Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Skin + Surgery

Chirurgie

Je bent prachtig, zowel van binnen als van buiten. Soms voel je je echter niet helemaal lekker in je vel. Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor cosmetische chirurgie, zien wij het als onze taak om jou van begin tot eind te begeleiden naar een tevreden resultaat. We begrijpen dat het een spannende stap is, daarom nemen we graag de tijd en besteden we aandacht aan jouw verhaal. De artsen van Skin + Surgery Clinics zijn zeer gespecialiseerd en staan hoog aangeschreven. Tijdens een vrijblijvend eerste consult wordt een gedetailleerde analyse gemaakt van het te behandelen gebied. De arts beoordeelt de kwaliteit van de huid en adviseert of jouw wensen haalbaar en natuurlijk zijn. Er wordt ook aandacht besteed aan het gevoel. Als je het eng vindt, bespreek dit dan gerust met de chirurg. In overleg wordt een behandelplan opgesteld. Samen werken we aan een natuurlijk en mooi resultaat, zodat jouw welzijn en zelfvertrouwen een boost krijgen. Uiteindelijk houdt niet je meer tegen om de wereld te veroveren met die mooie glimlach.

Gratis adviesgesprek
8,8 / 10
De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 195 ervaringen.

Drs. Kristel Woltman

Surgeon and Certified Cosmetic Physician

Drs. Kristel Woltman has specialized in general surgery after her education at Erasmus University. Today she has performed many additional cosmetic procedures, from injectable treatments to surgical, aesthetic procedures. She is now an absolute specialist in the field of upper eyelid corrections. Dr. Kristel is a perfectionist and passionate doctor who focuses on your story and what you want to achieve. Lees meer over onze specialisten

Ooglidcorrectie

Kijk weer met een frisse blik

Kijk weer met een frisse blik de wereld in. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00

Copyright © 2021 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak