimaal een maand.
 • Er mag drie dagen na de behandeling geen make-up worden gebruikt.
 • Lichamelijke activiteiten kunnen na twee of drie weken na de behandelingen worden hervat.
 • Vermijd gedurende minimaal een maand blootstelling aan direct (zon)licht of intense warmte (zoals bijvoorbeeld zonnebank en sauna’s).

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

PDO-draden

Blij van een jongere gezichtsuitdrukking

PDO-draden zorgen op eenvoudige wijze voor een effectieve huidverbetering en een jongere gezichtsuitdrukking, zonder operatie of littekenvorming.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.



Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak