Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Bindweefselmassage

Heeft je huid een flinke oppepper nodig? Met bindweefselmassage verdwijnt je doffe teint en krijgt je huid zijn goede doorbloeding, stevigheid en glans terug.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Bindweefselmassage

Stimulatie van de elasticiteit en de doorbloeding van de huid.

Krijgt uw huid een vale, grauwe gloed? Verliest uw huid haar glans en ontstaat er een doffe teint? Dan is de bindweefselmassage iets voor u. Met stevige massagegrepen in het bindweefsel stimuleren we de elasticiteit en de doorbloeding van de huid. De kwaliteit van de huid zal na een aantal behandelingen sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf zal vernieuwen en de verklevingen loskomen. Ook ideaal te combineren met uw Botox- of fillerbehandelingen voor een nog mooier resultaat.

Huidveroudering begint bij een verminderde huidconditie. De doorbloeding gaat achteruit, wat zorgt voor een verminderde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen toe. Evenals een slechte afvoer van koolstofdioxide en afvalstoffen van de huidcellen af. Dit resulteert in een huid die haar glans verliest, maar ook in een huid die minder in staat is om collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) aan te maken.

 

Bij de bindweefselbehandeling wordt de oorzaak van het huidprobleem aangepakt en wordt een investering gedaan voor in de toekomst. De bindweefselmassage is een intensieve massage, die de huiddoorbloeding stimuleert. Hierdoor worden er weer meer zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen getransporteerd. Dit resulteert in een glanzende, egale huid met een steeds beter wordende huidconditie. Daarbij wordt de afvoer van koolstofdioxide en afvalstoffen verbeterd. Verklevingen zullen los gemasseerd worden en de huid voelt weer jong en vitaal aan. Tot slot wordt de fibrolbast geprikkeld, dit is een cel die zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine. Wist u dat de fibroblast op veel manieren geprikkeld kan worden? Bijvoorbeeld door bepaalde hormonen die vrijkomen in onze slaap, door vitamine C (in voeding en serums) en door bepaalde behandelingen (microneedling, chemische peelings). En dus ook door de bindweefselmassage!

 

Bij de bindweefselmassage worden verschillende speciale massagegrepen uitgevoerd op het gelaat en decolleté. Dit wordt gedaan met behulp van serums en crèmes afgestemd op uw huidtype, voor een nog groter resultaat.

Bindweefselmassage

Onze resultaten van bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een succesvolle behandeling bij een vale en grauwe huid. De stevige massage stimuleert de stevigheid en doorbloeding van uw huid en geeft in combinatie met injectables een nog mooier resultaat. Het bewijs vindt u in de reacties van onze cliënten.

Bindweefselmassage

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Bindweefselmassage

Prijzen en vergoedingen

Met bindweefselmassage investeert u in een betere huidconditie, met aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (elasticiteit). Het transparante tarief is voor iedereen betaalbaar. Bindweefselmassage wordt in sommige aanvullende zorgverzekeringen vergoed.

Bindweefselmassage

€ 50,-

Bindweefselmassage

Veelgestelde vragen

De bindweefselmasage is de ideale behandeling om de huidconditie te verbeteren en voor elke huid perfect om de huid op te frissen haar glans terug te krijgen. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor jonge huiden. Daarbij kunnen ook specifieke indicaties goed behandeld worden.

  • Stimulatie huiddoorbloeding
  • Stimulatie fibroblast (aanmaak collageen en elastine)
  • Verbetering immuunsysteem
  • Opheffing verklevingen
  • Versteviging wanden haarvaatjes (kleinste bloedvaatjes in de huid)
  • Verbetering huidconditie

De bindweefselmassage bestaat uit een serie van verschillende, huidverbeterende massagegrepen die samen een volledige massage vormen. Sommige grepen zullen kunnen als intensief en gevoelig ervaren worden (met name als de huid op die plekken verkleefd is). U zult merken dat naar verloop van tijd en als u meerdere behandelingen heeft ervaren, de massage eigenlijk heel ontspannend is! Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van serums en crèmes afgestemd op uw huidtype, voor een nog groter resultaat!

 

U kunt er ook voor kiezen om de bindweefselmassage in combinatie met een schoonheidsbehandeling te doen. Dan is de bindweefselmassage een onderdeel van een grotere behandeling, samen met het stylen van de wenkbrauwen, het uitreinigen van eventuele onzuiverheden en het voeden en kalmeren van de huid met maskers.

Direct na de behandeling heeft de huid al een goede doorbloeding met mooie glans. U hoeft verder geen rekening te houden met bepaalde zaken. U zult merken dat uw huidverzorging (serums, crèmes, maskers) sneller door de huid worden opgenomen.

Om de huidconditie sterk te verbeteren wordt een behandeling met hoge frequentie in kuurverband geadviseerd (4-6 behandelingen). Vervolgens kunt u de frequentie verlagen naar eens per twee weken, eens per vier weken en eens per 6 weken. Om het behaalde resultaat te behouden wordt aanbevolen om de behandeling eens per 4-6 weken te blijven herhalen.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Bindweefselmassage

Geef uw huid haar glans terug

Verbeter de kwaliteit van uw huid met een bindweefselmassage. Uw huid krijgt haar frisheid en glans terug. Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak