Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo Utrecht

Laat je huid van binnenuit stralen met een Profhilo behandeling in Utrecht. Profhilo zorgt voor een prachtige glow en een frisse uitstraling.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Profhilo in Utrecht

Profhilo is een bijzondere filler, omdat het geen volume toevoegt aan de huid maar juist de huid van binnenuit verzorgt. Een Profhilo behandeling in Utrecht zorgt voor optimale hydratatie, huidherstel en celvernieuwing. Zo krijg jij die mooie glow!

Profhilo Utrecht – Heb jij nog genoeg volume in je huid, maar is je huid droog en dof? Dan is een Profhilo behandeling in Utrecht de juiste keuze voor jou! Profhilo zorgt voor een stevige, stralende huid en hydrateert de huid van binnenuit. Daarnaast verbetert het de elasticiteit, textuur en teint van de huid zonder extra volume toe te voegen.

 

Na ons dertigste levensjaar neemt de aanmaak van elastine en collageen in onze huid. Op den duur zal dit zorgen voor huidverslapping, maar vaak zijn fillers die volume toevoegen nog niet nodig. Profhilo is een innovatieve filler behandeling die huidverslapping tegengaat, zonder volume toe te voegen aan je gezicht. Middels kleine injecties wordt hyaluronzuur in de puurste vorm geïnjecteerd in de huid. De huid zelf wordt hiermee aan het werk gezet en herstelt zich van binnenuit. Een Profhilo behandeling in Utrecht zorgt ervoor dat je een stevige huid, een prachtige glans en een natuurlijk resultaat krijgt.

 

Profhilo bestaat 100% uit hyaluronzuur. Ons lichaam produceert van natuur hyaluronzuur maar dit vermindert, net als elastine en collageen, met de jaren. Deze eiwitvezels geven structuur en elasticiteit aan de huid, waardoor de afname ervan zorgt dat de huid verslapt en dof wordt. Profhilo is eigenlijk een injecteerbare moisturizer, dat waterbindend hyaluronzuur onder het huidoppervlak verbindt en zo een frisse uitstraling creëert.

 

Ben je enthousiast over wat Skin + Surgery voor jou kan betekenen? Vraag naar meer informatie over onze Profhilo behandeling in Utrecht tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Ben je woonachtig in de regio Utrecht? Kom je bijvoorbeeld uit Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, of Veenendaal. Dan hoef je niet ver te reizen voor een Profhilo behandeling in Utrecht! Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt.

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken

Profhilo resultaten in Utrecht

Resultaten van een Profhilo behandeling

Skin + Surgery beschikt over specialisten met jarenlange ervaring en een sterk oog voor esthetiek. Lees de reviews van onze tevreden cliënten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen. Benieuwd naar de resultaten van een Profhilo behandeling in Utrecht? Bekijk de mooie resultaten onderaan de pagina.

Profhilo in Utrecht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Profhilo prijzen in Utrecht

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert eerlijke en transparante tarieven die voor een grote doelgroep betaalbaar zijn. Met een Profhilo behandeling in Utrecht krijg jij weer je frisse uitstraling terug. Een Profhilo behandeling om cosmetische redenen wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo behandeling

€ 375,- per behandeling

Profhilo behandeling - kuur

€ 695,- voor 2 behandelingen

Profhilo behandeling - kuur

€ 995,- voor 3 behandelingen

Profhilo in Utrecht

Veelgestelde vragen

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Profhilo kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

Het gezicht

De hals

Het decolleté

De handen

De armen

De buik

De Profhilo behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping, oppervlakkige rimpeltjes en roodheid wilt verhelpen, is Profhilo een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: vanaf ons 30ste levensjaar maken we minder collageen aan en is de Profhilo behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling.

 

Stoor je je aan een specifieke rimpel? Of heb je veel huidverslapping? Dan geeft deze behandeling misschien niet het gewenste effect. Uiteraard bespreken onze artsen graag welke behandeling dan het beste bij je past.

Een Profhilo behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandeling te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Voor de jongere huid zijn 2 behandelingen vaak voldoende.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo in Utrecht

Een betrouwbaar adres dichtbij

Ben je opzoek naar een kliniek in Utrecht waar jij een Profhilo behandeling kan laten doen? Skin + Surgery helpt je graag verder in onze kliniek in Leidsche Rijn. Je kunt Skin + Surgery Clinics ook in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam, vinden. We leveren advies op maat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak met één van onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak