Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Een stralende huid

Droom je van een gezonde, stralende huid? Skin + Surgery laat doffe, grauwe huidplekken verdwijnen en geeft je huid weer een natuurlijke glans en uitstraling.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Een stralende huid

De huid is een prachtig orgaan waar we zuinig op moeten zijn.

Droom je al je hele leven van een stralende huid? Niets kan je meer onzeker maken dan oneffenheden op je huid. Ook een doffe, grauwe huid helpt niet mee voor een goede gemoedstoestand. Wat als wij je vertellen dat we je kunnen helpen met het krijgen van een stralende, gezonde huid? We hebben meerdere behandelingen die erop gericht zijn om jou die natuurlijke glow te geven. Daarnaast geven we ook graag advies op het gebied van levensstijl, want ook hier geldt: Echte schoonheid komt vanbinnen. De huid is een prachtig orgaan waar we zuinig op moeten zijn.

Hydratatie is belangrijk voor de huid. De Restylane Skinbooster is gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur en laat je huid geleidelijk weer stralen. Hyaluronzuur komt van nature in onze huid voor en houdt de hydratie op peil.  Door de hyaluronzuur in de oppervlakkige huidlaag te injecteren, zal de conditie en structuur van de huid aanzienlijk verbeteren. Je huid krijgt een mooie glow en ziet er gezonder en stralender uit dan ooit tevoren. [Lees verder]

Wil je je huid een lekkere oppepper geven? Heeft je huid de afgelopen tijd veel te verduren gehad? Een microneedling behandeling is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens en striae. Door middel van kleine naaldjes wordt de huid geactiveerd. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om werkzame vitamines en mineralen te ontvangen. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert.  De huid zal na de behandeling wat rood worden.

[lees verder]

Met de jaren kan de afname van collageen ervoor zorgen dat er fijne lijntjes, rimpels en een vermindering van volume in het gezicht ontstaat. Hoewel de naam ‘vampire facelift’ je misschien een beetje afschrikt is het een niet-chirurgische behandeling voor het verjongen van de huid. Hierbij maken we gebruik van natuurlijke bestanddelen uit jouw eigen bloed. Door PRP (bloedplaatjes rijk plasma) gecombineerd met hyaluronzuur in te brengen in de huid met medische microneedling, wordt de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Een probleemhuid als gevolg van acne, roken of veroudering gaat er weer jonger en stralend uitzien. [lees meer over behandeling]

Naast een behandeling is het belangrijk om gebruik te maken van een effectief huidverzorgingsroutine. Skin + Surgery Cinics werkt alleen met kwaliteitsproducten en staat achter  de productlijn SkinCeuticals. Deze lijn van geavanceerde huidverzorgingsproducten is speciaal ontworpen om toekomstige schade te voorkomen, je gezonde huid te beschermen en reeds aanwezige schade te herstellen. Zeker in combinatie met onze behandelingen boeken wij prachtig resultaat. Gun jezelf elke dag een bewust moment, waarbij je jezelf verzorgt met wat je huid het hardst nodig heeft. Je zult zien dat je elke dag een beetje meer zult stralen. [lees meer over de producten]

Een stralende huid

Onze resultaten van een stralende huid

Skin + Surgery biedt verschillende behandelingen aan, met snel en effectief resultaat. Met de Restylane Skinbooster, microneelding, Vampire facelift of huidverzorgingsproductlijn SkinCeuticals krijgt je huid weer een natuurlijke glans, waar je gelukkig van wordt.

Een stralende huid

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Een stralende huid

Prijzen en vergoedingen

Wees zuinig op je huid. Het is een prachtig orgaan. Bekijk hier onze transparante tarieven voor microneelding, een Skinboosterbehandeling of een Vampire facelift. De behandelingen om cosmetische redenen worden normaliter niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Dermica Microneedling

€ 185,-

Skinbooster behandeling

€ 250,-

Skinbooster de Luxe

€ 350,-

Vampire facelift

€ 450,-
Bekijk alle prijzen

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Een stralende huid

Zit lekker in je vel en straal dat uit

Echte schoonheid komt van binnen. Als je innerbeauty goed is, vertaalt zich dat naar een mooie huid. Skin + Surgery laat je huid weer stralen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak