Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Fillers Utrecht

Rimpels, lijntjes, plooien en volumeverlies zijn verleden tijd. Met fillers herstel je de contouren van je gezicht waardoor je een jeugdige uitstraling krijgt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Fillers Utrecht

Ben jij opzoek naar de juiste kliniek in Utrecht voor fillers? Wil jij eruit zien van buiten, zoals je je van binnen voelt, jeugdig en energiek? Bij Skin + Surgery hebben we een oog voor esthetiek, wat ervoor zorgt dat de resultaten van onze fillers in Utrecht zeer natuurlijk zijn.

Fillers Utrecht – Als je het verouderingsproces tegen wilt gaan, kunnen fillers daarbij helpen. Met de jaren neemt de stevigheid en elasticiteit van onze huid af. Dit komt omdat we minder elastine en collageen aanmaken naarmate we ouder worden. Hierdoor verlies je volume en ontstaan er rimpels en plooien. Fillers zorgen voor direct volumeherstel en zijn geschikt voor verschillende gebieden. Een behandeling met fillers in Utrecht verbetert de contouren in je gezicht en voegt weer volume toe, zodat je weer jeugdig oogt.

 

Je kunt een hoop met fillers in Utrecht bereiken. Of je nou vollere lippen wilt, hangende mondhoeken wil corrigeren, je kaaklijn en jukbeenderen wil accentueren, of van de bobbel in je neus af wil. Fillers in Utrecht kunnen je ingevallen wangen liften en een gummy smile verwijderen. Onze ervaren cosmetisch artsen bespreken jouw wensen en realiseren deze.

 

Skin + Surgery specialisten werken nauwkeurig alleen met A-merk fillers op basis van hyaluronzuur. Deze stof komt van nature al in je lichaam voor en hydrateert de huid. Door de esthetische kennis en ervaring van onze specialisten zullen de veranderingen zowel subtiel als natuurlijk zijn.

 

Fillers in Utrecht worden gebruikt voor allerlei behandelingen. Denk aan onze Liquid facelift, de Vampire facelift of de Profhilo behandeling. We bieden ook aparte filler behandelingen voor transgenders en voor runners face. Vraag naar meer informatie tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Fillers kun je eigenlijk zien als een soort fijn penseel. Het is uitermate geschikt voor precisiewerk en verfijnde aanpassingen. Velen denken bij fillers gelijk aan het opvullen van de lippen, wat een veel voorkomende behandeling is. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

 

Fillers in Utrecht kunnen je gezicht op een hele subtiele manier balanceren en ‘beeldhouwen’. Jouw gezicht is niet 100% symmetrisch, en symmetrie is mooi. Fillers kunnen hierbij helpen. Als je een lang, dun gezicht hebt, kun je meer vormen en contouren creëren door middel van injecties langs de slapen, wangen en kaaklijnen. Kaak sculptuur is een goed voorbeeld van een behandeling die het algehele uiterlijk verbetert. Zo zijn er meer fillers in Utrecht die jouw gezicht kunnen balanceren en jouw algehele schoonheid kunnen benadrukken.

 

Daarnaast kunnen fillers in Utrecht het uiterlijk van littekens en de effecten van ouderdom, verbeteren. Als je je zorgen maakt over rimpels of een slappe huid in je gezicht of nek, kunnen fillers in Utrecht je daar ook bij helpen. Skin + Surgery gebruikt fillers die hyaluronzuur bevatten. Deze fillers in Utrecht verwijderen kraaienpootjes, fijne lijntjes en voorhoofdsrimpels.

 

Maar het fijnste aan fillers is misschien wel het feit dat er geen lange hersteltijd nodig is. Wanneer je een afspraak maakt voor fillers in Utrecht, hoeft je niet je hele dag op te geven. Het hele proces duurt ongeveer een half uur. Na je consult duren de injecties slechts enkele minuten. Hoewel je roodheid, zwelling en blauwe plekken kunt krijgen, kun je  normale activiteiten onmiddellijk hervatten (behalve sporten, we raden aan minimaal 24 uur te wachten).

 

Maar fillers kunnen je ook minder mooi maken. Dit kan voorkomen als je niet naar een specialist gaat maar ook als je overboord gaat met fillers in Utrecht. Skin + Surgery specialisten beschikken over een sterk ook voor esthetiek, dus over het eerste punt hoef je je geen zorgen te maken. Ben je bij een andere kliniek geweest en zijn de resultaten niet naar wens? Geen zorgen, ook hier kan Skin + Surgery in Utrecht je van af helpen. In plaats van enkele maanden te wachten, kunnen we op hyaluronzuur gebaseerde fillers oplossen met hyaluronidase.

Ben je woonachtig in de regio Utrecht? Kom je bijvoorbeeld uit Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, of Veenendaal. Dan hoef je niet ver te reizen voor fillers! Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt.

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken

Fillers in Utrecht

Resultaten van een filler behandeling

Het injecteren van fillers is geen moeilijke procedure. Wel is het belangrijk dat je geholpen wordt door een specialist met esthetische focus. Skin + Surgery beschikt over specialisten met jarenlange ervaring en een sterk oog voor esthetiek. Lees de reviews van onze tevreden cliënten op Kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen.

Fillers in Utrecht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Je eerste stap op weg naar het herwinnen van de natuurlijke schoonheid van je gezicht, is het maken van een afspraak voor een gratis consult in onze kliniek. Je kunt in een persoonlijk gesprek in een ontspannen setting je vragen stellen en je wensen aangeven. Onze cosmetisch arts bespreekt op basis van je wensen de behandelmogelijkheden en geeft aan wat de beste filler voor jou is. En welke resultaat je kunt verwachten. De behandeling kan een combinatie van botox en fillers zijn.

 

Je krijgt informatie en uitleg over het gehele behandeltraject. Over hoeveel filler er tijdens de behandeling nodig is en hoelang de filler blijft zitten. Er worden tijdens het adviesgesprek foto’s gemaakt van je specifieke gezichtsdelen die met fillers in Utrecht worden behandeld. Deze worden vergeleken met de foto’s na de fillerbehandeling, om je een goed beeld te geven van het natuurlijke effect van de fillers. Je tekent samen met de cosmetisch arts een behandelovereenkomst, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Het injecteren van fillers in Utrecht is vrijwel pijnloos en gebeurt meestal zonder plaatselijke verdoving. Als je vollere lippen wilt, wordt vaak voorafgaande aan de lip filler een verdovende crème of plaatselijke verdoving gebruikt. Dit vanwege de gevoeligheid van de lippen. Je voorhoofd is gevoeliger dan je jukbeenderen. De filler wordt met een zeer dun naaldje op de specifieke huidplek ingebracht. Het optimale resultaat is al na een paar dagen goed zichtbaar.

 

De fillerbehandeling duurt niet langer dan 15 tot 30 minuten. Je mag na de ingreep naar huis. Het hyaluronzuur lost op natuurlijke wijze na enkele maanden op in je lichaam. Het resultaat van de fillerbehandeling blijft tot een jaar zichtbaar. De volume bevorderende fillers in Utrecht voor de diepere rimpels en lijntjes zijn tussen de 12 en 18 maanden effectief. Een volgende fillerbehandeling is mogelijk en zelf nog effectiever, omdat de huid na de eerste keer meer collageen aanmaakt.

Skin + Surgery werkt met een zelf ontwikkeld nazorgprotocol, om ervoor te zorgen dat je snel herstelt en het mooiste resultaat bereikt. De roodheid en zwelling van de huid verdwijnen vanzelf binnen een paar dagen. De blauwe plekjes bij de injectieplaatsen zijn binnen een week weg. Je kunt de zwelling tegengaan door direct na de behandeling te starten met koelen.

 

Je mag na 24 uur je gezicht voorzichtig reinigen. Make-up aanbrengen is ook weer toegestaan. Het wordt afgeraden om de eerste 24 tot 48 uur zware fysieke arbeid, intensieve sport of andere inspannende lichamelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast is het verstandig om de behandelde plek de eerste twee weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht, onder de zonnebank of naar de sauna te gaan.

Skin + Surgery werkt uitsluitend met hoogwaardige, veilige fillers. Er is een kleine kans op een allergische reactie of een infectie. Deze risico’s zijn echter minimaal. Bij twijfel over je herstel kun je altijd contact opnemen met je arts bij Skin + Surgery.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: cosmetische behandelingen zoals filler behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren, cosmetisch arts. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Fillers in Utrecht

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery prijst eerlijkheid en transparantie. Daarom wordt je vroegtijdig geïnformeerd over de kosten van fillers in Utrecht, inclusief de bijbehorende voor- en nazorg. Fillers om cosmetische redenen worden niet door een zorgverzekeraar vergoed.

Filler behandeling

Vanaf € 295,-

Fillers in Utrecht

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Intake met 3D simulatie

Lipfiller behandeling door Drs. Kim de Weijer

Fillers in Utrecht

Een betrouwbaar adres dichtbij

Ben je opzoek naar een kliniek in Utrecht waar jij je fillers kan laten doen? Skin + Surgery helpt je graag verder in onze kliniek in Leidsche Rijn. Je kunt Skin + Surgery ook in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam, vinden. We helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend consult. Maak snel een afspraak met één van onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak