Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo Lichaamsbehandeling

De Profhilo lichaamsbehandeling zorgt voor een verstevigde en gezonde lichaamshuid zonder onder het mes te hoeven gaan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Profhilo lichaamsbehandeling

Met Profhilo lichaamsveroudering tegen gaan

De Profhilo lichaamsbehandeling is een anti-aging behandeling die gebruikt maakt van een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur. Deze filler is speciaal ontwikkeld om de huidverslapping van het lichaam tegen te gaan. Soms is onder het mes gaan dus helemaal niet nodig.

Profhilo lichaamsbehandeling – We merken het allemaal. Naar mate we ouder worden verslapt onze huid, neemt onze natuurlijke glow af en is de huid minder veerkrachtig. Dit hoort allemaal bij het verouderingsproces en is dus, in principe, heel normaal. Het is daarom ook niet mogelijk om dit compleet tegen te gaan. Wel is het mogelijk dit proces te vertragen door middel van de Profhilo lichaamsbehandeling. Voornamelijk voor mensen vanaf 30 jaar is de Profhilo lichaamsbehandeling aan te raden. Wanneer het lichaam begint minder collageen aan te maken, verschilt per persoon. Het gemiddelde dat vaak genomen word is 25 jaar. Vanaf 30 jaar is het slim om deze huidverslapping van het lichaam tegen te gaan. Wat de Profhilo lichaamsbehandeling anders maakt dan andere fillerbehandelingen is dat Profhilo geen volume toevoegt.

 

De Profhilo lichaamsbehandeling functioneert als een anti-aging behandeling die huidverslapping tegengaat en tot een zekere mate terugdraait. De filler Profhilo bestaat uit een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur er zijn geen andere chemische toevoegingen. Deze formule is speciaal ontwikkeld om huidverslapping van het lichaam tegen te gaan en werkt ook zeer hydraterend op de huid. De rekbaarheid en de stevigheid van de huid worden vergroot door de aanmaak van collageen en elastine die gestimuleerd word door Profhilo. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger, veerkrachtiger en gezonder word.

 

De Profhilo lichaamsbehandeling kan op verschillende plekken ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan de nek, de hals, het decolleté, de handen, de armen en de knieën. De huid wordt van binnenuit gehydrateerd en de celvernieuwing zorgt voor de glow waar je naar op zoek bent. De filler wordt geïnjecteerd en verspreid zich onder het huidoppervlak. De behandeling is nagenoeg pijnloos.  Ben je benieuwd naar wat de Profhilo lichaamsbehandeling voor jou kan betekenen? Maak nu een afspraak in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek.

De Profhilo lichaamsbehandeling kan het beste 2 tot 3 keer ondergaan worden met tussenpauzes van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Het is belangrijk om te beseffen dat deze behandeling niet meteen een resultaat geeft. De Profhilo lichaamsbehandeling werkt van binnenuit en dat betekent dat er tijd nodig is om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De positieve effecten van de Profhilo lichaamsbehandeling zullen op te merken zijn vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling.

 

Daarnaast raden we aan jaarlijks onderhoudsbehandeling te ondergaan om langer van de prachtige resultaten te kunnen genieten. Ook dit is wederom afhankelijk van de conditie van de huid. Voor sommigen zal 1 onderhoudsbehandeling per jaar genoeg zijn. Voor anderen geldt dat 2 beter zullen zijn. Onze Skin + Surgery specialisten adviseren je graag verder op basis van jouw specifieke situatie.

Profhilo lichaamsbehandeling

Resultaten van een Profhilo lichaamsbehandeling

Een Profhilo lichaamsbehandeling is de manier om jouw lichaamshuid te verstevigen als je liever niet onder het mes wilt. Door middel van kleine injecties met hoogwaardig hyaluronzuur wordt de filler in de huid gespoten. Dit geeft uitstekende resultaten, die met een herhaalbehandeling na 1 of 2 jaar zichtbaar blijven. De Profhilo lichaamsbehandeling is een langetermijninvestering waar je over een langere periode nog de resultaten van kunt zien. Bekijk de prachtige resultaten in het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en de bovenarmen. Bezoek ook kliniekervaringen.nl om de reviews van onze Skin + Surgery cliënten te zien.

Profhilo lichaamsbehandeling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Profhilo lichaamsbehandeling

Prijzen en vergoedingen

Met een Profhilo lichaamsbehandeling krijg je op een natuurlijke manier een sterkere en gezondere lichaamshuid. Dit doet Skin + Surgery tegenover een eerlijke en transparante prijs. Schoonheid moet bereikbaar kunnen zijn voor iedereen en daarom zijn onze prijzen inclusief voor- en nazorg. Helaas wordt de Profhilo lichaamsbehandeling niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo lichaamsbehandeling

€ 750,- kuur van 2 behandelingen

Profhilo lichaamsbehandeling

Veelgestelde vragen

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling tot andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo lichaamsbehandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creëert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo lichaamsbehandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische veranderingen wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van 10 injecties in het gekozen gebied: voor de nek en hals, het decolleté, de handen, de armen en de knieën. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt, dit trekt snel weer weg.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

De Profhilo lichaamsbehandeling kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

+ Het gezicht

+ De hals

+ Het decolleté

+ De handen

+ De armen

+ De buik

De Profhilo lichaamsbehandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping wilt verhelpen, is Profhilo Body een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: bijvoorbeeld na de geboorte van een kind is de Profhilo Body behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling om verslapping tegen te gaan en de huid te versterken.

Een Profhilo lichaamsbehandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuurverband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandelingen te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Het pakket bestaat uit 2 behandelingen en kan eventueel jaarlijks onderhouden worden.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo lichaamsbehandeling

Pak lichaamshuid verslapping aan

De Profhilo lichaamsbehandeling body is de behandeling die jouw lichaam niet alleen hydrateert, maar ook nog eens jouw huid van binnenuit verzorgt. Skin + Surgery specialisten analyseren je huid en lichaam tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kijken naar welke behandeling het beste bij je past. Vaak blijkt dat een operatie niet eens nodig is, maar dat een Profhilo behandeling body de grootste huidverslappingen al kan aanpakken. Kies voor een strakkere, jongere en frissere huid en maak direct een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak