Oslo Skin Lab | Skin+Surgery

Hello Oslo Skin Lab, hello mooie huid!

Naar mate je ouder wordt neemt je huid in elasticiteit en volume af waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Dit hoort bij het proces van ouder worden, ook wel huidveroudering. Maar niet getreurd, Oslo Skin Lab geeft ondersteuning om dit proces te vertragen en zolang mogelijk te kunnen genieten van een jeugdig huidje. Een frisse blik geeft meer zelfvertrouwen waardoor je (letterlijk en figuurlijk) lekkerder in je vel zit. De oplossing zit in een zakje.

 

Wat doet collageen voor je huid?

Collageen is een eiwit dat ervoor zorgt dat onze huid gezond en stevig blijft. Ons lichaam heeft een grote voorraad collageen wat met de jaren afneemt. Je raadt het vast al. Hoe minder collageen je aanmaakt, hoe minder volume je in je gezicht hebt, waardoor je huid minder strak blijft en rimpels ontstaan. Wist je dat dit proces versnelt wanneer je rookt, drinkt en bij blootstelling aan UV. Tegenwoordig wil iedereen er jeugdig uitzien en een frisse blik behouden, hier is zeker een goede oplossing voor.

 

Dit kun je stimuleren door collageen stimulerende producten te consumeren zoals besjes, citrusfruit en peulvruchten, collageenrijke producten te smeren en supplementen te nemen naast je normale eetpatroon.

 

Wanneer moet je beginnen met extra collageen?

Naar mate je ouder wordt zal collageen in de huid afnemen. Dit begint ongeveer als je in de 20 bent en neemt per jaar met 1% af. Dit betekent dus niet dat je pas op latere leeftijd actie moet gaan ondernemen. Je kunt dit op ‘jongere’ leeftijd al stimuleren om langer elasticiteit en volume te behouden.

 

De voordelen van collageenpoeder

Het is belangrijk dat we onze huid zowel vanbinnen als buiten goed verzorgen. Wanneer je de huid wilt ondersteunen adviseren wij je extra collageen te nemen. Dit kan geen kwaad en geeft geen bijwerkingen. Wij zetten de voordelen even op een rijtje:

• Helpt de elasticiteit van de huid te behouden
• Maakt de huid van het gezicht en lichaam gladder, zachter en soepeler
• Zorgt voor een gladdere huid met minder rimpels en lijntjes
• Heeft een bewezen effect op zichtbaarheid van cellulite

 

Let er wel op dat je lichaam wat tijd nodig heeft voordat dit gestimuleerd wordt. Het effect zal per persoon verschillen en op een geleidelijke manier verlopen. Tip: Maak een foto voordat je start, na een aantal weken en na enkele maanden. Doordat je meerdere malen per dag in de spiegel kijkt kan het verschil niet gelijk opvallen. De foto’s kun je altijd even naast elkaar leggen om het verschil te zien.

 

Vaarwel grote potten

Vaarwel grote potten met pillen die heel veel ruimte innemen en hallo kleine handige verpakkingen die overal in passen. In samenwerking met Oslo Skin Lab zullen wij ter ondersteuning van de huid bij onze Sculptra, Profhilo en Draadliftbehandeling een Oslo Skin Lab pakket meegeven. Niet meer in een grote verpakking, maar in handige zakjes die makkelijk in je tas passen. Ideaal als je veel onderweg bent. (Ook zit er een leuke persoonlijke kortingcode bij!)

 

Oslo Skin Lab ondersteunt de huid

The Solution van Oslo Skin Lab is een collageen poeder die je huid gladder maakt, de elasticiteit van de huid helpt behouden en rimpels vermindert. Ook fijn om te weten dat dit collageen poeder geen toevoegingen zoals geur- of smaakstoffen bevat en je kunt het makkelijk door je drinken of havermout mengen, zonder dat je een vieze smaak proeft. Een echt pluspunt vinden wij.

 

 

 

Oslo Skin Lab 6 plaatjes

Geef jouw huid extra ondersteuning, de aanvulling zit in een zakje. Wil je meer weten over het collageen poeder van Oslo Skin Lab? Kom gerust even langs of neem contact met ons op. Wij geven je graag advies.

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster