Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Injectables in Utrecht: fillers & btx

Injectables kunnen je transformeren zoals jij dat wil. Skin + Surgery helpt je graag verder in een van onze klinieken in Rotterdam, Den Haag, of Utrecht!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Injectables: fillers & btx in Utrecht

Zijn er specifieke dingen aan je gezicht die graag zou willen veranderen? Misschien heb je last van kraaienpootjes of heb je smalle lippen die je graag iets groter zou willen zien. Skin + Surgery biedt verschillende injectables in Utrecht aan, zoals filler en btx.

Injectables: Fillers & Btx in Utrecht – Of je nou een lichte bobbel in je neus hebt, aan volumeverlies lijdt of rimpels op je voorhoofd hebt. Met injectables in Utrecht kom je van veel van deze problemen af. Met het verstrijken van de jaren maakt onze huid minder elastine en collageen aan. Het resultaat? Rimpels en huidverslapping. Skin + Surgery biedt verschillende soorten injectables in Utrecht aan die dit kunnen verhelpen. Skin + Surgery specialisten worden gekenmerkt door hun oog voor esthetiek. Je zult onze kliniek nooit met een ‘strak’ gezicht verlaten. Subtiel, natuurlijk en mooi, dat is hoe wij werken. Bekijk de reviews van onze cliënten die je voorgingen en laat je overtuigen. Na een behandeling bij Skin + Surgery voel jij je weer mooi!

 

Rimpel relaxer

Heb je vierkante kaken? Last van terugkerende migraine? Die rimpels? Een rimpel relaxer zoals btx biedt uitkomst bij zowel cosmetische wensen als verscheidene medische ongemakken. Een rimpel relaxer is, zoals het Engelse woord al duidelijk maakt, een spierontspanner die ervoor zorgt dat de behandelde spier tijdelijk niet meer kan samentrekken. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker wordt en rimpels vervagen. De resultaten van een behandeling verschillen per persoon.

 

Fillers

Ben je toe aan een subtiele verandering in je gezicht? Dan zijn fillers de oplossing. Fillers worden gebruikt om ‘op te vullen’ en kunnen voor bijna alles gebruikt worden. Fillers worden gebruikt om rimpels in het gelaat te verfijnen. Of om volume toe te voegen aan de plekken die het nodig hebben. Je kunt afkomen van hangende wangen, mondhoeken liften en nog veel meer. Fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stofje dat al van nature in het lichaam te vinden is. Soms kan een kleine touch-up met fillers voor jou al een wereld van verschil maken.

 

Er is genoeg keuze aan injectables in Utrecht. Sculptra, Profhilo, btx en nog veel meer. Hier kun je alle injectables vinden die Skin + Surgery in Utrecht aanbiedt. Ben je benieuwd naar wat het beste bij jou past? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze specialisten kijken graag met je mee en naar welke behandelingen geschikt zullen zijn om jou het mooiste resultaat te geven.

Woon je in Utrecht, of kom je uit de buurt van Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort of Veenendaal? Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. Wij helpen je graag met alles rondom injectables en meer. Skin + Surgery biedt fillers en Btx behandelingen aan in Utrecht, maar ook in Rotterdam en Den Haag.

 

De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn vanuit heel Nederland, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek zijn dan beter te bereiken

Injectables: Fillers & Btx Utrecht

Resultaten van Injectables: Fillers & Btx

Injectables transformeren jouw gezicht in wat je graag zou willen zien. Of dat nou vollere lippen zijn, of minder rimpels. Onze specialisten van Skin + Surgery helpen je graag verder met al jouw wensen. Wil je meer lezen over de ervaringen van cliënten die je voorgingen? Vind de reviews hier.

Facelift in Leidsche Rijn review

Injectables: fillers & btx in Utrecht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Injectables: fillers & btx in Utrecht

Prijzen

Vragen over Injectables: Fillers & Btx in Utrecht?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Injectables: Fillers voor de lippen

Profhilo – de behandeling voor huidverbetering 

Injectables: fillers & btx in Utrecht

Skin + Surgery in Utrecht staat voor je klaar.

Ben je op zoek naar de juiste kliniek voor al jouw injectables? Of je nou behandelt wil worden met Sculptra, Profhilo of btx, Skin + Surgery helpt je graag verder met al jouw fillers en btx behandelingen. Maak een afspraak en krijg je gezicht weer in balans. Of begin met een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak