Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Wallen verminderen

Wallen onder je ogen geven je een vermoeide, sombere uitstraling. Wallen verminderen is bij Skin + Surgery een kleine ingreep die je een frisse en heldere blik geeft.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Wallen verminderen

Het verminderen van wallen kan op verschillende manieren.

Heb je last van wallen? Het verminderen van wallen kan op verschillende manieren. Niets is vervelender dan wanneer je steeds gevraagd wordt of je moe bent, ook al voel je je juist uitgerust. Ook kan je er somber uitzien, terwijl dit niet zo is. Soms zijn wallen betrekkelijk eenvoudig te verminderen, zonder dat je gelijk aan een onderooglidcorrectie hoeft te denken.

 

De hieronder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Naast een eventuele behandeling raden wij ook het gebruik van hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan. Skin + Surgery werkt met de producten van SkinCeuticals. De oorsprong van dit merk ligt in de USA, maar inmiddels wordt SkinCeuticals geadviseerd en gebruikt door dermatologen, esthetisch artsen en huidexperts wereldwijd voor dagelijks gebruik en om klinische behandelingen te ondersteunen. Voor het verminderen van wallen, adviseren wij de A.G.E. Eye Complex te gebruiken. Deze oogcrème zorgt voor vermindering van donkere kringen en wallen door de antioxidatieve effect met Vitamine C. [lees meer]

Wallen kunnen optreden door volume verlies onder de ogen. Wanneer je last hebt van een duidelijke overgang van het onderooglid naar de wang, kun je een vermoeide uitstraling krijgen. Met behulp van fillers [link naar behandeling] kan deze rand minder zichtbaar worden gemaakt, zodat je een meer open en frisse blik krijgt.

Overhangende oogleden geven een vermoeide blik. Wallen en verslapte huid onder de ogen kunnen je jaren ouder maken. Door met precisie de wallen en de overtollige huid chirurgische te verwijderen, kun je werkelijk de leeftijd en de vermoeidheid van je gezicht afhalen. Ben je benieuwd of een ooglidcorrectie iets voor jou is, vraag het aan onze specialisten. [Lees meer]

Wallen verminderen

Onze resultaten van wallen verminderen

Wallen verminderen kan op verschillende manieren. SkinCeuticals huidverzorgingsproducten reduceren donkere kringen en wallen. Fillers werken tegen volumeverlies onder de ogen. En een ooglidcorrectie helpt tegen overhangende oogleden. Bekijk de resultaten en maak een afspraak.

Wallen verminderen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Wallen verminderen

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery heeft transparante tarieven voor de SkinCeuticals producten, fillers en ooglidcorrectie om de wallen te verminderen. Een ooglidcorrectie wordt door de zorgverzekeraar vaak vergoed als er sprake is van verminderd zicht en hoofdpijnklachten.

Fillers tegen wallen

€ 500,-

Ooglidcorrectie

Vanaf € 950,-
Bekijk alle prijzen

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Wallen verminderen

Weer een frisse en uitgeruste uitstraling

Met wallen verminderen zie je er weer uit zoals je je van binnen voelt: fris, vitaal en gelukkig. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak