Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Facelift: Welke behandeling heb ik nodig?

Klaar met rimpels, lijntjes en ingevallen wangen? Maar welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er? Met een facelift bij Skin + Surgery zijn deze problemen verleden tijd. Wij maken graag samen met u de stap en begeleiden u tijdens hele proces.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Een Facelift bij Skin+Surgery

Ben je geïnteresseerd in het ondergaan van een facelift, maar wil u eerst weten welke soorten Facelifts er zijn? Op deze pagina vindt u meer informatie over ons aanbod en kunt u zich alvast inlezen welke behandeling passend is aan uw wensen voorafgaand het consult.

De verschillende Faceliften die Skin+Surgery aanbiedt zijn uiteenlopend, iedereen is authentiek en heeft daarom een persoonlijke behandeling nodig. Welke Facelifts zijn er allemaal en welke techniek past bij mijn wensen? Onze Cosmetisch Chirurg Dr. Thanya Tha-in luistert naar uw verhaal geeft passend advies welke behandeling voor u geschikt is om het gewenste resultaat te behalen. De juiste behandeling kan er weer voor zorgen dat u weer uitziet zoals u zich voelt. 

 

Bent u benieuwd naar welke facelift behandeling geschikt is voor u? Wij hebben informatie over de techniek die toegepast wordt hieronder samengevat. Heeft u vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We bespreken graag uw wensen tijdens een consult, waarna we samen kijken wat het beste bij u past. De prijzen van onze Facelift behandelingen kunt u terugvinden op onze prijzenpagina.

 

Wilt u meer weten over onze facelift in Bergschenhoek? Onze specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wil je meer weten over de ervaringen van andere cliënten tijdens hun facelift bij Skin + Surgery? Bekijk onze reviews op KliniekErvaringen.nl en laat je overtuigen. Skin + Surgery Clinics is de winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat je niet alleen in goed handen bent, maar dat je in de beste handen bent!

Een Faceslimming behandeling is een unieke behandeling die bestaat uit een combinatie van een liposuctie hals en buccaal vetverwijdering. Faceslimming is geschikt voor mensen met een vol gelaat die meer definitie in hun gezicht willen. Deze ingreep wordt aangeraden wanneer de huidkwaliteit stevig is. Door een uitgebreide liposuctie van de hals uit te voeren, gecombineerd met het buccaal vetverwijderen worden de juiste accenten in het gelaat aangebracht zodat uw gezicht er slanker en jeugdiger uitziet. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

Bij een Facelift-S wordt alleen de huid van de wang gelift, daarom wordt de ingreep ook wel ‘minilift’ of ‘mini facelift’ genoemd. Deze techniek is geschikt tot een bepaalde leeftijd en als de verslapping zich heeft beperkt tot de bovenste laag van de huid. Als er ook sprake is van verslappen van de onderliggende weefsellagen, zal de MACS-Lift of een facelift een betere keuze zijn. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

 

Bij een MACS-Lift wordt niet alleen de huid van de wang gelift, zoals bij de S-Lift of minilift, maar wordt ook het onderliggende steunweefsel meegenomen ( de SMAS laag). Deze techniek is geschikt wanneer het gelaat op meerdere lagen verslapt is. Dit is vaak vanaf de leeftijd 45 tot 50 jaar. De kaaklijn en de hals worden bij een MACS-lift niet meegenomen. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

 

Bij een facelift wordt een incisie gemaakt voor het oor en achter het oor. Hierbij worden de huid en de onderliggende bindweefsellaag (de SMAS laag) gelift. Een Facelift is een uitgebreidere lift dan een MACS lift. Bij een Facelift wordt namelijk de kaaklijn gelift. Deze lift kan volgens verschillende technieken worden gedaan zoals een plicatie van de SMAS laag of een deep plane Facelift. Onder chirurg zal u persoonlijk adviseren welk type het meest geschikt is voor u. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

 

Bij een Face-/Halslift wordt een incisie gemaakt voor het oor, achter het oor en onder de kin. Hierbij worden de wangen, de kaaklijn en de hals gelift. Tevens worden de onderliggende lagen namelijk de SMAS laag en de halsspieren (de platysmaspieren) gelift met een speciale techniek. Op deze manier worden de wangen, de kaaklijn en de hals op een natuurlijke en duurzame manier gelift zodat u langer kunt genieten van het resultaat. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

 

Bij de halslift met platysmaplastiek ligt de focus volledig op de hals. Er wordt een incisie gemaakt achter de oren en onder de kin. Na een uitgebreide liposuctie van de hals worden de halsspieren gelift door deze naar elkaar toe te hechten (platysmaplastiek). Zo krijgt u een jeugdige, prachtige kaaklijn zonder littekens voor de oren. Het gelaat wordt hierbij niet gelift. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

Onze Signature lift is een unieke lift van het gelaat die uitgevoerd wordt door Dr. Tha-in. Dr. Tha-In combineert al haar ervaring en expertise dan ook in één ingreep. Hiermee kunnen meerdere probleemgebieden worden aangepakt en optimale, langdurige resultaten worden bereikt. Het bestaat uit een combinatiebehandeling van buccaal vetverwijderen, liposuctie van de hals en vervolgens liften van het gelaat en de hals. Deze lift geeft niet alleen een verstrakking van uw gelaat maar brengt ook op de juiste punten accenten die u op een gedefinieerde manier natuurlijk mooier maakt. Dr. Tha-in bespreekt dit persoonlijk graag met u. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

 

Facelift kosten

Onze resultaten van een facelift

Wil je meer lezen over de ervaringen van andere cliënten die bij Skin + Surgery een facelift hebben ondergaan? Ben je benieuwd naar hun resultaten en wat ze vonden van de prijs-kwaliteitverhouding? Op deze pagina kun je een hoop voor en na foto’s vinden. Wat je zult merken aan onze facelift resultaten is hoe natuurlijk het eruit zien ondanks de grote veranderingen. Onze cliënten vertellen je graag meer, je kunt de reviews op Kliniekervaringen.nl lezen. De facelift kosten kun je op deze pagina vinden of je kunt de prijzenpagina bezoeken.

Facelift kosten

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Welke soorten Facelifts zijn er? En welke techniek geeft voor mij het mooiste resultaat? Aan een facelift gaan altijd meerdere adviesgesprekken met onze plastische chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of een facelift een geschikte behandeling voor jou is en welke soort facelift het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de facelift behandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er word je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de facelift hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je een facelift wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Een facelift is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen. Er worden in onze kliniek verschillende faceliftbehandelingen onder verdoving uitgevoerd: een S-lift ofwel minilift, een uitgebreidere MACS-lift en een omvangrijke hals-facelift. De overtollige huid in het gezicht en eventueel de hals wordt verwijderd. Bij een MACS-lift en hals-facelift wordt ook het onderliggende bind- en spierweefsel strakgetrokken en het verzakte vetweefsel naar zijn oorspronkelijke plek teruggebracht.

 

De behandeltijd is afhankelijk van welk soort facelift je kiest. De S-lift duurt ongeveer 1,5 uur. Hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift. De MACS-lift duurt circa 2 uur, waarbij zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift. Je kaaklijn wordt strakker en je neuslippenplooi prominenter. De uitgebreide hals-facelift neemt nog iets meer tijd in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en een strakker en jeugdiger gezichtsvorm. De diepe huidplooien verdwijnen. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Een facelift kan na 10 tot 15 jaar worden herhaald.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Je gezicht is de enkele dagen na de facelift wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken na een facelift drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de facelift normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna.

Een facelift is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandelend arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: facelifts worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Goedkope facelift kosten maken onderdeel uit voor de keuze van een kliniek. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Facelift kosten

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert kwaliteit voor een scherpe prijs en dat is te zien aan onze facelift kosten. De kosten van een facelift zijn afhankelijk van de behandeling die je kiest en of je extra behandelingen wil toevoegen. Lees meer over de verschillende soorten facelift behandelingen om je te helpen met je keuze. Vraag ook een vrijblijvend adviesgesprek aan zodat onze specialisten je gezicht kunnen analyseren en op basis hiervan je een advies kunnen geven. In sommige medische gevallen kan een facelift worden vergoed. Vraag naar meer informatie bij je zorgverzekeraar.

Facelift S-lift

€ 4000,-

Facelift MACS Lift

€ 5000,-

Facelift

€ 7500,-

Facelift en halslift

€ 9000,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 10000,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 5000,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 3000,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 950,- per uur

Facelift kosten

Veelgestelde vragen

Een facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van je gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Hierdoor krijgen je gezicht, hals en kaaklijn een jeugdige contour. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

Bekijk onze video’s hieronder waarbij Dr. Thanya Tha-In uitlegt wat een facelift precies inhoudt.

Welke soorten Facelift bij uw gezicht past bespreekt u samen met onze cosmetisch chirurg tijdens een vrijblijvend consult in onze kliniek. Samen met onze specialist wordt er aan de hand van uw wensen een persoonlijke en op maat gemaakt behandelplan gerealiseerd. De verschillende soorten Facelifts die u bij Skin + Surgery Clinics kunt ondergaan ziet u hierdonder.

 

De S-Lift: hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift, daarom wordt de ingreep ook wel ‘minilift’ of ‘mini facelift’ genoemd. Deze techniek is geschikt tot een bepaalde leeftijd en als de verslapping zich heeft beperkt tot de bovenste laag van de huid. Als er ook sprake is van verslappen van de onderliggende weefsellagen, zal de MACS-Lift of een facelift een betere keuze zijn.

 

De MACS-lift: hierbij wordt niet alleen de huid van de wang gelift, zoals bij de S-Lift of minilift, maar wordt ook het onderliggende steunweefsel meegenomen. Deze techniek is geschikt wanneer er meer verslapping is, wanneer er sprake is van een groter te liften gebied en is vaak van toepassing vanaf een bepaalde leeftijd. De hals wordt bij een MACS-lift niet meegenomen.

 

Face- en halslift: bij een face-/halslift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet alleen de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel gelift, maar ook de hals wordt meegelift.

 

Halslift met platysmaplastiek: deze lift wordt geadviseerd als met name de hals (en onderliggende spieren) zijn verslapt. De huid van het gezicht wordt bij deze behandeling niet meegelift.

 

Face slimming: deze unieke behandeling pakt bolle hamsterwangen en een hardnekkige onderkin aan. In dit geval is er dus geen sprake van enorme verslapping, maar wel van ongewenst volume waardoor je bijvoorbeeld een babyface hebt.

 

Dr. Tha-In Signature Lift: in deze lift komen alle expertises van Dr. Tha-In samen. Door haar jarenlange ervaring te combineren kan zij dankzij deze lift meerdere probleemgebieden in één keer aanpakken en bereikt ze verbluffende resultaten.

Een facelift is geschikt voor mensen die een natuurlijke verandering in hun gezicht wensen, en de verslapping willen verhelpen die er door de jaren heen is ontstaan. De mate van de verslapping van de huid en onderliggende weefsels bepalen of een facelift noodzakelijk is. De chirurg zal altijd beoordelen welk type lift jou het mooiste resultaat kan geven. De leeftijd voor een facelift kan variëren van 40 tot 70 jaar. Al adviseren we om na het 70ste levensjaar geen operatieve lift meer te doen. De reden is dat door de leeftijd de onderlaag vaak ernstig verslapt is en daardoor niet goed gelift kan worden. Welke soorten Facelifts er zijn en welke lift er bij uw wensen aansluit adviseert onze cosmetisch chirurg graag tijdens een vrijblijvend consult.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn single-use en van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van je gezicht. Dit laatste is meestal niet blijvend.

Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat er iemand u kan helpen.
Slaap in rugligging op 2 hoofdkussen. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
In de eerste twee weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
Plan u sociale contacten. Blijf een weekje thuis. Het behandelde gebied zal de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
Eén à twee weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kan u uw sociale activiteiten weer hervatten.
We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift: de ingreep

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Facelift kosten

Herken jij jezelf nog?

De kosten van een facelift spelen vaak een grote rol in de keuze voor een kliniek. Skin + Surgery begrijpt dit helemaal en biedt daarom eerlijke prijzen aan. De effecten van ouderdom kunnen als een schrik voelen, vooral als je je nog jong voelt. Sommige herkennen zichzelf niet meer in de spiegel. De hangende huid kan je moe doen lijken en dat terwijl je nog vol energie bent. Een facelift bij Skin + Surgery kan de oplossing zijn dus schroom niet en plan een vrijblijvend adviesgesprek in voor een facelift.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over een facelift, of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak