Behandeling

Mooi ouder
worden

Mooi ouder worden

Mooi ouder worden

Last van rimpels, een doffe, slappe huid en een vermoeide, norse blik? Mooi ouder worden willen we allemaal. Skin + Surgery maakt het op natuurlijke wijze mogelijk.

Hoogste kwaliteit

NVCG gecertificeerd

Persoonlijke aandacht

Innerbeauty

Natuurlijk resultaat

Mooi ouder worden

 

Op een mooie manier ouder worden willen we allemaal. En hoewel we de wijsheid die met de tijd komt omarmen, waarderen we de tekenen die het achterlaat op onze huid niet. Skin + Surgery Clinics gelooft dat wanneer je zorg en aandacht geeft aan je innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid, de jaren je alleen maar mooier zullen maken.

Skin + Surgery Clinics helpt je graag in het ouder worden op een gracieuze manier, waardoor je leeftijd niet meer dan een getal is. Je bent zo mooi als je je voelt. De benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Injectable behandeling

Verticale fronsrimpels maken je blik boos en vermoeid. Ook voorhoofdrimpels zijn voortekenen van veroudering. Om te voorkomen dat de rimpels dieper worden, kan een Injectable behandeling de perfecte oplossing zijn. Met de juiste dosering en plaatsing van de injectable behoud je je eigen gelaatstrekken en zie je er uitgerust en fris uit.

Mooi ouder worden

Onze resultaten van mooi ouder worden

Je bent zo mooi als je je voelt. Help de natuur een handje met een draadlift, facelift, injectable- of rimpelbehandeling die je er jeugdiger, frisser en vrolijker laat uitzien. Overtuig je van het natuurlijke resultaat en kies ook voor mooi ouder worden.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Mooi ouder worden

Kwaliteit is onze passie

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dominique SkinSurgery Clinics

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”

Dominique Kortenoeven

Gecertificeerd Huidspecialist
Naomi

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.

Naomi Sambo

Gecertificeerd Huidspecialist
Michelle

Huidspecialist Michelle is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Michelle Kok

Gecertificeerd huidspecialist

Rimpelbehandeling

Rimpels en fijne lijntjes worden met de jaren dieper, waardoor je uiteindelijk ook ouder zult ogen. Bij Skin + Surgery Clinics zijn we gespecialiseerd in het verminderen of vervagen van rimpels door middel van het injecteren van injectable of fillers. Daar waar Injectable de spier relaxeert, vult de filler deze juist op. Tijdens het eerste consult bestuderen we jouw hele gezicht, waarna we zullen adviseren welke behandeling het beste bij jou past. Een natuurlijk resultaat vinden wij belangrijk. Door het wegnemen van storende factoren in het gezicht, zullen je mooie eigenschappen weer naar voren komen. Tel daar de flinke dosis zelfvertrouwen bij op en je verovert de wereld. Lees meer over onze rimpelbehandelingen

Mooi ouder worden

Prijzen en vergoedingen

Mooi ouder worden is een keuze. Je kunt bij Skin + Surgery terecht voor behandeling van een fronsrimpel, een filler of een facelift. En nog veel meer. Onze transparante tarieven zijn aan de behandelvorm gekoppeld. Cosmetische behandelingen worden normaliter niet vergoed.

Scroll link tonen?

Draadlift

Wanneer je last hebt van verslappingen of asymmetrie in het gezicht, zijn injectables niet altijd afdoende. De draadlift behandeling kan dan uitkomst bieden. Verscheidene artsen binnen Skin + Surgery zijn gespecialiseerd in deze behandeling. De draadlift is een geavanceerde techniek die, met behulp van oplosbare draden, verschillende gebieden van je gezicht of lichaam kan liften. Een chirurgische ingreep is niet nodig. De draadlift geeft een mooi en natuurlijk resultaat. Lees verder

Facelift

Na je vijftigste begint je gezicht tekenen van veroudering te vertonen. De huid wordt slapper, het volume in je gezicht neemt af en de kaaklijn raakt minder gedefinieerd. Wanneer de hoeveelheid verslapping niet goed te verhelpen is met een filler of draadlift behandeling, kan een facelift oplossing bieden. Dit kun je tezamen met de specialist bespreken.  Lees verder

Mooi ouder worden

Laat zien dat leeftijd slechts een getal is

Volumeverlies en huidveroudering in het gezicht is tegen te gaan. Skin + Surgery laat je op een gracieuze manier mooi ouder worden. Ervaar het zelf.