Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Dr. Tha-In Signature Lift

Een combinatie van de mooiste behandelingen, uitgevoerd door een expert. Een totaalplaatje om jou weer te laten stralen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Dr. Tha-In Signature Lift

Alle expertises van Dr. Tha-In komen samen in haar Signature Lift. Behandelingen die perfect op elkaar zijn afgestemd, voor de meest optimale en langdurige resultaten.

Dr. Tha-In heeft jarenlange ervaring op het gebied van gelaatschirurgie en heeft inmiddels ruim 1500 ingrepen uitgevoerd. Ze opereert dagelijks en weet precies welke behandeling bij welke wensen of problemen past.

 

De Dr. Tha-In Signature Lift combineert al haar ervaring en expertise dan ook in één ingreep. Hiermee kunnen meerdere probleemgebieden worden aangepakt en optimale, langdurige resultaten worden bereikt. Dr. Tha-In Signature Lift omvat een volledige deep plane facelift, liposuctie met het liften van de hals en buccaal vet verwijdering. De Signature lift komt met de volledige nazorg pakket met medicatie, steunbanden en bindweefselmassages 3 maanden na de ingreep.

 

Met deze lift pakt u meerdere probleemgebieden zoals verslappingen aan de midface, kaaklijn en hals aan, en ook de hamsterwangen. Door deze gebieden tegelijkertijd aan te pakken geeft de Signature lift een fraai, jeugdig en natuurlijk resultaat. Dr Tha-In is een van de weinig chirurgen in Nederland die deze technieken met elkaar combineert en de lift tot in perfectie uitvoert.

 

Dr. Tha-In staat bekend als één van de beste in haar vak. Ze leert u graag kennen tijdens een persoonlijke consult, om te beoordelen of haar Signature Lift geschikt is voor u.

Deze Signature Lift vindt plaats onder een roesje en met lokale verdoving. Dit betekent dat u slaapt tijdens de ingreep en u voelt geen pijn. U bent dus erg slaperig en ontspannen en zal weinig van de ingreep meemaken.

 

De chirurg maakt korte incisies in de haargrens naast de slaap, voor het oor langs tot aan de oorlel. Hierdoor is de kans op zichtbare littekens minimaal, omdat ze in de natuurlijke plooien van het oor vallen. Het onderhuidse weefsel wordt gelift en vastgemaakt met hechtingen. Deze lossen vanzelf op, terwijl het weefsel op de nieuwe positie geneest.

 

Tijdens de ingreep wordt ook het buccale vet verwijderd. Dit geeft uw gezicht meer contour en een V-shape. Dit kan vaak vanaf de buitenkant, als de huid is losgemaakt. Het kan voorkomen dat het buccale vet dieper gelegen is. In dat geval zal de chirurg vanuit de binnenkant van uw mond, via een kleine incisie, het vet verwijderen.

 

Om de natuurlijke contouren van uw gezicht terug te brengen, en meer definitie te geven aan uw kaaklijn, zal de chirurg ook vet bij de onderkin verwijderen. Dit wordt gedaan met behulp van liposuctie. Een kleine buis wordt onder uw kin ingebracht, welke vervolgens het vet opzuigt.

 

De hele ingreep duurt zo’n 3 tot 4 uur. Na een korte uitslaapperiode mag u naar huis. Omdat u slaperig kunt zijn, mag u niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer. U moet dus worden opgehaald.

 

Vanaf 3 maanden na de ingreep komt u terug voor bindweefselmassages. Dit versoepelt de huid, onderliggende weefsel en littekens. De massages bevorderen het herstel en zorgen voor langer behoud van het resultaat.

Heeft u een operatieve behandeling in gedachte of gepland staan en komt u van ver? Wij begrijpen dat het al een hele onderneming is om gebracht en gehaald te worden. Na een operatieve behandeling mag u namelijk niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer. Na een Facelift mag u de eerste 48 uur niet alleen zijn. Ook komt u na een Facelift na twee dagen weer op controle, als u van ver komt kost dit reistijd. Daarom bieden wij extra service om te kunnen overnachten in het Van Der Valk zorghotel in Rotterdam Blijdorp. Daar kunt u (15 minuten van onze kliniek) bijkomen van de operatie en zal een verpleegster alle zorg op zich nemen. Het Zorghotel is te boeken vanaf 500,- euro per nacht. Vraag gerust naar de voorwaarden in onze kliniek, we helpen u graag.

 

Dr. Tha-In Signature Lift

Onze resultaten van de Signature Lift

Bekijk de resultaten van de verschillende faceliftbehandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling ziet u duidelijk het natuurlijke resultaat van de gezichtsverjonging.

Dr. Tha-In Signature Lift

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een facelift gaan altijd meerdere adviesgespreken met onze plastische chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of een facelift een geschikte behandeling voor jou is en welke soort facelift het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de faceliftbehandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de facelift hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar u vandaan komt en waarom u een facelift wenst, nemen we graag de tijd om u eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat uw wensen zijn. Wilt u een natuurlijk resultaat, passend bij uw leeftijd? Wat zijn uw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van uw gezicht? Door u te leren kennen, begrijpen we wat u wilt. Het gaat uiteindelijk om u. U mag de tijd nemen voor uw beslissing. Het is uw gezicht! Wij brengen uw innerbeauty en uw uiterlijke schoonheid weer in balans.

De Signature Lift is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. U mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. U mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand u na de behandeling met de auto ophalen. Er worden in onze kliniek verschillende faceliftbehandelingen onder verdoving uitgevoerd. Bij de Signature Lift wordt niet alleen de huid gelift, ook het onderliggende bind- en spierweefsel wordt strakgetrokken en het verzakte vetweefsel wordt naar zijn oorspronkelijke plek teruggebracht. Het buccale vet wordt verwijderd en er wordt liposuctie op de hals toegepast om de onderkin te verwijderen.

 

De Signature Lift duurt 3 tot 4 uur, waarbij zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift. Uw kaaklijn wordt strakker en uw neuslippenplooi prominenter. Het verwijderen van het buccale vet geeft u een meer gedefinieerde V-shape en met behulp van liposuctie wordt ook uw onderkin aangepakt. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Een facelift kan na 10 tot 15 jaar worden herhaald.

 

We begeleiden u graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat u maximaal voorbereid bent en met veel plezier uw herstel tegemoet gaat. Uw gezicht is de enkele dagen na de Signature Lift wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

U bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de Signature Lift normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. U bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om uw dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel uw gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

De Signature Lift is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruik maken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met uw behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: facelifts worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Dr. Tha-In Signature Lift

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van de Signature Lift zijn transparant en duidelijk. Een facelift wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Facelift S-lift

€ 4000,-

Facelift MACS Lift

€ 5000,-

Facelift

€ 7500,-

Facelift en halslift

€ 9000,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 10000,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 5000,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 3000,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 1000,- per uur

Dr. Tha-In Signature Lift

Veelgestelde vragen

De Signature Lift is per definitie een chirurgische ingreep. Dat betekent dat u wordt geopereerd. Het is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van uw gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid strakker gemaakt en gelift. Ook wordt het buccale vet verwijderd voor een meer gedefinieerde V-shape. De onderkin wordt verwijderd met behulp van liposuctie. Hierdoor krijgt u een strakke kaaklijn, hals, gladde huid en uw jeugdige contouren terug.

Als de Signature Lift niet het gewenste resultaat kan opleveren, zal de chirurg u een andere lift adviseren. Bij Skin + Surgery zijn we gespecialiseerd in verschillende type lifts en technieken.

 

Face slimming: deze unieke behandeling bestaat uit een combinatiebehandeling liposuctie hals en buccaal vetverwijdering. Faceslimming is geschikt voor mensen met een vol gelaat die meer definitie in hun gezicht willen. Deze ingreep wordt aangeraden wanneer de huidkwaliteit stevig is. Door een uitgebreide liposuctie van de hals uit te voeren, gecombineerd met het buccaal vetverwijderen worden de juiste accenten in het gelaat aangebracht zodat uw gezicht er slanker en jeugdiger uitziet.

 

De S-Lift: hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift, daarom wordt de ingreep ook wel ‘minilift’ of ‘mini facelift’ genoemd. Deze techniek is geschikt tot een bepaalde leeftijd en als de verslapping zich heeft beperkt tot de bovenste laag van de huid. Als er ook sprake is van verslappen van de onderliggende weefsellagen, zal de MACS-Lift of een facelift een betere keuze zijn.

 

De MACS-lift: hierbij wordt niet alleen de huid van de wang gelift, zoals bij de S-Lift of minilift, maar wordt ook het onderliggende steunweefsel meegenomen ( de SMAS laag). Deze techniek is geschikt wanneer het gelaat op meerdere lagen verslapt is. Dit is vaak vanaf de leeftijd 45 tot 50 jaar. De kaaklijn en de hals worden bij een MACS-lift niet meegenomen.

 

Facelift: Bij een facelift wordt een incisie gemaakt voor het oor en achter het oor. Hierbij worden de huid en de onderliggende bindweefsellaag (de SMAS laag) gelift. Een Facelift is een uitgebreidere lift dan een MACS lift. Bij een Facelift wordt namelijk de kaaklijn gelift. Deze lift kan volgens verschillende technieken worden gedaan zoals een plicatie van de SMAS laag of een deep plane Facelift. Onder chirurg zal u persoonlijk adviseren welk type het meest geschikt is voor u.

 

Face- en halslift: bij een face-/halslift wordt een incisie gemaakt voor het oor, achter het oor en onder de kin. Hierbij worden de wangen, de kaaklijn en de hals gelift. Tevens worden de onderliggende lagen namelijk de SMAS laag en de halsspieren (de platysmaspieren) gelift met een speciale techniek. Op deze manier worden de wangen, de kaaklijn en de hals op een natuurlijke en duurzame manier gelift zodat u langer kunt genieten van het resultaat.

 

Halslift met platysmaplastiek: Bij de halslift met platysmaplastiek ligt de focus volledig op de hals. Er wordt een incisie gemaakt achter de oren en onder de kin. Na een uitgebreide liposuctie van de hals worden de halsspieren gelift door deze naar elkaar toe te hechten (platysmaplastiek). Zo krijgt u een jeugdige, prachtige kaaklijn zonder littekens voor de oren. Het gelaat wordt hierbij niet gelift.

 

Signature Lift: Een Signature lift is een uniek lift van het gelaat dat uitgevoerd wordt door Dr. Tha-in. Het bestaat uit een combinatiebehandeling van bucaal vetverwijderen, liposuctie van de hals en vervolgens liften van het gelaat en de hals. Deze lift geeft niet alleen een verstrakking van uw gelaat maar brengt ook op de juiste punten accenten die u op een gedefinieerde manier natuurlijk mooier maakt. Dr. Tha-in bespreekt dit persoonlijk graag met u.

De Signature Lift is geschikt voor mensen die een natuurlijke verandering in hun gezicht wensen, en de verslapping willen verhelpen die er door de jaren heen is ontstaan. Het is een behandeling die meerdere probleemgebieden aanpakt: huidverslapping, bolle wangen, verslapte kaaklijn en een onderkin. De chirurg zal altijd beoordelen of deze lift u het gewenste resultaat kan geven, of indien een andere lift een geschikter alternatief is.

Het is de enige facelift die meerdere probleemgebieden aanpakt: van huidverslapping rondom de wangen en kaak, tot vet van bolle wangen en een onderkin.

 

Omdat u behandelingen combineert heeft u één ingreep en één keer de hersteltijd. Ook brengt het een financieel voordeel met zich mee dan wanneer u de behandelingen los zou doen.

 

Deze behandeling geeft drastische en optimale resultaten die mooi en natuurlijk blijven. Het verandert subtiel de vorm van uw gezicht (meer een V-shape) en brengt uw jeugdige contouren terug.

Juist omdat meerdere behandelingen worden gecombineerd, is het herstel langer en intensiever.

 

Zoals bij alle cosmetische ingrepen, zijn de uiteindelijke resultaten veel meer afhankelijk van de vaardigheid van de chirurg dan van de feitelijk gebruikte techniek.

 

U krijgt kleine littekens, maar onze chirurg zal ze zo goed mogelijk verbergen.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding, infectie of zenuwletsel. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

 

Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van je gezicht. De complicaties zijn niet blijvend en herstelt vaak in de loop der tijd van 3-4 maanden na de ingreep.

 • Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat er iemand u kan helpen.
 • Slaap in rugligging op 2 hoofdkussen. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
 • In de eerste twee weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
 • Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
 • Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
 • Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
 • Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
 • Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
 • Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
 • Plan u sociale contacten. Blijf een weekje thuis. Het behandelde gebied zal de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
 • Eén à twee weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kan u uw sociale activiteiten weer hervatten.
 • We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
 • Na 3 maanden is het raadzaam om te beginnen met bindweefselmassages. Dit versoepelt de huid, onderliggende weefsel en littekens. De massages bevorderen het herstel en zorgen voor langer behoud van het resultaat.
 • Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift: de ingreep

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt uw vragen over een facelift

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Dr. Tha-In Signature Lift

“Toen ik haar ontmoette wist ik gelijk dat ik bij haar goed zat.”

Dr. Tha-In heeft meer dan 10 jaar ervaring, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en heeft een persoonlijke band met haar cliënten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wilt u meer informatie over een facelift, of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als u uw e-mailadres invult, sturen we u ook onze maandelijkse nieuwsbrief. U kunt u hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Dit is wat onze klanten van ons vinden

De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 520 ervaringen is 8,8 / 10

10/10
Vanaf het begin, het consult, tot de behandeling zelf ben ik zo goed geholpen. Esther de assistent, en Thanya de chirurg zijn echt toppers. Schone mooie locatie, een erg goede behandeling en na drie weken zie ik er weer helemaal tip en top uit. Ik ben echt heel erg tevreden en kan iedereen Thanya en deze kliniek aanraden.
Frank van den Bichelaer
10/10
Nadat mijn vriend een ooglidoperatie heeft ondergaan, ben ik dat ook gaan doen. Alles verliep makkelijk. De operatie ging gemakkelijk. De assistente liep zelfs mee naar de auto. Een ice-pack nam ik mee de auto in. Dat was erg lekker. Direct urenlang koelen. Tip: 24uur liggen met zakjes diepvries erwten en de volgende dag geen blauwe plekken.
Ze hebben me 's morgens direct gebeld over voorgang. Alles keurig. Ben heel blij met resultaat! Gisteren eindcontrole. Dank je Tanya!
Saskia
9/10
Vakkundig en zeer professioneel. Zeer fijne kliniek en totaal geen blauwe plekken of bulten, mijn angst heb ik overwonnen door goed personeel en luisterend oor.
Wendy
Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak